Accent Jobs Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bende amateurs
Sollicitant (voormalige medewerker) –  Accent Belgie, men belt mij vanuit alle kantoren21 juni 2019
Meermaals belde men mij op voor allerhande jobs, waar ik totaal geen affiniteit/ervaring mee had.

Ik mis bij hen indepth gesprekken, zoals ik heb bij de goede, professionele selectiekantoren. Voor hen is het belangrijker om hun target te halen, dan de juiste persoon in de juiste job te hebben. Ik heb al meermaals laten weten, dat ik niet met hen wens samen te werken, toch blijven ze mij lastigvallen.

Leer eens de juiste match tussen kandidaat en job/bedrijfscultuur te vinden. Dan spreken we verder. Overloop ook eens deftig een cv en leer actief luisteren.
Pluspunten
ze doen alsof ze professioneel zijn, maar vallen snel door de mand
Minpunten
onprofessioneel, luisteren niet, targets zijn belangrijker dan de juist fit kandidaat/job/bedrjifscultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne équipe de travail et la culture de l'entreprise est très dynamique et agréable
Gestion administrative (voormalige medewerker) –  Mont-sur-Marchienne9 januari 2019
• Prospection téléphonique des entreprises et candidats
• Entretiens
• Gestion administrative (encodage,…)
• Screening
• …
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen voldoende
chauffeur ce (voormalige medewerker) –  Lommel10 november 2018
Beloven je hemel op aarde voor een job maar ze bellen nooit terug ..
Pluspunten
CORRECT LOON
Minpunten
ze houden hun woord niet
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 16Rapporteren
Officiële reactie van Accent Jobs
13 november 2018

We vinden het jammer dat je geen goede ervaring had met Accent. Is het mogelijk om uw opmerkingen door te sturen naar hello@accentjobs.be? Dan proberen we u zo verder te helpen. Prettige dag verder! - Floris

1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ontevreden
Klantendienstmedewerker (voormalige medewerker) –  Eupen29 mei 2018
Kan alleen bevestigen dat de unieke aanpak en de uitzendconsulenten die echt naar je luisteren, wel heel ver te zoeken is bij ACCENTJOBS in Eupen !!!
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement tres agreable
Maçon Q1 (voormalige medewerker) –  Luik (stad)9 januari 2018
Rien à dire suivi très bien et très compétent PARFAIT
Pluspunten
Parfait
Minpunten
Aucun
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 25Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travailleuse incompétente
Mecanicien (voormalige medewerker) –  Mouscron Luingne18 oktober 2017
Vous postulez pour un poste, elles vous appelle pour s'inscrire et après rien. , Management incompétente avec aucun niveau.
Pluspunten
Rien
Minpunten
Tous
Was deze review waardevol?Ja 115Nee 32Rapporteren
Officiële reactie van Accent Jobs
24 oktober 2017

Bonjour,

Nous sommes désolés que vous avez eu une mauvaise expérience lors de votre recherche de travail. Dans quelle agence avez-vous postulé et qui était votre personne de contact chez Accent? Pous pouvez envoyer un e-mail vers hello@be.accent.jobs. Merci d’avance pour votre feed-back !

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de agence
charcutière - traiteur - (voormalige medewerker) –  godinne21 april 2016
collaborateur de l'agence disponible et agréable , a disposition
Pluspunten
frais deplacement payer
Was deze review waardevol?Ja 138Nee 77Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Accent Jobs zijn niet de beste in communicatie
interim (voormalige medewerker) –  manager11 april 2016
vergeten je te bellen voor sollicitatie gesprekken/ je voor te stellen.
zeggen dat je voor een verantwoordelijke functie solliciteert en blijkt dan van niet tijdens het gesprek.
geen duidelijke communicatie naar
uren toe
dagindeling
functie inhoud
vaag
alles is een beetje vaag
als je ze dan hierover aanspreekt, dan bellen ze je niet meer.
enkel hun target telt, maar gepast werk voor jou vinden doen ze niet.
is bij alle kantoren zo waar ik ingeschreven ben.
als je zelf belt om te polsen of er openstaande vacatures zijn, zijn ze niet echt blij.
Pluspunten
doen alsof ze echt werk voor je gaan zoeken
Minpunten
geen duidelijke communicatie. proberen je een job aan te smeren waar je niet naar op zoek bent
Was deze review waardevol?Ja 147Nee 29Rapporteren
Officiële reactie van Accent Jobs
22 april 2016

