Leadership

Rony Kahan

Chairman

Rony Kahan

Chairman

Rony Kahan was in 2004 medeoprichter van Indeed en is nu voorzitter van de raad van bestuur van Indeed. Bovendien maakt Rony deel uit van de raad van bestuur van Recruit Holdings, de moedermaatschappij van Indeed. Rony was de directeur/voorzitter van Indeed tot 2012 en CEO tot 2013. Voor hij zich aansloot bij Indeed, was Rony in 1998 medeoprichter van jobsinthemoney.com, de toonaangevende jobwebsite voor financiële deskundigen, die hij in 2003 verkocht aan Financial News. Daarvoor werkte hij binnen de technologische adviesdienst bij Andersen Consulting (nu Accenture). Rony heeft een MBA met onderscheiding van INSEAD en een Bachelor of Science in de economie met onderscheiding van Texas A&M.

Hisayuki Idekoba

CEO

Hisayuki Idekoba

CEO

Sinds 2013 is Hisayuki “Deko” Idekoba de Chief Executive Officer (CEO) van Indeed. Als CEO ziet hij toe op de strategie en de visie voor de organisatie. Op dit moment is Indeed actief in meer dan 60 landen en in 28 talen.

Voor hij werd benoemd als CEO was Deko de voorzitter van Indeed en zag hij toe op de overgang nadat Recruit Holdings het bedrijf had overgenomen in 2012. Hij is nog steeds managing corporate executive officer bij Recruit. Deko sloot zich in 1999 aan bij Recruit en was verantwoordelijk voor het verwerven en de groei van vier internetbedrijven, waaronder websites gericht op reizen, restaurants, schoonheidssalons en kortingsbonnen. Onder zijn leiding hebben deze bedrijven meer dan USD 1,6 miljard omgezet. Zijn succes leidde ertoe dat hij op 36-jarige leeftijd werd benoemd tot corporate executive officer bij Recruit. Hij is de jongste persoon die ooit deze titel heeft gedragen. In 2013 stond hij in de lijst van top 40 jonge talenten van de Nikkei Sangyo Shimbun. Deko heeft een Bachelor in de handelswetenschappen van Waseda University.

Taichi Hattori

Senior vice-president financiën

Taichi Hattori

Senior vice-president financiën

Taichi Hattori is senior vice-president financiën bij Indeed. In deze functie houdt Taichi toezicht op het wereldwijde International Strategy team dat verantwoordelijk is voor het lanceren van nieuwe entiteiten, internationale bedrijfsinformatie en het identificeren van wereldwijde omzetkansen om de financiële levensvatbaarheid op lange termijn en de groei van Indeed te verzekeren.

 

Taichi was voorheen vice-president financiën bij Indeed waar hij toezicht hield op de operationele beslissingen voor de wereldwijde teams van Financial Planning & Analysis, Sales Operations en Revenue Strategy van het bedrijf, naast het beheren van de bedrijfsactiviteiten van Indeed in Japan. Taichi sloot zich van Recruit Co. Ltd, moedermaatschappij van Indeed, in 2012 aan bij Indeed. Bij Recruit Co. Ltd oefende hij de afgelopen zes jaar diverse functies uit binnen de divisie bedrijfsontwikkeling van de onderneming, zowel binnen als buiten de Japanse markt, en op het gebied van bedrijfsstrategie en risicokapitaalfondsen. Vóór Recruit werkte Taichi voor NTT Communications, waar hij verschillende wereldwijde projecten beheerde, zoals de ontwikkeling van een banknetwerk in China en een livestreamplatform voor de Union of European Football Associations (UEFA).

Chris Hyams

President

Chris Hyams

President

Chris Hyams is de directeur van Indeed. Als directeur is Chris verantwoordelijk voor innovatie en productiegroei, alsook voor het managen van de teams voor producten, techniek, search quality, bedrijfsontwikkeling en klantenservice.

Voorheen was Chris senior vice-president producten bij Indeed en was hij verantwoordelijk voor het productenaanbod en de productactiviteiten bij Indeed. Chris heeft in die tijd bijgedragen aan de opbouw en groei van een internationaal team bestaande uit product- en technologie deskundigen. Voor hij zich aansloot bij Indeed was Chris medeoprichter van B-Side, een bedrijf voor marktonderzoek, marketing en distributie in de filmsector. Hij was ook vice-president techniek bij Trilogy Software. Chris heeft een master in computerwetenschappen van Rice University en een bachelor in architectuur van Princeton University.

Dave O'Neill

Chief Operating Officer

Dave O'Neill

Chief Operating Officer

Dave O’Neill is chief operating officer bij Indeed. In deze functie houdt Dave toezicht op alle investeringen binnen verkoop en marketing en drijft hij ook de operationele doeltreffendheid aan. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen teams die zijn gericht op financiën, juridische zaken, marketing en verkoop.

