Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Ziekenhuis jobs in Roeselare

Page 1 of 225 jobs
Mevr. Michèle Battheu
Roeselare
Ben jij een warme en toegewijde persoonlijkheid? Ga je graag met ouderen om en ben je een teamspeler? Spreekt onze droom van ‘WARME zorg’ jou aan?
Wij bieden een uitdagende voltijdse functie voor bepaalde duur (3 maanden) in een ziekenhuis in volle expansie. U hebt een hart voor ouderen.
Wij bieden een gevarieerde functie voor een contract bepaalde duur (3 maanden) in een ziekenhuis in volle expansie. Medewerker keuken (afwas) 75% - 80% of 100%.
Een boeiende voltijdse job van bepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie,. Samen met uw collega’s staat u dagelijks in voor het reinigen, desinfecteren,…
Wij bieden een voltijdse job voor bepaalde duur (januari 2020 tem mei 2020) in een ziekenhuis in volle expansie aan. U bent integer, respectvol en loyaal.
U bent verantwoordelijk voor een juiste en kwaliteitsvolle ondersteunende zorgverlening rekening houdend met de noden van de patiënt.
We bieden een fulltime contract aan ter vervanging van zwangerschap vanaf november in een ziekenhuis in volle expansie.
Wij bieden een uitdagende voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U coacht en begeleidt uw medewerkers en ondersteunt…
Regiotalent
Roeselare
Voor het administratief centrum van het ziekenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je kan je vrijmaken op het gevraagde tijdstip.
Wij bieden een uitdagende voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. Daarbij is het verzekeren van kwaliteit van zorg één…