Accent Jobs Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travailleuse incompétente
Mecanicien (voormalige medewerker) –  Mouscron Luingne18 oktober 2017
Vous postulez pour un poste, elles vous appelle pour s'inscrire et après rien. , Management incompétente avec aucun niveau.
Pluspunten
Rien
Minpunten
Tous
Was deze review nuttig?Ja 27Nee 11Rapporteren

Reageer – 24 oktober 2017

Bonjour,

Nous sommes désolés que vous avez eu une mauvaise expérience lors de votre recherche de travail. Dans quelle agence avez-vous postulé et qui était votre personne de contact chez Accent? Pous pouvez envoyer un e-mail vers hello@be.accent.jobs. Merci d’avance pour votre feed-back !

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de agence
charcutière - traiteur - (voormalige medewerker) –  godinne21 april 2016
collaborateur de l'agence disponible et agréable , a disposition
Pluspunten
frais deplacement payer
Was deze review nuttig?Ja 53Nee 43Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Accent Jobs zijn niet de beste in communicatie
interim (voormalige medewerker) –  manager11 april 2016
vergeten je te bellen voor sollicitatie gesprekken/ je voor te stellen.
zeggen dat je voor een verantwoordelijke functie solliciteert en blijkt dan van niet tijdens het gesprek.
geen duidelijke communicatie naar
uren toe
dagindeling
functie inhoud
vaag
alles is een beetje vaag
als je ze dan hierover aanspreekt, dan bellen ze je niet meer.
enkel hun target telt, maar gepast werk voor jou vinden doen ze niet.
is bij alle kantoren zo waar ik ingeschreven ben.
als je zelf belt om te polsen of er openstaande vacatures zijn, zijn ze niet echt blij.
Pluspunten
doen alsof ze echt werk voor je gaan zoeken
Minpunten
geen duidelijke communicatie. proberen je een job aan te smeren waar je niet naar op zoek bent
Was deze review nuttig?Ja 82Nee 16Rapporteren

Reageer – 22 april 2016

Beste,

Wij danken u voor uw review en betreuren het te vernemen dat u geen positieve ervaring had tijdens het zoeken naar een job. In welk kantoor heeft u gesolliciteerd? Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Alvast bedankt en nog een prettige dag verder!

Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte werkgever!
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Roeselare15 maart 2016
Zeer tevreden over Accent Jobs als uitzendbureau/werkgever. Een vlotte samenwerking en iedere week stipte en correctie verloning. Aanrader!
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 27Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke maar leuke en sociale job
Verkoopster/Verantwoordelijke Toog AD DELHAIZE (voormalige medewerker) –  Brugge, VLG3 december 2015
Verantwoordelijke als verkoopster van de bakkerij en charcuterie.
Daarnaast deed ik ook het aanvullen en egaliseren van de rekken.
Het werken met mijn collega's was top.
Ik heb niet echt nadelen gehad met deze job. Ik deed me job super graag en met veel ambitie. Ik ben iemand die graag continue bezig is en zeer stressbestendig is.
Was deze review nuttig?Ja 53Nee 30Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
bediende (voormalige medewerker) –  Roeselare15 mei 2015
zeer goede werkgever, waar je kan leren en groeien in alle functies.
Tevens heb je genoeg vrijheid om uw doel te doen slagen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
loon
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 18Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Nettoyage industriel (huidige medewerker) –  Belgique19 februari 2015
Arrivé sur chantier:
1° Évaluer risque et enlever tous objet encombrant
2° Nettoyage des grosse saleté
3° Mise en place des EPI (équipement de protection individuel)
4° Nettoyage de la cabine
5° Nettoyage et remise en place des objet encombrant
Pluspunten
Variété des cabine
Minpunten
Pas de sanitaire mit a disposition
Was deze review nuttig?Ja 39Nee 12Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede strenge bazin, goede werksfeer
Keuken hulp D'oelend (voormalige medewerker) –  as22 november 2014
keuken hulp altyd met respect behandeld geweest, als ik vroeg daar moest beginnen kreeg ik een wame maaltyd.
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 17Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Stage (voormalige medewerker) –  Stagiair26 juni 2014
Wat ik het meeste deed was mensen opbellen om vacatures in te vullen.
Wat ik heb geleerd is om op een correct manier mensen aan te spreken aan de telefoon.
De collega's die ik had waren geduldig en zeer vriendelijk.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Consultant (voormalige medewerker) –  Brussel23 september 2013
Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Een onderlinge overeenkomst en een goede samenwerking.
Pluspunten
stipt, gemotiveerd, leergierig, kan zowel alleen als in ploeg werken
Minpunten
Soms wat stress indien de taak niet duidelijk wordt uitgelegd.
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 27Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen variatie in het werk
Call Medewerker (voormalige medewerker) –  Roeselare, VLG1 juli 2013
Bij Accent heb ik helemaal niet veel geleerd en heb daarbij de job ook maar een paar maanden uitgevoerd.
Was deze review nuttig?Ja 23Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
strijkster (voormalige medewerker) –  gent7 april 2013
ik strijkte de kleren van de mensen van accent zelf. heb geleerd
om zelfstandig te werken
Pluspunten
gratis drinken
Minpunten
////////
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 22Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
100 percent on time and you need to be friendly .
Am friendly and honest (voormalige medewerker) –  322 Vilvoorde.15 november 2012
I learned how to talk to people and how to come to work on time.
Pluspunten
no free lunches
Minpunten
12hours
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over Accent Jobs

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 20 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over Accent Jobs gesorteerd op locatie