Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,584 jobs
Je houdt de winkel altijd netjes op orde. Je vult elke dag de hele winkel mee aan. We willen de favoriete winkel van België en Luxemburg worden.
Mevr. verplancke choanita
Torhout
U staat in voor het schoonmaken van kantoren, winkels, vakantieverblijven, gemeenschappelijke delen van appartementen, privé woningen/appartementen, schoonmaken…
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Waar vind je dat nog:
Hierdoor maak je van de winkel een aangename plaats voor klant en collega. Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Roeselare
Hierdoor maak je van de winkel een aangename plaats voor klant en collega. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Deze vacature is enkel voor studenten die op bepaalde…
Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; We look forward to hearing from you!
Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan.
Dhr. Dirk Clarisse
Bruges
Het versnijden en uitbenen van vlees. Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te…
En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat in België.
Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Binnen de informele FUN sfeer krijgt iedereen een kans om als…