Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 10,617 jobs
Tu es en possession de ton permis C? Tu aimes rouler à travers toute la Belgique? Notre client a une mission pour toi! Tachygraphe et cap en ordre.
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Het bedrijf is gespecialiseerd voornamelijk in afwerking: Je gaat ook soms mee plaatsen.
Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren metser. Je hebt ervaring als metser. Je kan zelfstandig meters metsen.
Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren ELEKTRICIEN m/v. Allround projecten zowel industrieel als residentieel.
Onze klant in Alken is op zoek naar een siliconenkitter. Je hebt al reeds ervaring als siliconenkitter. Je bent gemotiveerd om snel aan de slag te gaan.
Voor onze klant te Alken zijn wij op zoek naar een ervaren schilder. Dit bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerken, behangen en vloerbekleding.
Voor onze klant, gespecialiseerd in Hvac, bouwbedrijf gelegen te Alken (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een WERKVOORBEREIDER (m/v): Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker / timmerman. Werven in de buurt, bij particulieren. Je geraakt dagelijks in Alken.
Onze klant te Alken is op zoek naar een parketlegger. Je geraakt elke dag in Alken. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de parketwereld én hebt een…
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een grondwerker. Leuk bedrijf gespecialiseerd in allerhande grondwerkzaamheden. Wat je van ons krijgt.