Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 10,617 jobs
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Het bedrijf is gespecialiseerd voornamelijk in afwerking: Je gaat ook soms mee plaatsen.
Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren metser. Je hebt ervaring als metser. Je kan zelfstandig meters metsen.
Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren ELEKTRICIEN m/v. Allround projecten zowel industrieel als residentieel.
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een schilder. Je zal instaan voor schilderwerken, behangen, plaatsen van soepele vloerbekleding, ...
Voor onze klant, gespecialiseerd in Hvac, bouwbedrijf gelegen te Alken (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een WERKVOORBEREIDER (m/v): Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker / timmerman. Werven in de buurt, bij particulieren. Je geraakt dagelijks in Alken.
Onze klant te Alken is op zoek naar een parketlegger. Je geraakt elke dag in Alken. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de parketwereld én hebt een…
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een grondwerker. Leuk bedrijf gespecialiseerd in allerhande grondwerkzaamheden. Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren stukadoor. Je kunt zelfstandig werken als stukadoor. Je raakt elke dag in Bilzen.
Onze klant in Alken is op zoek naar kraanmachinisten. Je zal instaan voor het werken met de torenkraan en/of snelmontagekraan. VCA attest is een pluspunt.