Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,180 jobs
Als student winkelmedewerker stel je jouw goede humeur, professionalisme en dynamisme ten dienste van onze klanten! Passie voor voeding en retail?
Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Agilitas
Halle +24 locations
Voor een grootwarenhuis in Halle zijn we zoek naar een winkelmedewerker ( 30u ). Als winkelmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er ordelijk en net bij staat…
Agilitas
Turnhout
Voor een gekende supermarkt met internationale filialen te Turnhout zoeken wij een winkelmedewerker(ster) voor afdeling groenten en fruit.
Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel. Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment!
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Korenmarkt zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Overpoort zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.
Dhr. Bart Van Aelst
Lommel
Je bedient de klanten aan de kassa. Je zorgt ervoor dat de winkelrekken netjes zijn en worden aangevuld. Je beheert met zorg de versheid van de produkten.
Bakkerij Aernoudt
Lochristi +6 locations
Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.
New Yorker
Maasmechelen +1 location
Wat je bij ons gaat doen. Stilzitten is niets voor jou, want jij moet jouw energie kwijt. De hele dag ben je druk in de weer om klanten blij te maken.