Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 834 jobs
Als vertegenwoordiger, adviseur van ondernemers, account manager buitendienst, sta je in voor volgende taken: Je rapporteert aan de sales manager.
Agilitas Professional
Vilvoorde
Als vertegenwoordiger start je op de binnendienst zodat je alle artikelen leert kennen, evenals het administratieve proces: Top, dan zijn wij op zoek naar jou!
Dhr. Guy Sarlette
Ternat
Daarom zijn we steeds op zoek naar 1 vertegenwoordiger in Aalst. Je woont in de regio waar je als vertegenwoordiger aan de slag gaat.
CER
Asse
Je test make-up en verzorgingsproducten en promoot en verkoopt deze aan het publiek. Je volgt de bestellingen op en zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn.
Dhr. Bihli
Groot-Bijgaarden
Je adviseert en begeleidt bestaande en potentiële klanten bij het vinden van de juiste producten. Je werkt een onderbouwd voorstel en prijsofferte uit.
Voor een bedrijf gelegen in Vlezenbeek zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker voor Limburg, de Kempen en Vlaams-Brabant. Wat je van ons krijgt.
BWT
Zaventem
Een contract van onbepaalde duur. Een stabiel en succesvol bedrijf. Een aantrekkelijk salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen. Project naar de BWT SAV.
Als de nieuwe vertegenwoordiger van onze klant zal je meer doen dan enkel klanten bezoeken. Als vertegenwoordiger hecht jij voornamelijk belang aan het opbouwen…
Mevr. Sandy Clabos
Kapelle-op-den-Bos
Als vertegenwoordiger van ERR ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en prospecten. Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren?
Van een Vertegenwoordiger worden volgende kenmerken verwacht : Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Vertegenwoordiger voor de regio Aalst/ Buggenhout/…