Accent Jobs Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ontevreden
Klantendienstmedewerker (voormalige medewerker) –  Eupen29 mei 2018
Kan alleen bevestigen dat de unieke aanpak en de uitzendconsulenten die echt naar je luisteren, wel heel ver te zoeken is bij ACCENTJOBS in Eupen !!!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement tres agreable
Maçon Q1 (voormalige medewerker) –  Luik (stad)9 januari 2018
Rien à dire suivi très bien et très compétent PARFAIT
Pluspunten
Parfait
Minpunten
Aucun
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travailleuse incompétente
Mecanicien (voormalige medewerker) –  Mouscron Luingne18 oktober 2017
Vous postulez pour un poste, elles vous appelle pour s'inscrire et après rien. , Management incompétente avec aucun niveau.
Pluspunten
Rien
Minpunten
Tous
Was deze review waardevol?Ja 79Nee 30Rapporteren
Officiële reactie van Accent Jobs
24 oktober 2017

Bonjour,

Nous sommes désolés que vous avez eu une mauvaise expérience lors de votre recherche de travail. Dans quelle agence avez-vous postulé et qui était votre personne de contact chez Accent? Pous pouvez envoyer un e-mail vers hello@be.accent.jobs. Merci d’avance pour votre feed-back !

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de agence
charcutière - traiteur - (voormalige medewerker) –  godinne21 april 2016
collaborateur de l'agence disponible et agréable , a disposition
Pluspunten
frais deplacement payer
Was deze review waardevol?Ja 108Nee 68Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Accent Jobs zijn niet de beste in communicatie
interim (voormalige medewerker) –  manager11 april 2016
vergeten je te bellen voor sollicitatie gesprekken/ je voor te stellen.
zeggen dat je voor een verantwoordelijke functie solliciteert en blijkt dan van niet tijdens het gesprek.
geen duidelijke communicatie naar
uren toe
dagindeling
functie inhoud
vaag
alles is een beetje vaag
als je ze dan hierover aanspreekt, dan bellen ze je niet meer.
enkel hun target telt, maar gepast werk voor jou vinden doen ze niet.
is bij alle kantoren zo waar ik ingeschreven ben.
als je zelf belt om te polsen of er openstaande vacatures zijn, zijn ze niet echt blij.
Pluspunten
doen alsof ze echt werk voor je gaan zoeken
Minpunten
geen duidelijke communicatie. proberen je een job aan te smeren waar je niet naar op zoek bent
Was deze review waardevol?Ja 126Nee 23Rapporteren
Officiële reactie van Accent Jobs
22 april 2016

Beste,

Wij danken u voor uw review en betreuren het te vernemen dat u geen positieve ervaring had tijdens het zoeken naar een job. In welk kantoor heeft u gesolliciteerd? Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Alvast bedankt en nog een prettige dag verder!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte werkgever!
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Roeselare15 maart 2016
Zeer tevreden over Accent Jobs als uitzendbureau/werkgever. Een vlotte samenwerking en iedere week stipte en correctie verloning. Aanrader!
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 41Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke maar leuke en sociale job
Verkoopster/Verantwoordelijke Toog AD DELHAIZE (voormalige medewerker) –  Brugge, VLG3 december 2015
Verantwoordelijke als verkoopster van de bakkerij en charcuterie.
Daarnaast deed ik ook het aanvullen en egaliseren van de rekken.
Het werken met mijn collega's was top.
Ik heb niet echt nadelen gehad met deze job. Ik deed me job super graag en met veel ambitie. Ik ben iemand die graag continue bezig is en zeer stressbestendig is.
Was deze review waardevol?Ja 71Nee 42Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
bediende (voormalige medewerker) –  Roeselare15 mei 2015
zeer goede werkgever, waar je kan leren en groeien in alle functies.
Tevens heb je genoeg vrijheid om uw doel te doen slagen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Nettoyage industriel (huidige medewerker) –  Belgique19 februari 2015
Arrivé sur chantier:
1° Évaluer risque et enlever tous objet encombrant
2° Nettoyage des grosse saleté
3° Mise en place des EPI (équipement de protection individuel)
4° Nettoyage de la cabine
5° Nettoyage et remise en place des objet encombrant
Pluspunten
Variété des cabine
Minpunten
Pas de sanitaire mit a disposition
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede strenge bazin, goede werksfeer
Keuken hulp D'oelend (voormalige medewerker) –  as22 november 2014
keuken hulp altyd met respect behandeld geweest, als ik vroeg daar moest beginnen kreeg ik een wame maaltyd.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Stage (voormalige medewerker) –  Stagiair26 juni 2014
Wat ik het meeste deed was mensen opbellen om vacatures in te vullen.
Wat ik heb geleerd is om op een correct manier mensen aan te spreken aan de telefoon.
De collega's die ik had waren geduldig en zeer vriendelijk.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Consultant (voormalige medewerker) –  Brussel23 september 2013
Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Een onderlinge overeenkomst en een goede samenwerking.
Pluspunten
stipt, gemotiveerd, leergierig, kan zowel alleen als in ploeg werken
Minpunten
Soms wat stress indien de taak niet duidelijk wordt uitgelegd.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen variatie in het werk
Call Medewerker (voormalige medewerker) –  Roeselare, VLG1 juli 2013
Bij Accent heb ik helemaal niet veel geleerd en heb daarbij de job ook maar een paar maanden uitgevoerd.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
strijkster (voormalige medewerker) –  gent7 april 2013
ik strijkte de kleren van de mensen van accent zelf. heb geleerd
om zelfstandig te werken
Pluspunten
gratis drinken
Minpunten
////////
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 28Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
100 percent on time and you need to be friendly .
Am friendly and honest (voormalige medewerker) –  322 Vilvoorde.15 november 2012
I learned how to talk to people and how to come to work on time.
Pluspunten
no free lunches
Minpunten
12hours
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 12Rapporteren

Zie meer reviews over Accent Jobs

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Accent Jobs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 23 reviews
55
412
32
20
14

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Accent Jobs gesorteerd op locatie