Youcap jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
YouCap
Mechelen
Zowel je technische als communicatieve skills zijn perfect in balans? Maar je bent zo technisch onderlegd dat je dit symbool misschien wat zweverig vindt?
YouCap
Mechelen +1 location
Zwart-wit visie heb je niet. Want je bent een creatief en veelzijdig, digitaal marketing talent. Samen met het team marketing sta je in voor de gehele digitale…
YouCap
Mechelen
Bereid je voor op deze vacature want de groene eco- en empowerment termen gaan gewoon van je scherm spatten. Ecologisch en commercieel denken gaan hand in hand…
YouCap
Mechelen
Van techniek ga jij glimlachen. Zin in een pedagogische uitdaging, maar dan eens niet in een school? Jouw job als technisch trainer in een notendop:
YouCap
Mechelen
Ben jij een filiaalleider die écht leuke dingen doet met zijn team? Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert. Zich ergert aan wanorde in winkels.
YouCap
Mechelen
Voor een technologie gedreven innovator in de transportsector zoeken we een dynamic voor verdere groei en ontwikkeling binnen de Belgische markt.
YouCap
Mechelen
Heb je affiniteit met de autowereld maar ben je bovenal een geboren verkoper? Als jij werkt, ligt de winkel er spic en span bij. Mensen komen terug voor jou.
YouCap
Mechelen
Als wij zeggen dat we een nieuwe ABL zoeken…dan weten jullie niet wat wij bedoelen? Een assistent-bouwmarktleider (ABL) houdt de winkel up and running.
YouCap
Mechelen
Je volgt het commerciële proces van A tot Z op. Je bereidt offertes voor, doet follow-up en houdt herinneringen in het oog. Beheer van het portaal B2B.
YouCap
Mechelen
De helpdeskmedewerker die wij zoeken: …krijgt een gedegen opleiding zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kan. …ondersteunt het buitendienst sales team.