Zomervakantie jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Care
Hasselt
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.
Care.be
Hasselt
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.
ISS Belgium
Hasselt
ISS zoekt voor de maanden juni, juli, augustus en september (zomervakantie) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou?
Start People
Zonhoven
Altijd al in de voedingssector willen werken? Kies dan zeker voor een job als inpakmedewerker bij Avieta! Je taken als student zijn: Je kan fysiek werk aan.
247 Chauffeurs Diensten
Beringen
De overuren die je in de winter maakt kan je in de zomervakantie terugnemen. Als vrachtwagenchauffeur CE voor deze vacature voorzie je, je klanten (tankstations…
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je moet de hele zomer (juli + augustus) ook elke maandag en vrijdag kunnen werken, het is dus niet mogelijk om verlof te nemen in de zomervakantie.
Tempo-Team
Genk
Productie, voeding, student, jobstudent, bijverdienste, werkstudent, zomervakantie, vakantie, losse dagen door de week. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid.
Synergie
Diest
In de zomervakantie heb je geen langdurige vakantie gepland, omdat het zeer druk zal zijn in deze periode. Voor een bedrijf in Diest zijn wij op zoek naar een…
werken bij itek
Kaulille
Je bent op zaterdag beschikbaar en minimum 3 weken in de zomervakantie. Als Jobstudent in ons centraal magazijn assisteer je onze vaste medewerkers.
Randstad
Bree
De zomervakantie is volop bezig ! Al dat leuke kan een aardig centje kosten, helaas. Een vakantiejob bij Greenyard Prepared in Bree! Je bent minstens 18 jaar.