Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 799 jobs
WZC de Gerstjens
Erembodegem
We zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een onderhoudsdeskundige in woonzorgcentrum De Gerstjens. Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de…
Mevr. Bernadette Middernacht
Sint-Lievens-Houtem
Je bent werkzaam in het onderhoud van ons woonzorgcentrum. WZC Ter Kimme is een dynamisch woonzorgcentrum gelegen in het centrum van Sint - Lievens - Houtem.
Werken in woonzorgcentrum Hof De Beuken. Woonzorgcentrum Hof De Beuken in Antwerpen is een boeiende werkplek. Kom hier meer te weten over het aanbod, de troeven…
WZC SINT-MICHAËL Essen
Essen
Als keukenhulp sta je de koks bij in de keuken. Je zet karren klaar, je doet met een collega de afwas, je staat mee in voor de netheid van de keuken, je zet…
Amate
Wuustwezel
Je staat in voor het onderhoud van de kamers en algemene ruimtes van ons woonzorgcentrum teneinde de. Is op zoek naar talent! U heeft een hart voor senioren.
Gemeente Rijkevorsel
Rijkevorsel
Als directeur woonzorgcentrum en assistentiewoningen geef je rechtstreeks leiding aan het middenkader van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen.
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
We bieden een basiszorgpakket aan maar echte zorg zoals in een woonzorgcentrum heb je hier niet. Wat houdt de functie in?
Regiotalent
Zemst
Als hulpkok in de keuken van woonzorgcentrum Releghem help je bij het hygiënisch bereiden van de maaltijden en het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie.
Wil jij zorgen voor een echte thuis? Ga jij verder dan het bieden van basiszorg? Dan geef jij de zorg die onze bewoners willen. Je doet alles met de glimlach.
Triamant
Belgium
Triamant Haspengouw beschikt over een woonzorgcentrum en gezinswoningen. Een eigen flat of studio waar je lekker op jezelf kunt zijn.