Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Woonzorgcentrum jobs in Zolder

Page 1 of 51 jobs
Dina Pavone
Hasselt
Je rapporteert aan de directie en denkt mee aan de strategische visie omtrent de optimale organisatie van het woonzorgcentrum. Chef de cuisine 6 mois.
Mevr. Wendy Vanesch
Heusden-Zolder
Een fijne job waarin je mensen kan helpen en hen een warme thuis bieden.- Een waarde(n)volle werkomgeving in een fijn woonzorgcentrum dat toch deel uitmaakt van…
H. Catharina
Zonhoven
De vzw CWZC werkt aan een eigentijdse ouderenzorg. Opzet is dat de oudere bewoner er op een huiselijke manier woont en de passende zorgen krijgt.
Mevr. Nanda Van Ende
Heusden-Zolder
Je bent iemand die wil bijdragen om van ons woonzorgcentrum een ‘echte thuis’ te maken voor de bewoners, familie en personeel.
Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu
Hasselt
Medisch-administratieve documenten invullen en werken conform de regelgeving. De werking van de toestellen controleren De onderhoudsdienst en/of de…
Natalie Thiry
Zoutleeuw
Verpleegkundige taken in een woonzorgcentrum. Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Salaris volgens schaal C3-C4 bachelor verpleegkundige :
Dorothy Hellings
Genk
Je staat samen met je team in voor een kwaliteitsvolle opname van bewoners in het woonzorgcentrum en begeleidt en ondersteunt de bewoner en zijn/haar familie…
ST JOZEF WOONZORGCENTRUM
Munsterbilzen
Voor ons woonzorgcentrum Sint Jozef wensen wij over te gaan tot de aanwerving van: De vzw CWZC werkt aan een eigentijdse ouderenzorg.
Woonzorgcentrum 'T Dorpvelt
Zonhoven
De VZW CWZC bestaat uit twee campussen in Zonhoven en één in Munsterbilzen. Het WZC Het Dorpvelt in Zonhoven bestaat uit 2 verblijfsafdelingen met elk een eigen…
Mevr. Cindy Leten
Heusden-Zolder
Een optimale zorg koppelen aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de residenten en hun familie in ons woonzorgcentrum.