Winkelmedewerker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 236 jobs
Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel. Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment!
Dhr. Jasper Van Cann
Hasselt
Als Winkelmedewerker kun je doorgroeien naar (Assistent) Winkelverantwoordelijke. Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halenEen…
Bakkerij 't Pleintje
Hasselt
Je staat in voor de verkoop van onze producten in de bakkerij. Je bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Ook in het weekend kan je werken.
Als student winkelmedewerker stel je jouw goede humeur, professionalisme en dynamisme ten dienste van onze klanten! Passie voor voeding en retail?
Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, gaat er een bijzondere wereld open. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Gaat jouw hart sneller slaan bij de gedachte van hoge bergen vol sneeuw? Wil jij je werkdagen doorbrengen tussen top materiaal om te skiën en/of boarden en dit…
Samen met onze klant in regio Beringen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers. Het aanvullen van de rekken met verschillende producten.
Agilitas
Beringen
Voor een supermarkt in Beringen zijn wij op zoek naar een deeltijds winkelmedewerker voor op de groenten- en fruitafdeling. Het helpen lossen van vrachtwagens.
JIJ ALS TIJDELIJKE WINKELMEDEWERKER BIJ ACTION. Als Winkelmedewerker van Action ben je klantvriendelijk, een harde werker, verzorgd en efficiënt.
Agilitas
Koersel +1 location
Voor een winkel in Koersel zoeken wij een dynamische winkelmedewerker (30u/week). Voor een winkel in Koersel zoeken wij een dynamische winkelmedewerker!