Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,487 jobs
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Zelf beslissen – Je volgt procedures, maar durft ook zelf beslissen wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer een klant een artikel wil omruilen.
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Nous cherchons des Sales Advisors (h/f) pour ...! Es-tu prêt pour une carrière orientée clients, remplie d’actions au cœur de notre compagnie?
Dhr. Yacine Elhadj
Saint-Nicolas
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster,…
Dhr. Yacine El Hadj
Ghent
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vendeur en équipement de la personne. Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de…
Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn.
Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Zara speelt een belangrijke rol in de internationale…
Mevr. Nikita Vercauteren
Saint-Nicolas
Niveau non précisé Domaine non précisé. Producten inventariserenErvaring is niet belangrijk, maar kan wel een pluspunt zijn. Dan ben je aan het juiste adres!