Beste,

Wij danken u voor uw review en betreuren het te vernemen dat u geen positieve ervaring had tijdens het zoeken naar een job. In welk kantoor heeft u gesolliciteerd? Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Alvast bedankt en nog een prettige dag verder!

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte werkgever!
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Roeselare15 maart 2016
Zeer tevreden over Accent Jobs als uitzendbureau/werkgever. Een vlotte samenwerking en iedere week stipte en correctie verloning. Aanrader!
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 50Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke maar leuke en sociale job
Verkoopster/Verantwoordelijke Toog AD DELHAIZE (voormalige medewerker) –  Brugge, VLG3 december 2015
Verantwoordelijke als verkoopster van de bakkerij en charcuterie.
Daarnaast deed ik ook het aanvullen en egaliseren van de rekken.
Het werken met mijn collega's was top.
Ik heb niet echt nadelen gehad met deze job. Ik deed me job super graag en met veel ambitie. Ik ben iemand die graag continue bezig is en zeer stressbestendig is.
Was deze review waardevol?Ja 80Nee 55Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
bediende (voormalige medewerker) –  Roeselare15 mei 2015
zeer goede werkgever, waar je kan leren en groeien in alle functies.
Tevens heb je genoeg vrijheid om uw doel te doen slagen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Nettoyage industriel (huidige medewerker) –  Belgique19 februari 2015
Arrivé sur chantier:
1° Évaluer risque et enlever tous objet encombrant
2° Nettoyage des grosse saleté
3° Mise en place des EPI (équipement de protection individuel)
4° Nettoyage de la cabine
5° Nettoyage et remise en place des objet encombrant
Pluspunten
Variété des cabine
Minpunten
Pas de sanitaire mit a disposition
Was deze review waardevol?Ja 61Nee 18Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede strenge bazin, goede werksfeer
Keuken hulp D'oelend (voormalige medewerker) –  as22 november 2014
keuken hulp altyd met respect behandeld geweest, als ik vroeg daar moest beginnen kreeg ik een wame maaltyd.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 24Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Stage (voormalige medewerker) –  Stagiair26 juni 2014
Wat ik het meeste deed was mensen opbellen om vacatures in te vullen.
Wat ik heb geleerd is om op een correct manier mensen aan te spreken aan de telefoon.
De collega's die ik had waren geduldig en zeer vriendelijk.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Consultant (voormalige medewerker) –  Brussel23 september 2013
Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Een onderlinge overeenkomst en een goede samenwerking.
Pluspunten
stipt, gemotiveerd, leergierig, kan zowel alleen als in ploeg werken
Minpunten
Soms wat stress indien de taak niet duidelijk wordt uitgelegd.
Was deze review waardevol?Ja 57Nee 24Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen variatie in het werk
Call Medewerker (voormalige medewerker) –  Roeselare, VLG1 juli 2013
Bij Accent heb ik helemaal niet veel geleerd en heb daarbij de job ook maar een paar maanden uitgevoerd.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
strijkster (voormalige medewerker) –  gent7 april 2013
ik strijkte de kleren van de mensen van accent zelf. heb geleerd
om zelfstandig te werken
Pluspunten
gratis drinken
Minpunten
////////
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 34Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
100 percent on time and you need to be friendly .
Am friendly and honest (voormalige medewerker) –  322 Vilvoorde.15 november 2012
I learned how to talk to people and how to come to work on time.
Pluspunten
no free lunches
Minpunten
12hours
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 15Rapporteren

Zie meer reviews over Accent Jobs

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Accent Jobs. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 26 reviews
56
412
32
20
16

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Accent Jobs gesorteerd op locatie