Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 753 jobs
Stephanie Immler
Leuven
Binnen dit kader is het je hoofdopdracht om het werving- en selectiebeleid verder uit te bouwen en uit te voeren in samenwerking met interne en externe partners…
Je voert algemene logistieke en administratieve taken uit ter ondersteuning van de apothekers en apotheekassistenten.
Je begeleidt en implementatie, acceptatie en indienststelling. Het ziekenhuis telt 787 bedden hospitalisatie en 122 bedden dagziekenhuis, er werken 200 artsen…
Daxxa
Bruges +2 locations
Een ondernemend en stressbestendig karakter. MBO/HBO werk en denk niveau. Kwaliteit, integriteit, flexibiliteit en commitment. Werken vanuit je eigen huis.
Syntra Midden-Vlaanderen
Saint-Nicolas
Je bent betrokken bij de werving, selectie, coaching, begeleiding en evaluatie van docenten, en leidt regelmatig docentenvergaderingen.
Voor onze recruitment afdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) die een brede ervaring wil opdoen op het vlak van het werving en selectie.
Je bent patiëntgericht en discreet. Het ziekenhuis telt 787 bedden hospitalisatie en 122 bedden dagziekenhuis, er werken 200 artsen en 2.250 medewerkers.
Je werkt resultaatgericht en zorgvuldig. Je bent communicatief en klantvriendelijk. Je bent stressbestendig en flexibel.
Werkuren van 6u00 en 14u27 en 8u00 – 16u27 en je werkt één weekend op twee. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Evi Van de Steene, medewerker werving
Kennis verkoopstechnieken, kennis werving & selectie. Zeer goede kennis Nederlands en Frans (veel contact met Franstalige personeelsleden.