Versele Laga jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 38 jobs
Versele-Laga
Deinze
In overleg met de marketing manager ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de Versele-Laga brand essence. Consumer – customer – company – community.
Versele-Laga
Deinze
Je bent verantwoordelijk, na een inloopperiode, voor het aanmaken van de werkorders voor het preventief en curatief onderhoud.
Versele-Laga
Hasselt
Binnen het productieproces ben je, na een intensieve opleidingsperiode, als procesoperator verantwoordelijk voor de. Het malen, doseren, mengen en bulkbelading.
Versele-Laga
Deinze
Als Trade Marketing allrounder is jouw kerntaak het opvolgen en coördineren van projecten. Dit met aandacht voor de details, met een echte passie om zaken…
Versele-Laga
Wilsele
Je bedient de extruderlijn voor de productie van droge dierenvoeding (honden- en kattenbrokken). Je volgt de machines nauwgezet op.
Versele-Laga
Deinze
Je staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van de bedrijfseigen applicaties, waardoor een vlotte werking hiervan gegarandeerd wordt.
Versele-Laga
Deinze
Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer voor Benelux, Frankrijk en Duitsland. Je staat in voor het dagelijks beheer van je eigen klantenportefeuille …
Versele-Laga
Hasselt
Je staat in voor de administratie van bestellingen van onze klanten. Deze bestellingen geef je door naar de productie-afdeling en koppelt deze terug naar de…
Versele-Laga
Deinze
Je zorgt voor het preventief onderhoud van productie-installaties. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en ver-helpen van storingen.
Versele-Laga
Hasselt
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de bestellingen bulk zodat klanten deze kunnen komen afhalen. Je bewaakt de veiligheids- en kwaliteitsregels.