Abbott Laboratories
Get weekly updates, new jobs, and reviews
Here to help
Coronavirus update
Information from Abbott Laboratories:

Abbott Laboratories Employee Reviews for Facility assistent

Job Title
Facility assistent1 review
Location
Belgium1 review
Found 1 review matching the search
See all 5.032 reviews
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aankomst om 7 am: alarm afzetten, controle op netheid in zalen, keukens, toiletten, liften, receptie, offices, tapijten, First Aid room en office supplies aangevuld zijn, kopieertoestellen voldoende papier hebben, ontbijt voor klanten op tijd is en in de juiste zaal, garages controleren.

Om stipt 7:30 gaat de receptie open en kunnen de eerste telefoons en klanten geholpen worden. Alle mails worden gelezen en afgewerkt (aanvragen voor gesprekken met contractors, rapporten over veiligheid en alarmen bijwerken, secretaresses helpen met administratie, nakijken van facturen, rapporten voor preventie adviseur opmaken en verzendklaar maken, badges aanmaken, taxi's bestellen, aangetekende zendingen verwerken, medische testen plannen, post verdelen... .


Planning receptionisten voor de volgende dagen nakijken, eventueel opleiding van de vliegende receptionisten incalculeren en opvolgen, noteren wat de schoonmaakploeg extra moet doen, wekelijks fruit en bloemen bestellen, herstellingen dirigeren, offertes aanmaken en opvolgen. Gesprekken met architect, security mensen, onderhoudsbedrijven, cateringsbedrijven... organiseren.


Mijn collega's kunnen met allerhande vragen bij me terecht omdat er een vertrouwensband is die ik nooit zal schenden. Dat wordt zeer gewaardeerd. Ook HR geeft vertrouwelijke taken omdat ik steeds discreet blijf. De directie weet wat ik waard ben en dat wordt al eens beloond door een mooi boeket bloemen.


Het leukste aan mijn baan is de diversiteit en het vertrouwen waarin ik mijn job mag uitoefenen. En de reviews liegen er niet om. Op vele vlakken kreeg
 - more...
Pros
Efficient, zakelijk, netjes.
Cons
Het duurt lang voordat er een vertrouwensband is gesmeed.
Was this review helpful?
Rate your recent company
Share your experience to help others
Claimed Profile
Want to know more about working here?
Ask a question about working or interviewing at Abbott Laboratories. Our community is ready to answer.
Overall rating
4,0
Based on 5.032 reviews
5
2K
4
1,7K
3
833
2
265
1
236
Ratings by category
3,8
Work/Life Balance
3,9
Salary/Benefits
3,4
Job Security/Advancement
3,5
Management
3,7
Culture
Abbott Laboratories Reviews by Location