Actief Interim Employee Reviews

Ratings by category
4,1Work-Life Balance
3,8Pay & Benefits
4,3Job Security & Advancement
4,0Management
Found 11 reviews matching the search See all 13 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Normal
Opérateur assemblage (Former Employee) –  Verviers4 January 2019
Normal.
Problème intersign (signature des contrats électronique) résolu par un agent compétent.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig om met de mensen om te gaan die op het kantoor werken
schoonmaakster (Current Employee) –  Boom3 November 2018
Ik kan veel zeggen over het kantoor zelf omdat ik op verschillende adressen werkt by mensen thuis.
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Actief Interim is top!
HR Consultant (Current Employee) –  Nieuwpoort26 September 2018
Bij Actief Interim kan je jezelf helemaal ontplooiien in jouw job. Met de aangeboden interne opleidingen blijf je up to date met de actuele veranderingen in sociale wetgeving en HR. Het is een leuke uitdaging om dagdagelijks met leuke collega's de kandidaten te matchen met klanten. Er heerst een ontspannende sfeer met een familiaal gevoel. Als leuke extra gaan we jaarlijks met alle collega's samen op reis.
Pros
Jaarlijkse reis, mooie extra-legale voordelen
Cons
Geen!
Was this review helpful?Yes 10No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Société exceptionnelle
Branch Manager (Current Employee) –  Ciney23 January 2017
Respect réel des collaborateurs.
Confiance
Totale autonomie
Was this review helpful?Yes 53No 14Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
actieff
Bediende (Former Employee) –  Maasmechelen24 September 2016
Actief bood altijd wel een job aan. ze zijn zeer betrouwbaar, en denken ook aan de werkomstandigheden.
Was this review helpful?Yes 67No 27Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
Consultant en recrutement et sélection (Former Employee) –  Charleroi26 February 2016
La politique d'entreprise vise à épanouissement du personnel et à la réalisation professionnel de son personnel
Pros
Politique d'entreprise, encadrement du personnel
Was this review helpful?Yes 81No 38Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement agréable
Consultante (Former Employee) –  Nivelles, WAL1 December 2015
Rédaction de documents sociaux, accueil candidats et inscriptions, calcul des salaires, recherches d'offres sur les sites
Pros
chèques repas
Was this review helpful?Yes 55No 12Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Jetais entouré de bons collègues
Aide familiale (Former Employee) –  Asse19 November 2015
Travaillant avec une équipe j'ai pue partage ma connaissance et mon savoir faire avec les autres
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Très agréable
Employée polyvalente (Current Employee) –  Tournai, WAL5 April 2015
Employée polyvalente actuellement, je recherche un travail dans l'horéca de 18h30 jusque la fermeture ou un mi-temps pour compléter mon mi-temps actuel.
Pros
L'entente avec les collaborateurs de l'agence
Cons
Aucun avantage
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Interessante werkomgeving
uitzendconsulente (Former Employee) –  Torhout19 February 2013
Tijdens de job zocht ik elke dag naar nieuwe uitzendkrachten die op zoek waren naar de geschikte job voor hen en probeerde hen te linken aan een voor hen interessante vacature.
Ik heb geleerd dat het belangrijk is om te multitasken in dit soort jobs. Het moeilijkste van de job is om de juiste persoon bij de vacature te kiezen, als je denkt iemand goed ingeschat te hebben kan het zijn dat die persoon toch niet gemotiveerd genoeg is of niet komt opdagen. Een gezonde portie mensenkennis is dus van belang!
Was this review helpful?Yes 76No 47Report

See more Actief Interim reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Actief Interim. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 13 reviews
56
45
31
21
10

Ratings by category

4,1Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
4,3Job Security/Advancement
4,0Management
4,1Culture

Actief Interim Reviews by Location