Zna jobs

Page 1 of 140 jobs
Antwerp (city)
Contacteer Ingrid Somers, Verantwoordelijke Patiëntenonthaal ZNA Middelheim, via 03 280 30 54. Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen…
Antwerp (city)
Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Je bent in het dagelijks functioneren gefocust op een open…
Borgerhout
ZNA Sint-Erasmus in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. ZNA zoekt een voltijds Tactisch aankoper voor de afdeling Aankoop. Maar dat is lang niet alles!
Antwerp (city)
Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. 50% (19 uur/week) werkuren van 16.00 tot 19.48 uur.
Antwerp (city)
Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Bepaalde duur (1 jaar) met optie op verlenging.
Antwerp (city)
Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. 100% (38 uur/week) werkuren van 08.00 tot 16.00 uur.
Antwerp (city)
Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. 50% (19 uur/week) werkuren van 18.00 tot 21.48 uur.
ZNA Jan Palfijn in Antwerpen. Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Maar dat is lang niet alles!
Antwerp (city)
ZNA is op zoek naar een voltijds Directeur Patiëntenzorg voor haar sites ZNA Middelheim, ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis en ZNA Universitaire Kinder- en…
Antwerp (city)
ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Je bent stipt en ordelijk.