Wegenbouw jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 227 jobs
Je werkt als arbeider in de wegenbouw. Je hebt al ervaring opgedaan in de wegenbouw. Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren arbeider in de…
Voor een bedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en gelegen te Beringen (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren Projectleider. Wat je van ons krijgt.
Je werkt als arbeider in de wegenbouw (schupwerken, rioleringen,...). Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een gemotiveerde grondwerker.
Bij voorkeur heb je ervaring in de wegenbouw / als stratenmaker / als betonwerker. Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw /…
Voor een firma gelegen te Bilzen is Konvert Construct Houthalen opzoek naar een arbeider wegenbouw. Als je ervaring in een gelijkaardige functie hebt en goed…
Je hebt kennis van de wegenbouw. Je hebt een bachelor bouw (specialisatie wegenbouw) of gelijkgesteld aan ervaring. Je stuurt de arbeiders aan.
Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw.
Onze klant in Diest is op zoek naar een ploegbaas in de wegenbouw. Je hebt al reeds ervaring als arbeider in de wegenbouw, bij voorkeur als ploegbaas.
Voor onze klant gespecialiseerd in maatwerk en wegenbouw, dienstverlenende speciale technieken zoals onderhoud, betonrenovatie en leidingtechniek gelegen te…
Je hebt affiniteit met de wegenbouw. Onze klant te Bree (Regio Genk), specialist in wegenbouw/glijbouw is op zoek naar een werfleider. Wat je van ons krijgt.