Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 542 jobs
Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales.
Kom op tegen Kanker
Brussels
Als vrijwilliger in een ziekenhuis maak je tijd en ruimte voor een warm, menselijk contact. Je praat met en luistert naar kankerpatiënten en hun naasten wanneer…
Je bent verantwoordelijk voor de registratie van analyse-aanvragen, zowel van binnen als van buiten ons ziekenhuis. Je vertoont een grote inzet en bent stipt.
Toegang tot parking aan het ziekenhuis en afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik; Door een excellente farmaceutische zorg en service…
Gratis parking aan het ziekenhuis, toegang tot afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik; Je bent bereid tot permanente bijscholing.
Gratis parking aan het ziekenhuis, toegang tot afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik; De goederenlogistiek omvat volgende taken:
Mogelijkheid om te observeren en eventueel mee te werken aan afspraken- & inschrijvingsbalies binnen het ziekenhuis. De patiënten verder helpen met hun vragen.
In het ziekenhuis worden diverse toestellen gebruikt die parameters meten van de patiënten. Om deze parameters ter beschikking te stellen voor de behandelende…
Parking aan het ziekenhuis, toegang tot afstandsparkings; De klinische biologie is een medische specialiteit die zich bezighoudt met het aantonen van…
Dhr. Evert Van Belle
Lot
Ben je op zoek naar een job in een distributiecentrum en hou je van afwisseling en verantwoordelijkheid? Ga dan aan de slag als o rderpicker bij Solucious.