Post your CV - It only takes a few seconds

Vivaldis Interim jobs in Opglabbeek

Page 1 of 1,129 jobs
Voor een klant in Bree zijn we op zoek naar een lasser/pistoolschilder. Je wordt tewerkgesteld in een bedrijf dat montage van staalconstructies doet.
Onze klant is gespecialiseerd in technisch onderhoud: Herstellingen bij bedrijven, winkelketens, ziekenhuizen, retailketens en andere klanten.
Voor een klant in Bree zijn we op zoek naar een polyvalent bouwarbeider. Je wordt tewerkgesteld bij een firma die woningbouw en renovaties doet.
Onze klant te Bree, specialist in wegenbouw/glijbouw is op zoek naar een werfleider. Opmeten van de afgeronde werf/nacalculaties/facturatie in samenwerking met…
Voor onze klant te Bree, gespecialiseerd in overdekkingen, zijn we op zoek naar een magazijnier. Ontvangst van goederen en voorraadbeheer.
Na een geslaagde interim periode kans op vast contract. Voor onze klant in Opglabbeek, gespecialiseerd in grond-, infrastructuur-, en afbraakwerken, zijn wij op…
Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in industriële dak-gevelbekledingen en zonweringsystemen (architecturale. Als tekenaar heb je volgende taken:
Voor onze klant in Bree zijn we op zoek naar grondwerkers. Je wil werken in de grondwerken en / of in de asfaltwerken (afwerken van asfalt met balken).
Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor een goede staat van de installatie. Wat je van ons krijgt.
Onze klant is gespecialiseerd in technisch onderhoud: Herstellingen bij bedrijven, winkelketens, ziekenhuizen, retailketens en andere klanten.