AXA Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.367 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail porteur
Agent général d'assurance (voormalige medewerker) –  Lille2 november 2017
Beaucoup d'autonomie est laissée aux collaborateurs les plus expérimentés.
Développement important des outils digitaux à destination des clients et des collaborateurs avec de très bonnes choses et d'autres plus compliquées ( traitement de l'exception devenu quasi-impossible )
Axa est une entreprise dans laquelle chacun est poussé à la prise d'initiative et où le travail fourni est reconnu.
Une vision stratégique claire.
Pluspunten
conditions de travail
Minpunten
digitalisation vs satisfaction clients
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer, niet te veel werkdruk
Bediende (voormalige medewerker) –  Sint-Lievens-Houtem20 juni 2017
Leuke werksfeer, niet te veel werkdruk, koffie en andere dranken aanwezig voor tijdens de pauze.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workspace
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Brussels9 maart 2017
This was a great experience for me as I was able to work as the assistant to the director of AXA Bank. We had great communication and every day was different with her. I managed her agenda, organised all meetings and conferences, handles all incoming phone calls and correspondence. The team was great to work with, however, my dream was to open up a restaurant so I decided to leave that post to try something new.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideal por el quien tiene un negocio a lado
Senior Business Analyst (voormalige medewerker) –  Bruselas23 februari 2017
Ideal por el quien tiene un negocio a lado ...porque sino son conocidos para no pagar bien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opleidingen binnen het befrijf
Verkoper (voormalige medewerker) –  Hasselt België21 februari 2017
Binnen het bedrijf werden of worden opleidingen gegeven. Zoals producttraining en verkooptraining.
Hoge druk om verkoopcijfers te halen.
Pluspunten
Begeleiding als startend werknemer
Minpunten
Druk op verkoopcijfers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Aide administrative (voormalige medewerker) –  Brussels8 november 2016
De 9h à 17h
Trier les dossiers était difficile mais intéressant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cadre de travail agréable
comptable (voormalige medewerker) –  Boisfort14 oktober 2015
Cadre de travail convivial, Bonne esprit d'équipe, Bonne relation avec les collégues, Bonne capacité d'écoute du manager à l'égard de son équipe
Pluspunten
Télétravail, nombreux avantages
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage de deux semaines
Été 2014, Job étudiante (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU31 mei 2015
Ceci etait une stage pour faire connaissance avec le monde de la mode.
J'ai beaucoup appris ici et cela m a motivé à faire des études artistiques.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise
Gestionnaire assurance vie particuliers (voormalige medewerker) –  Liège, WAL22 september 2014
Bonne entreprise, très sympathique, aucun problème au niveau des demandes de congés ou autre...
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Responsabilité
Travail administratif (voormalige medewerker) –  Luxembourg30 juli 2014
Mes collègues me faisaient confiance et, au fil des ans, m'ont de plus en plus responsabilisée.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
job étudiant administratif (voormalige medewerker) –  Watermaal-Bosvoorde, BRU9 mei 2014
job étudiant

nous étions par équipe et une bonne ambiance dans notre secteur et dans l entreprise en général.
le travaille était adapter a des étudiants sans expériences et nous étions bien encadrer.
nous pouvions accéder au restaurant de l entreprise pour le temps de midi.
nous gérons notre temps de travail et nos heures d arrivée et de départ pour un total heures à effectuer dans le mois ( par pointage)

l aspect le plus agréable était la convivialité des personnes du services et l entraide entre employer et étudiants.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief Medewerker
Administratief Bediende (voormalige medewerker) –  Brussel28 januari 2014
1 jaar stagecontract

Ik heb daar een leuke werkervaring gehad die ik zeker niet zal vergeten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
insuportable
Analyste développeur (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU27 december 2013
pression et culture orientée low cost, TMA délocalisée au Viètnam ( pour Parisà eu en Inde pour Bruxelles. ça n'arrange pas nos chances de travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail très agréable
HR Support (voormalige medewerker) –  Bruxelles9 september 2013
horaires flexibles
équipe de travail très sympathique
environnement multiculturel
Pluspunten
environnement de travail multiculturel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positif
Technicienne de bureau (voormalige medewerker) –  Liège, WAL24 juli 2013
Etant à l'accueil, un contact avec toute l'entreprise est possible, ce que j'ai fortement apprécié étant donné que j'adore le contact humain.

Pour un engagement à durée indéterminée il y a des possibilités d'évolution et de développement.

Collaborateurs très présents et de bons conseils.

aspect difficile: néant
aspect agréable: la proximité entre chaque statut, la mise en confiance
Pluspunten
la situation géographique
Minpunten
CDD
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel
Commercieel /Administratief (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG30 juni 2013
Mijn functie bestond er hoofdzakelijk in om mensen te helpen met al hun vragen aangaande hun financiële transacties en verzekeringen en hen verder nog proberen verzekeringen te verkopen..
Pluspunten
vlotte verbinding naar Antwerpen
Minpunten
niet echt mijn ding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Genk21 september 2012
Ik had op mijn werk in AXA bank geen probleem. Ik ben tevreden van mijn vorige werkplaats.
Pluspunten
goed
Minpunten
geen minpunt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over AXA

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AXA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 1.367 reviews
5432
4505
3299
280
151

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over AXA gesorteerd op locatie