Actief Interim Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actief Interim is top!
HR Consultant (huidige medewerker) –  Nieuwpoort26 september 2018
Bij Actief Interim kan je jezelf helemaal ontplooiien in jouw job. Met de aangeboden interne opleidingen blijf je up to date met de actuele veranderingen in sociale wetgeving en HR. Het is een leuke uitdaging om dagdagelijks met leuke collega's de kandidaten te matchen met klanten. Er heerst een ontspannende sfeer met een familiaal gevoel. Als leuke extra gaan we jaarlijks met alle collega's samen op reis.
Pluspunten
Jaarlijkse reis, mooie extra-legale voordelen
Minpunten
Geen!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Société exceptionnelle
Branch Manager (huidige medewerker) –  Ciney23 januari 2017
Respect réel des collaborateurs.
Confiance
Totale autonomie
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
actieff
Bediende (voormalige medewerker) –  Maasmechelen24 september 2016
Actief bood altijd wel een job aan. ze zijn zeer betrouwbaar, en denken ook aan de werkomstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 63Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Balanced and Fair Environment
House Manager (voormalige medewerker) –  Belgium27 mei 2016
It was a different background from my last job but it was a well organised place. Nice people and colleagues. Learnt to be tolerant and accessible. No high handedness. More of physical work but I have references from my clients.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 29Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Consultant en recrutement et sélection (voormalige medewerker) –  Charleroi26 februari 2016
La politique d'entreprise vise à épanouissement du personnel et à la réalisation professionnel de son personnel
Pluspunten
Politique d'entreprise, encadrement du personnel
Was deze review waardevol?Ja 75Nee 37Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Consultante (voormalige medewerker) –  Nivelles, WAL1 december 2015
Rédaction de documents sociaux, accueil candidats et inscriptions, calcul des salaires, recherches d'offres sur les sites
Pluspunten
chèques repas
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jetais entouré de bons collègues
Aide familiale (voormalige medewerker) –  Asse19 november 2015
Travaillant avec une équipe j'ai pue partage ma connaissance et mon savoir faire avec les autres
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très agréable
Employée polyvalente (huidige medewerker) –  Tournai, WAL5 april 2015
Employée polyvalente actuellement, je recherche un travail dans l'horéca de 18h30 jusque la fermeture ou un mi-temps pour compléter mon mi-temps actuel.
Pluspunten
L'entente avec les collaborateurs de l'agence
Minpunten
Aucun avantage
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkomgeving
uitzendconsulente (voormalige medewerker) –  Torhout19 februari 2013
Tijdens de job zocht ik elke dag naar nieuwe uitzendkrachten die op zoek waren naar de geschikte job voor hen en probeerde hen te linken aan een voor hen interessante vacature.
Ik heb geleerd dat het belangrijk is om te multitasken in dit soort jobs. Het moeilijkste van de job is om de juiste persoon bij de vacature te kiezen, als je denkt iemand goed ingeschat te hebben kan het zijn dat die persoon toch niet gemotiveerd genoeg is of niet komt opdagen. Een gezonde portie mensenkennis is dus van belang!
Was deze review waardevol?Ja 67Nee 46Rapporteren

Zie meer reviews over Actief Interim

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Actief Interim. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 12 reviews
56
45
30
21
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,3Doorgroeimogelijkheden
4,0Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Actief Interim gesorteerd op locatie