Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 705 jobs
Deze vacature is voor18 uur per week Ben je dol op mode lingerie en zoek je een baan in de retail ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper Hunkemöller is…
Dhr. Danny
Hasselt
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster waarvan…
Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Zara speelt een belangrijke rol in de internationale…
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
’T Vitamientje
Hasselt
Als verkoopster/verkopers maak je deel uit van een team van verkoopsters en ben je mee verantwoordelijk om onze klanten te helpen tijdens hun aankopen.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en een blanco bewijs van goed gedrag en zeden.
Dhr. Johan Verelst
Houthalen-Helchteren
Aannemen, calculeren, offreren en begeleiden van diverse signingprojecten, waaronder projectcommunicatie, lichtreclames, voertuigbelettering, bewegwijzering en…
1.2.3
Hasselt
De winkel organiseren en de producten benadrukken. Bijdragen tot de performantie van de winkel en zo de objectieven bereiken.
ONLY
Hasselt
Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
Nous cherchons des Sales Advisors (h/f) pour ...! Es-tu prêt pour une carrière orientée clients, remplie d’actions au cœur de notre compagnie?