Verkoopster Kledij jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 64 jobs
Het Bruidsparadijs
Merksem
Je bent een rasechte verkoopster met enkele jaren echte verkoopservaring. Je bent een geboren verkoopster en doet dit met hart en ziel.
Je hebt reeds stabiele ervaring in de verkoop van kledij. Door jouw inzet en verkoopstalent slaag je erin goed contact met de klanten op te bouwen.
Als Verkoper / verkoopster kledij heb je onderstaand takenpakket: Onze klant is op zoek naar een verkoper / verkoopster die zichzelf in onderstaand profiel…
Als winkelbediende / verkoopster zal jij instaan voor; Voor een mooie kledingszaak te Deinze zijn wij op zoek naar een winkelbediende / verkoopster die 35 uur…
Het steamen van de geleverde kledij. Het labelen van de kledij en accessoires. Als verkoopster / verkoper in deze kledijwinkel sta jij in voor:
Je hebt ervaring met retail, vooral dan kledij. Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Als verkoopster/verkoper in deze boetiek zal je instaan voor:
Voor een gekende winkelketen met merkkledij zijn we op zoek naar verkoopster / verkopers onder het statuut flexijob. Dan is dit misschien wel iets voor jou!
Wij zoeken een gemotiveerde verkoopsmedewerker Fashion! Hou je van klanten verder helpen en hou je ervan mensen van top tot teen in een nieuw jasje te steken?
Kledingzaak gespecialiseerd in de verkoop van kledij voor dames, heren en kinderen. Voor een modezaak te Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk verkoopster
Als verkoper / verkoopster sta jij in voor: Je prijst de kledij en verzorgt de presentatie. Voor de job als verkoopster of verkoper in deze fashion boetiek…