Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,065 jobs
Saint-Nicolas
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Mevr. patricia eyckmans
Zaventem
Général 3ème degré Domaine non précisé. Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halenOnder gemotiveerde medewerker verstaan wij iemand die…
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
A.S.Adventure
Mechelen +2 locations
Bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in de winkelverkoop. Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde…
Londerzeel
€10 per uur
Werken met een flexibel uurrooster je hebt 1 vaste vrije dag en 1 op 2 zondagen ben je thuis). Vaste indienstname na interim Aantal uren.
Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand' te worden dat we nu zijn.
DEDIRES
Mechelen
En in de winkel of op een stand plaatsen. Samen met de klant ga je op zoek naar de perfecte outfit. Je geeft een perfecte paskamerservice door de klant centraal…
TopAngels
Mechelen
Je hebt een passie voor mode en je bent merkbewust en gemotiveerd. Nieuwe goederen (reeds geprijsd en voorzien van anti-diefstal) in de shop brengen.
Bershka is hét adres gebleken voor de mode gericht op deze steeds meer eisende doelgroep en heeft in slechts twee jaar maar liefst 100 vestigingen bereikt en zo…