Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,448 jobs
Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand' te worden dat we nu zijn.
De winkel organiseren en de producten benadrukken. Bijdragen tot de performantie van de winkel en zo de objectieven bereiken.
Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen…
Dhr. Wim Callewaert
Roeselare
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vendeur en alimentation générale 24 mois. U staat in voor het bestellen van klanten in de slagerij op kalmere momenten…
Dhr. Yacine El Hadj
Bruges
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vendeur en équipement de la personne. Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de…
Mevr. Bauwens
Roeselare
Niveau non précisé Domaine non précisé. JBC Roeselare Centrum zoekt een Verkoopster M/V om ons team te versterken. Vendeur en équipement de la personne 6 mois.
Dhr. Jeroen Verstraete
Wingene
Niveau non précisé Domaine non précisé. Zaterdagwerk is bespreekbaar.Een interne opleiding is voorzien.Je krijgt werkkledij van het bedrijf.
€20.000 - €40.000 per jaar
Elke dag opnieuw zetten zij zich actief in voor de ontwikkeling van de naambekendheid op internationaal niveau en het commerciële netwerk van het Huis.
Women 'Secret
Bruges
Aanvullen van de voorraad en zowel de stockruimte als de winkel netjes houden. Onthaal en kwaliteitsvolle klantenservice verzekeren.
Mevr. Marinka
Oudenburg
Niveau non précisé Domaine non précisé. En producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ... Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken…