Aartsen
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Aartsen Careers and Employment

About us
We ademen groenten en fruit, iets wat we al meer dan 110 jaar doen. We doen er alles aan om onze groenten en fruit verser dan vers bij onze vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit doen we samen met onze partners, die zich in alle hoeken van de wereld bevinden en voor ons de beste én mooiste groenten- en fruitsoorten telen. Dit maakt ons – more... de enige echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is ons te gek: als het moet, laten we zelfs een kiwi vliegen. Vlieg jij met ons mee?

Are you nonstopfresh?

Als het om vers gaat, gaat aartsen het verst. En dat verwachten wij ook van onze medewerkers. Dat ze een stap harder lopen en bereid zijn om tot het uiterste te gaan. Zo zorgen we er samen voor dat ons assortiment groenten en fruit uit de hele wereld haar weg vindt via onze medewerkers naar onze klanten. Dit noemen wij NONSTOPFRESH.


Werken bij aartsen

Als internationale gateway voor verse groenten en fruit hebben wij een unieke en frisse kijk op onze dagelijkse activiteiten. Wij bieden een totaal assortiment aan kwaliteitsvolle, verse producten. Letterlijk. Iedere dag zorgen we er weer voor dat ons assortiment verse groenten en fruit uit de hele wereld hun weg vindt naar onze afnemers. Dit maakt werken bij aartsen afwisselend. We zoeken collega’s om de beste service te verlenen aan onze klanten, maar ook leidinggevenden, die onze aartsen locaties nog succesvoller maken.


Werken op het hoofdkantoor

Vanuit ons moderne hoofdkantoor in Breda sturen wij al onze aartsen locaties aan. Op het hoofdkantoor zijn we met ruim 40 collega’s bezig dag in dag uit om de locaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Denk hierbij aan importafdeling, financiën, logistiek, Marketing, ICT en HR welke hier centraal geregeld worden. Je komt te werken in een open en informele cultuur met korte communicatielijnen.


Ruimte voor eigen inbreng

Wij stimuleren eigen inbreng en vernieuwende ideeën vanuit onze medewerkers om in te spelen op de kansen in de markt en om interne processen te verbeteren. Dit maakt jouw functie altijd uitdagend en afwisselend. Jouw idee van vandaag kan morgen praktijk zijn.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Talent wordt gezien, hierin wordt geïnvesteerd en daar staat tevens een mooie beloning tegenover.


Heb je interesse om deel uit te maken van onze organisatie?

Solliciteer dan via deze website. Wie weet, word jij onze nieuwe collega!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Aartsen?

3,6
Work/Life Balance
4,2
Salary/Benefits
4,0
Job Security/Advancement
3,8
Management
4,0
Culture

What are people saying about the leadership at Aartsen?

85%
of employees approve of Jack Aartsen’s performance as CEO
CEO Approval is based on 13 ratings