Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,761 jobs
Agilitas Professional
Flemish Region
Ken je die leuke selfie booths waar je met vrienden een leuke fotostrook kan maken? En na het feestje ga je naar huis met een leuk gevoel en een leuke…
Four Life Sciences
Antwerp (city)
Vertegenwoordiger Groenten & Fruit | Antwerpen. Binnen deze functie zal je actief bezig zijn met het beheren en afsluiten van contracten.
Agilitas
Leuven +1 location
Als vertegenwoordiger bij onze klant bestaat je takenpakket uit: Ben je gepassioneerd door verkoop en sales en hou je van klantencontact?
Four Life Sciences
Hasselt
Als junior vertegenwoordiger stap je mee in een nieuw project van het moederbedrijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de koude prospectie en het gaan ontdekken…
Dhr. John Bellens
Fernelmont
Voor de regio Limburg zijn wij op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers Telecom voor de particuliere markt. Wij zijn een exclusieve partner van Proximus.
Kijzer
Belgium
Zit verkopen in je bloed? Antwoord je op al deze vragen volmondig ‘JA!’? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Daarbij zijn de leads die jij bezoekt hot!
Agilitas Professional
Vilvoorde
Als vertegenwoordiger start je op de binnendienst zodat je alle artikelen leert kennen, evenals het administratieve proces: Top, dan zijn wij op zoek naar jou!
Dhr. Stephane Cunha Rocha
Wavre
In deze functie zal je instaan voor het voorstellen van onze producten (speelgoed van verschillende merken) aan klanten in heel België. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Sylviane Desmet
Wallonia
In het kader van een verdere uitbreiding zijn wij op zoek naar een dynamische vertegenwoordiger voor het promoten van de producten in ons assortiment.
Haacht Brewery
Bruxelles-Capitale
Brouwerij Haacht is een 100 % Belgische en onafhankelijke familiebrouwerij die brouwplezier uitstraalt, steeds met een eigenzinnige en authentieke toets.