Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,442 jobs
Een klant van ons gelegen te Bree zoekt een lasser/samensteller ter versterking van hun team. Onze klant is een constructiebedrijf dat zich voornamelijk…
Onze klant is gespecialiseerd in technisch onderhoud: Herstellingen bij bedrijven, winkelketens, ziekenhuizen, retailketens en andere klanten.
Voor een bedrijf in Bocholt zijn we op zoek naar een metser. Je geraakt iedere dag tot in Bocholt. Werven max. 1u van Bocholt. Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant te Bilzen zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je hebt ervaring als schrijnwerker in het atelier. Maken van meubels, interieur, trappen,...
Onze klant is gespecialiseerd in technisch onderhoud: Herstellingen bij bedrijven, winkelketens, ziekenhuizen, retailketens en andere klanten.
Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor een goede staat van de installatie. Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant in Gingelom zijn we op zoek naar klinkerleggers regio As. Je hebt ervaring met het leggen van klinkers. Je bent flexibel in je uren.
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een gemotiveerde grondwerker. Dit stabiel bedrijf is al jaren een voornamelijke speler in de algemene grondwerken…
Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een gemotiveerde, allround haarden- en kachelplaatser. Je hebt totaal geen hoogtevrees! Wat je van ons krijgt.
Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in industriële dak-gevelbekledingen en zonweringsystemen (architecturale. Als tekenaar heb je volgende taken: