Zuidnatie jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9 jobs
Zuidnatie
Antwerp (city)
Zuidnatie Terminal Zuid (kaai 118) - Narvikstraat 3 - 2030 Antwerpen. De douanedeclarant staat in voor het adviseren over en het verzorgen van de volledige…
Zuidnatie
Antwerp (city)
Zuidnatie Terminal Zuid (kaai 118) - Narvikstraat 3 - 2030 Antwerpen. Volledig afhandelen (A-Z) dossiers natiewerk: Input van gegevens in diverse systemen.
Zuidnatie
Antwerp (city)
Logistiek / administratief medewerker backoffice Containerafdeling. O Chauffeurs aan het loket bedienen – computer input. O In – en uitslagen stocksysteem.
Zuidnatie
Antwerp (city)
Zuidnatie Breakbulk - Muisbroeklaan (kaai 470) - 2030 Antwerpen. Taken (niet-limitatief) – voltijdse tewerkstelling: Opvolging & doorgeven gepresteerde uren.
Zuidnatie
Antwerp (city)
Zuidnatie is op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur voor de combinatie baan- en doktransport. Geldig rijbewijs CE (geldige vakbekwaamheid).
Je voert diverse werkzaamheden uit aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.
Zuidnatie
Antwerp (city)
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan koelcontainers en voert verdere controles uit op de reeferunits. Je hebt oog voor detail.
Express apply
Je verstrekt informatie aan interne expediteurs, diensten van Zuidnatie en aan externe klanten. Voor een klant actief in de haven van Antwerpen zijn we op zoek…
Express apply
Antwerp (city)
Aan interne expediteurs en diensten van Zuidnatie verstrek je de nodige informatie en geef je hen het nodige advies; Het correct opstellen van douanedocumenten;
Express apply
» Post your CV - It only takes a few seconds