Post your CV - It only takes a few seconds

Vivaldis Interim jobs in Lummen

Page 1 of 2,030 jobs
Onze klant in Alken is op zoek naar een dakwerker. Je hebt al een eerste ervaring als dakwerker achter de rug als dakwerker hellende daken.
Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider. Onze klant is actief in nieuwbouw: Je zal instaan voor ruwbouwwerken:
Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Je komt terecht in een grote bouwfirma. Je kan zelfstandig werken als elektricien.
Onze klant in Beringen is op zoek naar een ervaren machinist. Je hebt ervaring met hydraulische graafmachines. VCA attest is een pluspunt.
Onze klant te Koersel is op zoek naar een ervaren gyprocplaatser. Je kan volledig zelfstandig werken. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Onze klant in Beringen is op zoek naar een ervaren bekister uit de regio Dilsen-Stokkem. Je hebt ervaring met bekistingen, bij voorkeur met systeembekistingen.
Onze klant in Alken is op zoek naar een siliconenkitter. Je hebt al reeds ervaring als siliconenkitter. Je bent gemotiveerd om snel aan de slag te gaan.
Onze klant te Alken is op zoek naar een parketlegger. Je geraakt elke dag in Alken. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de parketwereld én hebt een…
Onze klant te Koersel, gespecialiseerd in glaswerken, is op zoek naar een magazijnier. Je zal instaan voor het versnijden van glas, het glas klaarzetten voor de…
Voor onze klant te Houthalen actief in professionele transportoplossingen zijn we op zoek naar een receptionist: Ontvangen van klanten aan de balie.