Post your CV - It only takes a few seconds

Weekendwerk jobs in Zaventem

Page 1 of 981 jobs
A.S.Adventure
Zaventem +4 locations
Tweetaligheid is een troef en weekendwerk schrikt je niet af. Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis…
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Als medewerker van ons schoonmaakteam zorg je mee voor een nette en hygiënische omgeving voor onze patiënten, medewerkers en artsen. Je bent correct en stipt.
Weekendwerk schrikt je niet af. Albert Heijn is een supermarkt met een zeer uniek en breed aanbod van producten. Zit klantgerichtheid in je bloed?
KITCHENSTAFF
Vilvoorde
Voor prestigieuze bedrijfskeukens zijn wij op zoek naar een kok. U werkt van maandag tot vrijdag. U komt terecht in verscheidene vooraanstaande bedrijfskeukens…
Agentschap Wegen en Verkeer
Vilvoorde
€2.373 per maand
Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen. Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en…
Agentschap Wegen en Verkeer
Vilvoorde
€2.373 per maand
Verder ontvang je premies voor eventueel nacht- of weekendwerk. Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.
The Lodge Group
Leuven
Voor onze gastronomische feestzaal Hof ten Steen te Linter, zijn we op zoek naar studenten en flexi medewerkers in de zaal/bediening.
A.S.Adventure
Mechelen
Weekendwerk schrikt je niet af. Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring.
Je bent flexibel qua takenpakket en uurrooster, avond- en weekendwerk schrikt je niet af. Als kandidaat store manager leer je alle taken en de winkel zelf door…
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?