Vzw Werken Glorieux jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
Je staat in voor alle werkzaamheden binnen de schoonmaak van de verschillende afdelingen van vzw Werken Glorieux: Je zal werken in een filevrije omgeving.
Vzw Werken Glorieux heeft diverse bouwprojecten op korte en lange termijn. Als Projectcoördinator en bouwheer bent u verantwoordelijk voor de voorbereiding,…
Door de schaalgrootte van vzw Werken Glorieux kunnen we op verschillende locaties en vanuit diverse invalshoeken (administratie, verpleegkunde, …) een…
Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen vzw Werken Glorieux. Je zal werken in een filevrije omgeving. Je hebt talent om te motiveren en te inspireren.
Vzw Werken Glorieux werkt met mensen voor mensen. Je hebt een belangrijk aandeel in de beleidsdoelstellingen en strategie voor de vzw.
Schriftelijk versturen naar vzw Werken Glorieux, t.a.v. Als urgentiearts of geneesheer met bijz. Bekwaamheid in acute geneeskunde wordt u lid van een dynamische…
Je werkt op de afdeling HR van vzw Werken Glorieux. Je zal werken in een filevrije omgeving. Je kan zelfstandig werken maar evengoed in teamverband.
Je werkt op de afdeling ICT van vzw Werken Glorieux. Je zal werken in een filevrije omgeving. Je kan zelfstandig werken maar evengoed in teamverband.
Je werkt op de afdeling communicatie van vzw Werken Glorieux. Je zal werken in een filevrije omgeving. Je kan zelfstandig werken maar evengoed in teamverband.
Je behoort tot vzw Werken Glorieux, de grootste werkgever van Ronse. Hospitalisatieverzekering, tussenkomst in vervoersonkosten, fiets- en/of stapvergoeding,…