Vlam jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 35 jobs
Je staat in voor het lassen van containers en trailers. Ook doe je alle voorbereidende taken zoals afplakken, schuren, plamuren en voorzie je een goede…
Laura Waets
Aalst
Zet de serviceafdeling van Somati FIE in vuur en vlam dankzij jouw planning skills. Deze KMO is vaste partner van talloze bedrijven op vlak van brandbestrijding…
Dhr. Philippe Bissot
Enghien
Lasser - semiautomatisch (MIG/MAG), elektrode en vlam (brazing) Werkzaamheden in werkplaats of op werf bij klanten. 3,5t en max. 8 plaatsen. Van 0,5 tot 5 mm.
Voor onze klant te Genk zijn wij op zoek naar een ervaren lasser. Je werkt in het atelier. Je kan werken met halfautomaat, TIG, MIG en MAG.
Lieven Deneckere
Kortrijk
Voorkeur indien lassen met open vlam of Tig. Dankzij een zeer sterk gevuld orderboekje tot 2018 zijn wij op zoek naar 5 ervaren installateurs sanitair voor onze…
Vlam
Brussels
Werken bij VLAM is ook: VLAM biedt een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met aantrekkelijke voorwaarden o.a.: De functie in het kort.
Messer Eutectic Castolin Benelux nv
Enghien
Lasser - semiautomatisch (MIG/MAG), elektrode en vlam (brazing) Werkzaamheden in werkplaats of op werf bij klanten. Van 0,5 tot 5 mm. Van 5 tot 20 mm.
Geerts
Olen
Bij Geerts kom je terecht in een familiebedrijf dat in vuur en vlam staat voor zijn klanten én werknemers. Steek jij graag de handen uit de mouwen?
Ben je sterk in het beheren van complexe projecten en zetten woorden als intrapreneurship en ownership je in vuur en vlam?
Pulse Transitienetwerk vzw
Brussels
Door ideeën, verhalen en goede praktijken in ons netwerk en daarbuiten te delen proberen we de vlam aan te wakkeren en door te geven. Iemand met een vlotte pen.