Woonzorgcentrum jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 67 jobs
Zorgbedrijf Harelbeke
Harelbeke
Je neemt het nodige initiatief om de kwaliteit van leven in het woonzorgcentrum op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Wat bieden wij jou aan?
joyce vanhollebeke
Wevelgem
Als medewerker schoonmaak sta je samen met uw collega’s in voor de schoonmaak op een afdeling van het woonzorgcentrum. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mario Eeckhout
Kortrijk
Ervaring in een woonzorgcentrum is een pluspunt. Als zorgkundige sta je in voor een correcte en stipte uitvoering van de zorgkundige taken op vlak van hygiëne,…
Dhr. vancauwenberghe f.
Roeselare
Ens. professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. De algemene toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen.
ZORGBEDRIJF HARELBEKE
Harelbeke
€1.898 per maand
We zijn op zoek naar logistieke medewerkers voor ons woonzorgcentrum die de zorg- en verpleegkundigen kunnen ondersteunen in de zorg voor onze bewoners.
In ons woonzorgcentrum draait het om meer dan zorg alleen... Waarden als eerbied, menselijke nabijheid en privacy zijn voor ons een leidraad.
Mieke Van Acker
Meulebeke
Samen met uw collega's staat u in voor de schoonmaak in het woonzorgcentrum voor ouderen. U maakt deel uit van een multidisciplinair team o.l.v. een coördinator…
Mevr. Stéphanie Van Hauwaert
Kortrijk
Ervaring in een woonzorgcentrum is een pluspunt. Je werkt als zorgkundige in de mobiele equipe van ons woonzorgcentrum waarbij je op basis van noodzaak wordt…
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
€4.744 per maand
Je werkt onder de rechtstreekse leiding van de directeur Bewonerszorg van het woonzorgcentrum. Je draagt bij tot het realiseren van de visie en het zorgconcept…
zwevegem
Zwevegem
In ons woonzorgcentrum Zwevegem proberen we een tweede thuis te maken voor onze 149 bewoners en streven we zoveel mogelijk een warme en huiselijke sfeer na.