Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Woonzorgnet Dijleland jobs

Page 1 of 17 jobs
Woonzorgnet Dijleland
Leuven
Wingerdstraat 14 | 3000 Leuven. Wij zoeken voortdurend zorg- en verpleegkundigen die een stuk langzamer zijn dan de concurrentie.
Woonzorgnet Dijleland
Huldenberg +1 location
Een multidisciplinair team zorgt voor kwaliteit van leven in een huiselijke sfeer waarin mensen zich thuis kunnen voelen.
Woonzorgnet Dijleland
Huldenberg
Zorg je voor een aangename en opgeruimde kamer van de bewoner en betrekt de familie hierbij. Stimuleer je contacten en interacties tussen bezoekers en bewoners.
Woonzorgnet Dijleland
Termeren
Het plannen, organiseren, coördineren, opvolgen en bijsturen van de activiteiten in twee woningen, om zo een kwaliteitsvol en huiselijk woon- en leefklimaat te…
Woonzorgnet Dijleland
Leuven
Wingerdstraat 14 | 3000 Leuven. Expertisecentrum dementie Memo is één van de negen regionaal erkende expertisecentra dementie en is er voor personen met…
Woonzorgnet Dijleland
Leuven
We zoeken jobstudenten voor de ochtend- en avondrit met de busjes van het dagcentrum in De Wingerd. Je hebt een rijbewijs B en voldoende rijervaring voor het…
Woonzorgnet Dijleland
Leuven
We zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een verpleegkundige in de nachtdienst. Samen met het hele zorgteam bied je professionele zorg op maat van de…
Mevr. Elien Verloy
Huldenberg
Individuele behandelingen zoals passieve mobilisatie, massage, actieve oefentherapie, zowel in de woning als in de kiné-ruimte.
Woonzorgnet Dijleland
Wolfshagen +1 location
Woonzorgcentrum Ter Meeren is gelegen op een heuvel in het landelijke en groene Neerijse, een deelgemeente van Huldenberg. Jouw plaats in de organisatie.
Elien Verloy
Huldenberg
Z org je voor een prettige woonomgeving en draag je actief bij aan de huiselijke sfeer in de woning. Ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de bewoners.