Accent Jobs Employee Reviews

Ratings by category
3,8Work-Life Balance
3,0Job Security & Advancement
3,4Management
3,5Culture
Found 18 reviews matching the search See all 25 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bonne équipe de travail et la culture de l'entreprise est très dynamique et agréable
Gestion administrative (Former Employee) –  Mont-sur-Marchienne9 January 2019
• Prospection téléphonique des entreprises et candidats
• Entretiens
• Gestion administrative (encodage,…)
• Screening
• …
Was this review helpful?Yes 20No 4Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Algemeen voldoende
chauffeur ce (Former Employee) –  Lommel10 November 2018
Beloven je hemel op aarde voor een job maar ze bellen nooit terug ..
Pros
Correct loon
Cons
ze houden hun woord niet
Was this review helpful?Yes 24No 10Report
Official response from Accent Jobs
13 November 2018

We vinden het jammer dat je geen goede ervaring had met Accent. Is het mogelijk om uw opmerkingen door te sturen naar hello@accentjobs.be? Dan proberen we u zo verder te helpen. Prettige dag verder! - Floris

1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer ontevreden
Klantendienstmedewerker (Former Employee) –  Eupen29 May 2018
Kan alleen bevestigen dat de unieke aanpak en de uitzendconsulenten die echt naar je luisteren, wel heel ver te zoeken is bij ACCENTJOBS in Eupen !!!
Was this review helpful?Yes 30No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environement tres agreable
Maçon Q1 (Former Employee) –  Luik (stad)9 January 2018
Rien à dire suivi très bien et très compétent PARFAIT
Pros
Parfait
Cons
Aucun
Was this review helpful?Yes 41No 23Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travailleuse incompétente
Mecanicien (Former Employee) –  Mouscron Luingne18 October 2017
Vous postulez pour un poste, elles vous appelle pour s'inscrire et après rien. , Management incompétente avec aucun niveau.
Pros
Rien
Cons
Tous
Was this review helpful?Yes 108No 31Report
Official response from Accent Jobs
24 October 2017

Bonjour,

Nous sommes désolés que vous avez eu une mauvaise expérience lors de votre recherche de travail. Dans quelle agence avez-vous postulé et qui était votre personne de contact chez Accent? Pous pouvez envoyer un e-mail vers hello@be.accent.jobs. Merci d’avance pour votre feed-back !

4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Recruitment consultant (Former Employee) –  Ternat6 February 2017
Zoeken naar jobaanbiedingen en in contact brengen van kandidaten.
Deze job was boeiend en variabel
Zeer klant gericht.
Hoge druk om de objectieven te behalen
Was this review helpful?Yes 59No 30Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de agence
charcutière - traiteur - (Former Employee) –  godinne21 April 2016
collaborateur de l'agence disponible et agréable , a disposition
Pros
frais deplacement payer
Was this review helpful?Yes 137No 75Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Accent Jobs zijn niet de beste in communicatie
interim (Former Employee) –  manager11 April 2016
vergeten je te bellen voor sollicitatie gesprekken/ je voor te stellen.
zeggen dat je voor een verantwoordelijke functie solliciteert en blijkt dan van niet tijdens het gesprek.
geen duidelijke communicatie naar
uren toe
dagindeling
functie inhoud
vaag
alles is een beetje vaag
als je ze dan hierover aanspreekt, dan bellen ze je niet meer.
enkel hun target telt, maar gepast werk voor jou vinden doen ze niet.
is bij alle kantoren zo waar ik ingeschreven ben.
als je zelf belt om te polsen of er openstaande vacatures zijn, zijn ze niet echt blij.
Pros
doen alsof ze echt werk voor je gaan zoeken
Cons
geen duidelijke communicatie. proberen je een job aan te smeren waar je niet naar op zoek bent
Was this review helpful?Yes 146No 28Report
Official response from Accent Jobs
22 April 2016

Beste,

Wij danken u voor uw review en betreuren het te vernemen dat u geen positieve ervaring had tijdens het zoeken naar een job. In welk kantoor heeft u gesolliciteerd? Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Alvast bedankt en nog een prettige dag verder!

5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Perfecte werkgever!
Online Marketeer (Current Employee) –  Roeselare15 March 2016
Zeer tevreden over Accent Jobs als uitzendbureau/werkgever. Een vlotte samenwerking en iedere week stipte en correctie verloning. Aanrader!
Was this review helpful?Yes 28No 49Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Drukke maar leuke en sociale job
Verkoopster/Verantwoordelijke Toog AD DELHAIZE (Former Employee) –  Brugge, VLG3 December 2015
Verantwoordelijke als verkoopster van de bakkerij en charcuterie.
Daarnaast deed ik ook het aanvullen en egaliseren van de rekken.
Het werken met mijn collega's was top.
Ik heb niet echt nadelen gehad met deze job. Ik deed me job super graag en met veel ambitie. Ik ben iemand die graag continue bezig is en zeer stressbestendig is.
Was this review helpful?Yes 79No 54Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werk
bediende (Former Employee) –  Roeselare15 May 2015
zeer goede werkgever, waar je kan leren en groeien in alle functies.
Tevens heb je genoeg vrijheid om uw doel te doen slagen.
Pros
vrijheid
Cons
loon
Was this review helpful?Yes 24No 16Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agreable
Nettoyage industriel (Current Employee) –  Belgique19 February 2015
Arrivé sur chantier:
1° Évaluer risque et enlever tous objet encombrant
2° Nettoyage des grosse saleté
3° Mise en place des EPI (équipement de protection individuel)
4° Nettoyage de la cabine
5° Nettoyage et remise en place des objet encombrant
Pros
Variété des cabine
Cons
Pas de sanitaire mit a disposition
Was this review helpful?Yes 61No 17Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede strenge bazin, goede werksfeer
Keuken hulp D'oelend (Former Employee) –  as22 November 2014
keuken hulp altyd met respect behandeld geweest, als ik vroeg daar moest beginnen kreeg ik een wame maaltyd.
Was this review helpful?Yes 15No 23Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
Stage (Former Employee) –  Stagiair26 June 2014
Wat ik het meeste deed was mensen opbellen om vacatures in te vullen.
Wat ik heb geleerd is om op een correct manier mensen aan te spreken aan de telefoon.
De collega's die ik had waren geduldig en zeer vriendelijk.
Was this review helpful?Yes 10No 17Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werksfeer
Consultant (Former Employee) –  Brussel23 September 2013
Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Een onderlinge overeenkomst en een goede samenwerking.
Pros
stipt, gemotiveerd, leergierig, kan zowel alleen als in ploeg werken
Cons
Soms wat stress indien de taak niet duidelijk wordt uitgelegd.
Was this review helpful?Yes 56No 24Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen variatie in het werk
Call Medewerker (Former Employee) –  Roeselare, VLG1 July 2013
Bij Accent heb ik helemaal niet veel geleerd en heb daarbij de job ook maar een paar maanden uitgevoerd.
Was this review helpful?Yes 39No 19Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zelfstandig werken
strijkster (Former Employee) –  gent7 April 2013
ik strijkte de kleren van de mensen van accent zelf. heb geleerd
om zelfstandig te werken
Pros
gratis drinken
Cons
////////
Was this review helpful?Yes 17No 32Report

See more Accent Jobs reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Accent Jobs. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 25 reviews
56
412
32
20
15

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
3,4Management
3,5Culture

Accent Jobs Reviews by Location