AB InBev Reviews

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail sympa,un peu familial
Opérateur de production (huidige medewerker) –  Jupille1 augustus 2017
Environnement de travail sympa,un peu familial.....
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevarieerde job binnen marketing wereld van het bier
Marketinf Services Manager Belux (voormalige medewerker) –  Leuven10 juli 2017
Ik heb jaren lang mogen meebouwen aan de marketing en communicatiestrategien van de groep. Ontwikkelen van mediacampagnes, nieuwe bezoekerscentra, verpakkingen, etc....
Pluspunten
Elke dag een uitdaging
Minpunten
Bedrijfscultuur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle job, werkend voor 2 directeurren
Directiesecretaris (voormalige medewerker) –  Leuven13 juni 2017
Er moest heel veel gewerkt worden met reisbureaus aangezien er worldwide gereist werd door de directeuren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Faut s'accrocher
Ouvrier de production alimentaire (huidige medewerker) –  Jupille6 juni 2017
Beaucoup d'avantage mais peu d'engagement.

Beaucoup de chose à apprendre et à gérer.

Travail en 3 pauses donc parfois difficile avec une famille.

Salaires et avantage plus que correcte. Travail en équipe (faut faire sa place).

La politique est que si on ne plait pas on ne reste pas. Le chef qui encadre les équipe sont bien moins capable que les ouvrier présent de puis les année. Pour évoluer et bien se sentir il faut bien s'entendre avec l'équipe, qui, pour la plus part, sont toujours de bon conseil et soutient.

Suivant les pauses le travail varie et même sur une semaine du même horaire il se peut qu'on ne fasse jamais 2 fois les mêmes choses.

Très chouette boulot mais il y a les ouvriers et les employers ... alors tourner vous vers vas collègue ouvrier et ne comptez pas trop sur les restes. Travaillez en équipe.
Pluspunten
Tout
Minpunten
les plus part des "chef" plutôt inutile
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken
Merchandising merchandiser (huidige medewerker) –  Wommelgem3 mei 2017
Gezellig personeel en werk sfeer werk uren oke....
Pluspunten
..
Minpunten
...
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top management, particularly the Brazilians: a bunch of vain drunkards
IT Consultant (voormalige medewerker) –  Leuven5 april 2017
I used to work for them some some years ago, so my review may be out of date. I worked at their top management level and i built years of decent work experience elsewhere later on, so i can quite compare with other workplaces out there
Good stuff:
They paid me all the heavy extra hours after i complained. Because in this company, working from morning till 28-11 pm and during weekends is considered meritorious. If you aim high, you gotta give up your personal life. If you dash home at 6 pm, forget any (possible) promotions ever.
Gym was nice, food was ok, always the same but still ok.

