Action Employee Reviews

Found 154 reviews matching the search See all 908 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Action
Employée (Former Employee) –  Messancy9 October 2019
Beaucoup trop à cheval sur le timing de la mise en rayon...
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselend
Bedrijfsleider (Current Employee) –  Geraardsbergen30 September 2019
Een toffe job met veel afwisseling. Elke dag verwerken we nieuwe artikelen en houden we de winkel commercieel. Een goed gevulde en propere winkel daar streven we naar. Zo is de winkel een fijne werkplek voor ons en zijn de klanten tevreden.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top
Vendeuse (Current Employee) –  Bastogne29 September 2019
Bonne expérience action Bastogne , je recommande . Être dynamique et savoir travailler en équipe
Pros
Travail d’equipe
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kei hard werken voor weinig geld en veel uitbuiting van de bedrijfsleider en assistenten
verkoopster / kassierster (Former Employee) –  Vlaams-Brabant29 September 2019
Als je kei hard wil werken voor weinig geld moet je bij Action zijn.
Bedrijfsleiders en assistenten pikken hun lievelingen eruit om hun werk te doen. Zelf slaan ze liever een praatje en roepen en tieren ze tegen de werknemers dat niks rap genoeg gaat; dat ze dan zelf eens de handen uit de mouwen steken als het dan toch zo'n vaart moet maken.
nee geen goeie winkel om te werken, geen collegialiteit, geen schouderklopjes, geen loon naar werken, blijf er gewoon weg als je er niet moet zijn.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken
Kassa en winkelbediende (Former Employee) –  Roeselare11 September 2019
Drukke werkomgeving, duidelijke taken. Dagen gaan snel voorbij.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellig omgeving
employee (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen30 June 2019
Ik vond het zeer leuk om hier werekn maar jammer dat er gelogen werd over mij. Bij de meeste dingens dat ik dee kreeg ik heel weinig uitleg of zelfs geen. Assistent van Action Melle is een leugenaar.
Pros
korting op producten
Cons
slechte assistent
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Onvriendelijk
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Antwerpen (stad)12 April 2019
De werkdruk is hoog je moet je tijden halen zoniet lig je buiten. Niet aangenaam om te werken. Altijd maar andere collegas. Dus dat wil iets zeggen....Geen aangename leidinggevende
Pros
Er zijn geen pluspunten
Cons
Geen sfeer
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ambiance agréable
Caissière - Vendeuse (Former Employee) –  Ronse10 April 2019
Il y a beaucoup de monde ce qui est parfois compliqué à gérer mais le personnel est toujours là pour vous aider
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Never again
Medewerker (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen7 April 2019
1 pot nat daar. In 3 action winkels gewerkt, overal hetzelfde. Vriendjespolitiek.
De ene krijgt zomaar een full time uren contract terwijl je zelf je daar kapot moet werken aan een part time contractje. Juist het zelfde met doorgroeien, de ene word daar zomaar leidinggevende, terwijl jij de puntjes op de i zet en je werk nauwkeurig en proper uitvoert. De leidinggevenden zijn baas, zij hebben een absoluut autoritair gedrag. Ook wanneer je iets aan je baas moet vragen moet je al genoeg moed in je schoenen hebben en hopen dat je niet word afgeblaft. Op de dag zelf vragen ze je om over te werken en wanneer je dat niet kan dan word je scheef bekeken en moet bijna ook een verantwoording afleggen waarom je niet kunt overwerken. Verder is er ook een veel te grote werkdruk, op alles word een tijd gezet (vrachten, mensen afrekenen aan de kassa, spiegelen) zo heb je bijvoorbeeld 1u de tijd om 50 dozen aan te vullen (1 minuut ongeveer om 1 doos aan te vullen, jammer als je het artikel niet vind in de rekken). Wanneer je ziek bent word je hier ook over aangesproken wanneer je terug komt werken, zo is er bijvoorbeeld het welzijns gesprek dat in uw personeelsdossier komt en vertelt hoeveel keer je ziek bent geweest. Verder is er ook gebrek aan communicatie (jij zegt bijvoorbeeld aan de klant dat ze vepakkingen niet mogen openen, dan komt je leidinggevende de verpakking toch openen terwijl er eerst duidelijk werd gecomuniceerd dat verpakkingen openen niet toegestaan is).
