Woonzorgcentrum jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 72 jobs
Jolien Berghmans
Hasselt
Bij HOGEVIJF, seniorenvoorziening van OCMW Hasselt, kan iedere Hasselaar terecht met vragen rond ouder worden. Preventief handelen (primair en secundair).
STADSBESTUUR HASSELT
Hasselt
Bij HOGEVIJF, seniorenvoorziening van OCMW Hasselt, kan iedere Hasselaar terecht met vragen rond ouder worden. Je bent niet afwachtend en handelt uit jezelf.
Een waarde(n)volle werkomgeving in een fijn woonzorgcentrum dat toch deel uitmaakt van een grotere stabiele groep Vulpia. De ruimtes ventileren en verluchten.
Stefan Verbist
Glabbeek
Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zoeken wij een afdelingsverantwoordelijke, die als schakel tussen het zorgteam en het zorgomkaderend team een…
Mevr. Tamara Vanreppelen
Hasselt
Voor woonzorgcentrum WZC Gaerveld te Hasselt zijn we op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische…
Wij zoeken een polyvalent medewerk(st)er voor een woonzorgcentrum regio St Truiden. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: Wat wij van jou vragen:
Dhr. Michel Vangronsveld
Zonhoven
Voor ons woonzorgcentrum Het Dorpvelt wensen wij over te gaan tot de aanwerving van: De vzw CWZC werkt aan een eigentijdse ouderenzorg.
Mevr. THEUNKENS Chantale
Hasselt
Master Services médicaux et paramédicaux. De werking van de toestellen controleren. De onderhoudsdienst en/of de verantwoordelijke informeren bij problemen.
Mevr. TIJSKENS Marijke
Hasselt
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Proper linnen ontvangen en verdelen. Vuil wasgoed van de afdeling of de persoon met een zorgbehoefte sorteren.
Robert Zoons
Oudsbergen
Je bent verantwoordelijk voor netheid en hygiëne van ons woonzorgcentrum/ residentie. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Oudsbergen op zoek naar…