International Store Leadership Program

Bij Action verleg jij je grenzen, Europa in of gewoon bij jou om de hoek. Welke rol je ook vervult binnen Action, jij draagt bij aan ons succes. Wij investeren in jouw toekomst, willen graag dat jij succesvol bent. Van de trainingen die jij krijgt als je in onze winkels werkt, tot ons store leadership programma waarbij je versnelt doorgroeit van rayonleider naar verkoopleider en verder. Alles is mogelijk binnen één van de meest dynamische retail omgevingen. In een cultuur die kansen biedt.

Kies je voor logistiek, dan kies je voor Action!

Werken in het distributie centrum in Echt is niet zomaar werken in de logistiek. Wij geloven in jou en investeren daarom graag in jouw toekomst. Je kan bij ons snel doorgroeien in zowel de hoogte als de breedte. Wij luisteren naar jou en begrijpen dat jij, wat jouw functie ook is, bijdraagt aan onze groei. Bij Action werk je in een hecht team, we zijn allemaal gelijk en behandelen elkaar met respect. Bij Action kan je worden wat je wil, met of zonder ervaring in de logistieke branche.

Reviews

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 751 reviews
5137
4241
3194
281
198
Werk-Privé Balans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,2

Over Action

Action groeit hard. Wij zijn zelfs de snelst groeiende winkelketen in Europa. De eerste winkel werd geopend in 1993, nu hebben we bijna 1000 winkels in 6 landen. Wekelijks komen er meer bij. De kern van wat wij doen is heel simpel; klanten steeds weer verrassen met een divers en wisselend assortiment voor een goede prijs / kwaliteitverhouding. De manier – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Gentsesteenweg 120
1730 Asse
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Sector
Links
Action website
Linkedin page
Youtube

Facebook