Pros
Beter betaalde job in de supermarkt sector
Cons
Alles wat in de tekst staat
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
action
Magasinier (Former Employee) –  Dilbeek9 March 2019
rein a dire jusque en temps que inte il faux pas travaille parceque on est que des munero
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Envrionnement agréable de travail
Vendeuse (Former Employee) –  Mouscron25 February 2019
- Début à 6h, terminé à 14h
- J'étais là simplement en job étudiant
- Les boss présents dans le magasin sont ferme mais sympa
- Efficacité
- La répétition des taches
Pros
Flexibilité dans les horaires
Cons
Débute très tôt (6h)
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ne pas y travailler
Caissière/vendeuse (Former Employee) –  Ronse22 January 2019
pas eue une super expérience chez Action Renaix.
ambiance pas terrible.
on ne peut pas prendre d'initiative.
comportement d'une collègue qui relève à du harcèlement morale, les faits signalé mais pas eue de changement.
le travail en lui même est bien
Pros
payé correctement
Cons
la mentalité
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement très agréable
Vente job étudiant (Current Employee) –  Sint-Jans-Molenbeek30 December 2018
J'ai beaucoup aimée cette entreprise , il y a une esprit d'équipe
Pros
Achat personnel
Cons
Repat payant
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke studentenjob waar ge met verschillende mensen in contact komt.en gevarieerde job
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Lier7 December 2018
Een leuke afwisselende job met sociale mensen.ook niet te ver.
Pros
Binnenwerk
Cons
Soms gn pauze
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail en équipe
vendeuse ACTION d'ANDERLUES (Former Employee) –  Anderlues25 October 2018
-Tenue de la caisse
-Mise en rayon + Réassort
-Réception de la marchandise du camion
-Dépotage des rolls
-Nettoyage du magasin
Pros
Chèques repas
Cons
Passage de la machiene et nettoyage des vitres
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Employeur de mazasin
Employeur de mazasin (Former Employee) –  Elsene22 October 2018
Je travaille che action juste quelque temps seulement mais je bien aime mon secteur je travaille en équipe
Pros
Pas mal du tout
Cons
Trop tresse
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker, horeca (Former Employee) –  Ronse18 October 2018
het moeilijkste van job is dat ik klein ben en ik niet aan hoge dingens kan gerak als ik rekken moet vullen.
Pros
behulpzaam
Cons
geen deftige pauze
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werk hier nooit
Student job (Former Employee) –  Beveren21 September 2018
Ik als jobstudent van 16 jaar werd gebruikt als slaaf dikke rekken dragen alles snel snel doen terwijl zij lekker zaten te praten en te lachen zo gezegd zo gedaan. Na sluit moesten we alles 'spiegelen' flesjes netjes naar voor op 1 rij ik deed zo mn best maar nee hoor 1 meid die daar werkt gaf heletijd commentaar en kleineerde mij totaal heb 6 uur gewerkt daarna was het over voor mij ik kan het nogsteeds niet geloven want DIT IS NIET NORMAAL.
Pros
Geeeennn
Cons
Gewoon alles
Was this review helpful?Yes 7No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een goede plek voor tussen 2 jobs te werken
Verkoper (Former Employee) –  Lier19 September 2018
Een leuke winkel om te werken. Toch is het soms zeer eentonig en saai werk.
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bien
Serveuse,caissière (Current Employee) –  Verviers7 August 2018
Une expérience très bien avec des collègues extra. Trés rémunéré!
Pros
Des pauses satisfesantes
Cons
aucun
Was this review helpful?Yes 1No 6Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Action. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,2
Based on 908 reviews
5165
4271
3224
299
1149

Ratings by category

3,2Work/Life Balance
3,1Salary/Benefits
2,9Job Security/Advancement
2,8Management
3,2Culture