Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 567 jobs
Dhr. Moens Bart
Roeselare
Je onderhoudt contact met bestaande klanten en ondersteunt hen waar nodig, • Een groot deel van je takenpakket zal prospectie zijn. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Je bent een vertegenwoordiger van ons merk, je zet je kwaliteiten van het ontvangst en advies tot dienst van onze klanten. Je helpt en ontvangt onze klanten.
DesignMV - Marleen Verhelst
Kortrijk
° je bent vlot en sociaal. ° je werkt graag zelfstandig en wil je eigen agenda bepalen. ° Je bent leergierig en houdt van uitdaging.
Agilitas Professional
Izegem
Voor onze klant in Izegem zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger die verantwoordelijk zal zijn voor de regio Tielt - Gent - Maldegem.
Agilitas
Izegem
Wij zijn op zoek naar verkopers of vertegenwoordigers met rijbewijs B die zelfstandig kunnen werken. Je staat in voor de verkoop van voedingsproducten aan…
JTK
Diksmuide
Wij zoeken een gedreven vertegenwoordiger, die ons klantenbestand wil uitbreiden. JTK is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een…
Willy Naessens Group
Waregem
Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie.
Beveren (Roeselare)
Commerciële en technische ondersteuning van bestaand clienteel. Actieve prospectie (schilders en B2B). Opmaak en opvolgen van offertes. Word – Excel – Outlook.
MExT
Roeselare
Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B).
Voor een bedrijf regio Izegem zoeken wij momenteel een accountmanager voor de verkoop van binnendeuren. Dit regio Oost- en West-Vlaanderen.