Bad stuff:
Drains the soul and life off you. If you want to have some life of your own, choose another company.
Managers were literally all drunkards. They drank to the miserable point where you wondered if they deserved any sort of respect from their employees.They were slaves to their product and seeing what this can do to them made me wonder if this is an ethical company in itself.
Although the company has its own innovation center and they promote creativity and all, if you come up with something smart of potentially good for the company, there is little chance you will be able to get it through the right people. Your managers will take it and pass it on as theirs (if it comes out good) or will skip it. If you dare to skip THEM, chances are that you'll get fired. In my humble opinion, a self defensive and vain company culture.
Another thing i noticed while i was there was the frequency by which people were fired and hired. Very often, colleagues were commenting that this is some
  meer... 'refreshment' policy of the company. So there was this overall fear that you could get fired any time ('your turn will come').
I appreciated the CEO though, he had some sort of integrity and he seemed to be a family man also, he liked when people were coming up straight to him with their ideas, prospects and reports (which you couldn't do much anyways, the VPs wolves ate you alive if you did....)
  minder
Pluspunten
Good pay, gym, free drinks
Minpunten
No personal life left anymore, vain and unethical top managers.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement et personnel agréable
ouvrier/convoyeur (voormalige medewerker) –  Jumet14 januari 2017
Je me suis beaucoup dans ce milieu de travail. Le travail n'était pas toujours simple en soi, c'était très physique. Mais le personnel était vraiment agréable et sympathique.
Pluspunten
le salaire
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was heel tof om te werken
Machine Operator (voormalige medewerker) –  Leuven6 januari 2017
er is altijd werk je zit niet stil heel toffe werknemers zeer vriendelijk en leerijk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed verloningspakket
Machine operator (voormalige medewerker) –  Leuven12 december 2016
Toffe collega's ,goede Flm ,goede verloning ,
Men heeft hier echt niet te klagen .De collega's hebben me veel
geleerd .De werksfeer is in onze ploeg echt wel goed.
Pluspunten
goed verloningspakket, goede verzekering
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen enkele dag is zoals de vorige
Machineoperator (huidige medewerker) –  Machineoperator Kisters24 november 2016
Elke dag is er wel iets nieuw te beleven en te leren.
Je krijgt de kans om verschillende machines te bedienen wat het werk ook leuk houd
Pluspunten
Gratis soep tijdens weekdagen, goede werksfeer
Minpunten
Soms komt er veel stress en druk bij te kijken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijnne fabriek om te werken
Heftruckbestuurder 4vorken (voormalige medewerker) –  Leuven20 november 2016
Als heftruckchauffeur is het een fijnne fabriek om te werken goei supervisiors patrik is the best, alleen vervelend dat de afstand naar maasmechelen te ver is
Pluspunten
gratis bier
Minpunten
einde sezion afroepbassis
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de baas en medewerker zijn vriendelijk
Randstad machine operator (voormalige medewerker) –  Hoegaarden25 oktober 2016
Ik vind de job goed,de baas en medewerker zijn vriendelijk dus ik graag met hun werken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving, altijd op de baan
bijrijder & magazijnier (voormalige medewerker) –  polderstad18 maart 2016
zwaar maar leuk werk altijd bezig geen tijd om stil te staan soms in het magazijn maar meestal op de baan
Pluspunten
kiezen waneer je pauze hebt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Préparateur de commande + convoyeur (voormalige medewerker) –  Jumet24 februari 2016
En tant qu'étudiant intérimaire, j'ai pu avoir plusieurs fonctions tels que préparateur de commande, mise en zone de triage ou encore être convoyeur.

L'aspect difficile du travail sont que les charges lourdes et répétitive. En préparation, les casiers sont remplis. De part ce fait ils sont très lourd, surtout quand on prend des casiers de 12 bouteilles de 1.5L. En livraison, tout les clients n'ont pas des trappes de caves toujours évidentes, il faut parfois travaillé avec des crochets pour donner le casier à son collègue en bas qui les réceptionnes. La plupart des caves sont basse, donc il faut travailler courbé.

En positif, en livraison. Nous avons l’occasion de voir du paysage, toute la Wallonnie y passe. Le temps si il est avec nous, une bonne journée de travail s'annonce, si pas, il faudra faire avec.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Leuven20 februari 2016
licht heftruckwerk en onderhoud van het magazijn en buiten stockage
Pluspunten
gratis soep
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
strong culture
HR (huidige medewerker) –  Belgium7 december 2015
Very particular and strong culture that you either hate or love.
Strong in terms of delivering results.
Support from management to bring new ideas.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goede verdiensten
machine operator-productie medewerker (voormalige medewerker) –  Leuven4 december 2015
geen leuke werksfeer,en de helft dat daar werk is niet eens stresbestendigd
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen vriendelijke mensen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne evolution en tant que cariste
Cariste (voormalige medewerker) –  Jupille19 oktober 2015
J adore être sur mon clarck. J aime le travail physique.
Tous le monde est sympa et s entraide.
Le plus difficile pour moi était de m habituer a l ordinateur des commandes. Mais cela m a fait acquérir et une autre compétence et me sens davantage a l aise avec l informatique.
Pluspunten
chèques repas
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
etudiante (voormalige medewerker) –  Jupille, WAL3 maart 2015
* journée de travail très agréable
* apprendre
* très bon aménagement
* bonne équipe
* les bruits
* le respect et l’entende
Pluspunten
boissons gratuits, chéque repas
Minpunten
i y'en as pas
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met een veilige omgeving
Magazijnier, bijrijder en chauffeur C (voormalige medewerker) –  Kielsbroek13 oktober 2014
In de ochtend de vrachtwagen nakijken of alles goed geladen is en daarna vertrekken met de leveringen, soms alleen en soms met een collega.
Pluspunten
Gratis drank en maaltijdbonnen
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 14Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 337 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over AB InBev gesorteerd op locatie