Dave was voorheen de chief financial officer bij Indeed. In deze functie hield hij toezicht op alle financiële transacties en investeringsbeslissingen, om de financiële levensvatbaarheid en groei van het bedrijf op lange termijn te garanderen. Voor hij zich aansloot bij Indeed was Dave executive vice-president en chief financial officer bij Fantasy Sports Ventures, een samenvoeging van websites met sport inhoud die was overgenomen door de USA Today Sports Media Group. Daarvoor was hij vice-president financiën bij College Sports TV (CSTV), een kabelnetwerk en bedrijf voor digitale media dat is verkocht aan CBS (waar het is uitgegroeid tot het CBS Sports Network). Dave heeft ook functies in investment banking uitgeoefend bij Broadview International en Chase Securities.

Dave studeerde magna cum laude af aan Boston College met een dubbele graad in financiën en communicatie en behaalde zijn MBA aan de Kellogg School of Management van Northwestern University.

Andrew Hudson

Chief Technology Officer

Andrew Hudson

Chief Technology Officer

Andrew Hudson is chief technology officer bij Indeed. In deze functie heeft Andrew de leiding over de search quality-, software engineering- en data teams, die zich richten op technologische en technische ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Toen hij zijn mandaat begon in 2005, was Andrew een van de eerste werknemers van Indeed en gaf hij mee vorm aan de data-gestuurde cultuur van Indeed. Hij was erg belangrijk bij de totstandbrenging van de technologie voor zoeken naar werk, registreren en analyseren bij Indeed.

Andrew heeft op jonge leeftijd zelf leren programmeren. Voor hij zich aansloot bij Indeed, nam hij met succes deel aan internationale programmeerwedstrijden. Hij stond binnen de eerste twee jaar van zijn studie in de finale van de ACM International Collegiate Programming Contest en heeft als coach nog tweemaal de finale gehaald met zijn teams. Daarna heeft hij in 2003 de prestigieuze Programming Contest van de International Conference on Functional Programming gewonnen.

Andrew heeft een Bachelor of Science in computerwetenschappen van de University of Texas in Austin.

Lowell Brickman

General Counsel and Secretary

Lowell Brickman

General Counsel and Secretary

Lowell Brickman is algemeen adviseur en secretaris bij Indeed. In deze functie heeft hij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het bedrijf de wet naleeft en dat het risicoprofiel van het bedrijf aanvaardbaar is voor de raad van bestuur en aandeelhouders van Indeed. Hij is tevens verantwoordelijk voor een team bestaande uit advocaten en juridische specialisten.

Lowell heeft meer dan 25 jaar interne juridische ervaring, die is gericht op de internet regelgeving, internationale wetgeving en belastingkwesties.

Hij heeft een Bachelor of Arts van Brandeis University en een Juris Doctor van Harvard Law School.

Paul D'Arcy

Senior Vice President of Marketing

Paul D'Arcy

Senior Vice President of Marketing

Paul D’Arcy, Senior Vice President of Marketing bij Indeed, maakt deel uit van het senior management van Indeed. Hij staat aan het hoofd van marketing, bedrijfsontwikkeling en allianties voor de organisatie.

Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector. Hij heeft gewerkt voor enkele van de meest herkenbare merken ter wereld, waaronder Dell en Apple. Zijn vakgebieden zijn onder andere wereldwijde tendensen op de arbeidsmarkt en de toekomst van werk. Hij geeft regelmatig uitleg in de media en heeft artikelen gepubliceerd in de Wall Street Journal, Forbes, CIO en de Huffington Post. Hij behaalde een bachelor van Wesleyan University en heeft een MBA van Harvard University.

Nolan Farris

Senior Vice President of Sales

Nolan Farris

Senior Vice President of Sales

Nolan Farris heeft 17 jaar in recruitment gewerkt, waarbij hij zich specifiek richtte op verkoop en verkoopmanagement. Als senior vice-president verkoop bij Indeed, staat Nolan aan het hoofd van het wereldwijde verkoopteam van meer dan 1500 verkoop professionals die pay-for-performance advertising verkopen aan werkgevers, wervingbureaus en vacaturebanken. Zijn team zet zich in voor een duidelijke go-to-market-strategie voor de markt, in een verkoopcultuur waarbij statistieken een belangrijke rol spelen. Nolan vindt het belangrijk om een stimulerende omgeving voor zijn verkoopmedewerkers te creëren. Onlangs heeft Dale Carnegie, trainingspartner voor verkoop en klantenservice van Indeed, Indeed zijn prestigieuze Leadership Award, die organisaties die hun personeel op de eerste plaats zetten erkend, toegekend.

Voor hij zich aansloot bij Indeed, heeft Nolan negen jaar doorgebracht bij Yahoo!, in verschillende verkoop- en verkoop beheerfuncties in Boston, MA, en New York, NY. Hij heeft ook twee jaar doorgebracht bij het Change Management HR team bij Accenture in Boston, MA, en New York, NY. Hij heeft een bachelor van Union College.

Doug Gray

Senior Vice President of Engineering

Doug Gray

Senior Vice President of Engineering

Doug Gray is senior vice-president techniek bij Indeed. Als lid van het senior management van Indeed stelt Doug bedrijfs- en ontwikkelingsprocessen op voor het Engineering-team. Hij is onder andere gespecialiseerd in productvernieuwing, verandering van processen en teamontwikkeling.

Voorheen was Doug een hooggeplaatste manager bij Versata Software. Daarvoor heeft hij een aantal hoge functies uitgeoefend bij Trilogy, waar hij meer dan 12 jaar heeft gewerkt. Hij heeft een Bachelor of Science in computerwetenschappen van Stanford University.

Raj Mukherjee

Senior Vice President of Product

Raj Mukherjee

Senior Vice President of Product

Raj Mukherjee, Senior Vice President of Product bij Indeed, is verantwoordelijk voor het promoten van een internationale product visie en -strategie in samenwerking met het senior management. Hij overziet ook de dagelijkse activiteiten van het internationale product team, dat zich bezighoudt met zowel het huidige productportfolio als de introductie van nieuwe mogelijkheden.

Voor hij zich aansloot bij Indeed, was Raj senior vice-president producten bij GoDaddy en had hij de verantwoordelijkheid om 14 miljoen klanten te ondersteunen bij het bouwen van succesvolle online bedrijven. Hij heeft heel wat ervaring met SMB-klanten en heeft meerdere succesvolle overnames geleid voor het bedrijf.

Voorheen werkte Raj in het Enterprise Platform-team bij Google en leidde hij Product Management for Domains voor Google Apps en Google Drive voor ondernemingen. Hij was ook sr. productmanager voor de afdeling internetdiensten bij Microsoft, waar hij verantwoordelijk was voor product- en bedrijfsstrategie voor Office 365.

Raj heeft een gedeelde MBA van de Haas School of Business binnen de University of California in Berkeley & de Columbia Business School. Hij heeft ook een bachelor in computerwetenschappen en -techniek uit Indië.

Hiroaki Ogata

Senior Vice President of Corporate Development

Hiroaki Ogata

Senior Vice President of Corporate Development

Hiroaki Ogata is senior vice-president bedrijfsontwikkeling bij Indeed. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van alle overname- en investeringsactiviteiten van Indeed.

Voor hij zich aansloot bij Indeed, was Ogata-san corporate vice-president, Global Alliance en Corporate Development bij Recruit Holdings, moedermaatschappij van Indeed. Hij heeft zijn kwaliteiten bewezen met succesvolle aankopen voor diverse bedrijfseenheden van Recruit, waaronder de aankoop van Indeed in 2012.

Hij heeft een Bachelor of Arts van Tohoku University.

Michele Watson

Senior Vice President of Client Success

Michele Watson

Senior Vice President of Client Success

Michele Watson is senior vice-president klantsucces bij Indeed. In haar functie concentreert zij zich op het leveren van de beste klantenervaring voor elke werkzoekende en werkgever die Indeed gebruikt.

Voor ze zich in april 2017 aansloot bij Indeed, was Michele vice-president klantenservice en betalingen & risico’s voor Walmart.com. Ze hield toezicht over de online activiteiten voor klantenondersteuning, fraude en betalingen voor de grootste detailhandelaar ter wereld. Michele was ook de SVP wereldwijde klantenservice voor Match.com. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in klantenservice in diverse branches en werd altijd gezien als drijvende kracht achter verandering in de organisaties waarvoor ze werkte. Michele behaalde een bachelor in consumentenwetenschappen van Texas State University.

Paul Wolfe

Senior Vice President of Human Resources

Paul Wolfe

Senior Vice President of Human Resources

Paul Wolfe is senior vice-president Human Resources bij Indeed. Hij maakt deel uit van het senior management van Indeed en zorgt ervoor dat de doelstellingen voor personeelsbeleid overeenkomen met de strategische richting die het bedrijf heeft gekozen. Hij houdt toezicht op alle vlakken van personeelsbeleid, waaronder werving van talent, behoud van medewerkers, compensatie, secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling van medewerkers.

Paul heeft meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende binnen Human Resources. Hij heeft gewerkt als Vice-president en Senior vice-president bij een aantal bekende bedrijven, waaronder Match.com, Orbitz, Conde Nast en Ticketmaster. Hij is onder andere gespecialiseerd in talent werving en -management, opvolgingsplanning, prestatiebeheer en leiderschapsontwikkeling. In deze functies hield hij toezicht op wereldwijde human resource-programma’s en werkte hij met succes binnen verschillende sectoren en culturen. Hij heeft een bachelor van Nova Southeastern University in Florida.