Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 120 jobs
Syntra Midden-Vlaanderen
Ghent
Een vak leer je het best van de professional die iedere dag opnieuw met beide voeten in de praktijk van het vak staat. Bij wie leer je het beter?
Coolblue NV
Berchem
Nathalie Van Hoeck, Vertaler FR. 'Bij Team Translations ontpop je je tot een veelzijdig vertaler én tot een kickerkampioen. 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen.
MEET HET
Belgium
Aangezien je onmogelijk in alles specialist kan zijn, werken we regelmatig samen met partners waarmee we door de jaren heen een vertrouwensrelatie opgebouwd…
Music Hall
Antwerp (city)
Om een van onze uitvoerende producers te versterken zijn we op zoek naar een vertaler tolk Nederlands – Oekraïens. Je werkt op zelfstandige basis.
Een eerste werkervaring als vertaler in een technische omgeving is zeker een troef. Binnen de groep Information & Product Communication van het departement…
We zijn dan ook niet op zoek naar een vertaler in de traditionele zin, maar naar een projectleider die een strategie uitwerkt die perfect aansluit bij ons…
Coolblue
Berchem
Nathalie Van Hoeck, Vertaler FR. 'Bij Team Translations ontpop je je tot een veelzijdig vertaler én tot een kickerkampioen. 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen.
Vertaalbureau Crealingua
Torhout
We zijn op zoek naar enthousiaste NATIVE VERTALERS die minstens één van volgende talencombinaties beheersen: OF ANDERE ROMAANSE, GERMAANSE OF SLAVISCHE TALEN.
Eurostraat 1 3500 Hasselt BELGIQUE
Liège (city)
Als tekstschrijver en vertaler ben je de kern van de marketingafdeling. Onze ideale copywriter en vertaler is nauwkeurig en consistent in het schrijven en…
Binnen CCX, het communicatiebureau van Colruyt Group, werken meerdere vertaal- en redactieteams die teksten schrijven voor de diverse interne partners.