Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Verzekeringen zijn onzichtbaar, maar overal

Verzekeringen zijn onzichtbaar, maar overal. AXA nodigt u uit om te ontdekken hoe verzekeringen een rol spelen in uw dagelijks leven.

Onze ambities

Om die transformatie te versnellen en voort te gaan op ons pad van duurzame groei, hebben we een strategisch en ambitieus plan tegen 2020 ontwikkeld. Het plan omvat een visie met een sterke focus op klanten en makelaars, ondersteund door gemotiveerde werknemers die een brede waaier van expertise bieden. Deze expertise bevindt zich niet alleen in financiën of risico- en vermogensbeheer, maar ook in veranderingsbeheer, Artificial Intelligence, IT en gegevensbeheer, digitale marketing en communicatie, verkoop, HR, juridische zaken, enz. AXA is in volle transformatie! Wij willen werken aan het versnellen van zakelijke innovaties om in te spelen op de snel evoluerende behoeften van klanten in de digitale wereld en om zo ook domeinen als preventie en zorg meer te ontwikkelen.

Onze teams

Er is heel wat meer te vertellen over AXA Belgium dan u misschien denkt. Wij hebben 4.300 werknemers. Wij werken samen met 4.000 makelaars en 670 bankagenten die willen omschakelen van uitbetaler naar partner voor onze 2,9 miljoen klanten. Bij AXA zijn onze werknemers ons belangrijkste kapitaal. Een aangename en moderne werkomgeving is daarom essentieel voor ons. Samen proberen we een diverse en inclusieve cultuur te bevorderen waar onze gedachten en ideeën gewaardeerd, gerespecteerd en geapprecieerd worden.

Onze waarden, onze cultuur

Bij AXA stellen we alles in het werk om de individuele verschillen te erkennen en te waarderen door een inclusieve werkomgeving te creëren en in stand te houden. Om onze ambitie waar te maken en het meest inclusieve bedrijf in de financiële dienstensector en een uitgelezen werkgever te worden, doen we er alles aan om een omgeving te creëren waarin alle werknemers zich sterk betrokken voelen bij onze business strategie en waarin iedereen helemaal zichzelf kan zijn op het werk, elke dag.

Wij houden er dagelijks 4 belangrijke waarden op na:


•Customer first

De tevredenheid van onze klanten vormt het fundament van onze reflecties en van elk van onze acties. We voldoen aan hun behoeften van vandaag en anticiperen op die van morgen om hen altijd het juiste advies, de beste producten en de passende diensten te bieden.


•Courage

We zijn vastbesloten om ons standpunt te uiten en hiernaar te handelen om dingen vooruit te brengen en te veranderen. We verleggen de grenzen van het mogelijke, durven te innoveren en hebben het lef om nieuwe manieren te vinden om ons werk te doen.


•Integrity

Onze beslissingen en acties worden geleid door onze integriteit en sterke morale principes. We vertrouwen ons oordeel om het juiste te doen voor onze klanten, medewerkers en partners.


• One AXA

Samenwerkend als één team staan we sterker. We zijn er trots op om als een collectief van mannen en vrouw, verrijk met verschillen, verenigd te zijn door gemeenschappelijke doelen.

The New Way of Working

Social media

Twitter
Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

Place du Trône, 1 – 1000 Brussels, Belgium
(Bezoeker : Boulevard du Régent, 7 – 1000 Brussels, Belgium)

Medewerkers

1.001 tot 5.000