Filter results by:
Sort by: relevance - date
8 jobs found within 35 km of Neupré
No jobs found within 25 km of Neupré
Post your CV - It only takes a few seconds

Woonzorgcentrum jobs in Neupré

Page 1 of 8 jobs
Mevr. Maartje Wils
Sint-Truiden
Als Verpleegkundige maak je deel uit van het multidisciplinair zorgteam van het Woonzorgcentrum of van ons thuisverplegingsteam.
Mevr. Katrien Vanorlé
Sint-Truiden
Als Zorgkundige maak je deel uit van het multidisciplinair zorgteam van één van de woningen in het Woonzorgcentrum. Het takenpakket bestaat vooral uit :
Dhr. Vroonen Dirk
Tongeren
Om de interne organisatie in haar woonzorgcentrum AURORAte TONGEREN te versterken, is Foyer de Lork op zoek naar een voltijdse (m/v) :
Dhr. Jansen
Tongeren
WZC Seniorenhof is een huiselijk woonzorgcentrum met toffe medewerkers. Wil jij ons super-team vervoegen, bezorg ons dan je cv!
WZC Elckerlyc
Riemst
€1.500 - €2.500 per maand
Dit alles in een gezellig en warm woonzorgcentrum voorzien van talrijke faciliteiten. De deskundige animatie brengt de kwaliteit van leven in het…
Easily apply
Zorgbedrijf Sint-Truiden
Sint-Truiden
Met 3/4de prestaties in woonzorgcentrum Villa Rosa. Het CVK bevindt zich in woonzorgcentrum Villa Rosa. Als zorgkundige ben je verantwoordelijk voor een goede…
Easily apply
Zorgbedrijf Sint-Truiden
Sint-Truiden
Met 4/5de prestaties in woonzorgcentrum Villa Rosa. Het CVK bevindt zich in woonzorgcentrum Villa Rosa. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een…
Easily apply

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds