Action Reviews

147 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 836 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvriendelijk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)12 april 2019
De werkdruk is hoog je moet je tijden halen zoniet lig je buiten. Niet aangenaam om te werken. Altijd maar andere collegas. Dus dat wil iets zeggen....Geen aangename leidinggevende
Pluspunten
Er zijn geen pluspunten
Minpunten
Geen sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance agréable
Caissière - Vendeuse (voormalige medewerker) –  Ronse10 april 2019
Il y a beaucoup de monde ce qui est parfois compliqué à gérer mais le personnel est toujours là pour vous aider
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Never again
Medewerker (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen7 april 2019
1 pot nat daar. In 3 action winkels gewerkt, overal hetzelfde. Vriendjespolitiek.
De ene krijgt zomaar een full time uren contract terwijl je zelf je daar kapot moet werken aan een part time contractje. Juist het zelfde met doorgroeien, de ene word daar zomaar leidinggevende, terwijl jij de puntjes op de i zet en je werk nauwkeurig en proper uitvoert. De leidinggevenden zijn baas, zij hebben een absoluut autoritair gedrag. Ook wanneer je iets aan je baas moet vragen moet je al genoeg moed in je schoenen hebben en hopen dat je niet word afgeblaft. Op de dag zelf vragen ze je om over te werken en wanneer je dat niet kan dan word je scheef bekeken en moet bijna ook een verantwoording afleggen waarom je niet kunt overwerken. Verder is er ook een veel te grote werkdruk, op alles word een tijd gezet (vrachten, mensen afrekenen aan de kassa, spiegelen) zo heb je bijvoorbeeld 1u de tijd om 50 dozen aan te vullen (1 minuut ongeveer om 1 doos aan te vullen, jammer als je het artikel niet vind in de rekken). Wanneer je ziek bent word je hier ook over aangesproken wanneer je terug komt werken, zo is er bijvoorbeeld het welzijns gesprek dat in uw personeelsdossier komt en vertelt hoeveel keer je ziek bent geweest. Verder is er ook gebrek aan communicatie (jij zegt bijvoorbeeld aan de klant dat ze vepakkingen niet mogen openen, dan komt je leidinggevende de verpakking toch openen terwijl er eerst duidelijk werd gecomuniceerd dat verpakkingen openen niet toegestaan is).
Pluspunten
Beter betaalde job in de supermarkt sector
Minpunten
Alles wat in de tekst staat
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
action
Magasinier (voormalige medewerker) –  Dilbeek9 maart 2019
rein a dire jusque en temps que inte il faux pas travaille parceque on est que des munero
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Envrionnement agréable de travail
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Mouscron25 februari 2019
- Début à 6h, terminé à 14h
- J'étais là simplement en job étudiant
- Les boss présents dans le magasin sont ferme mais sympa
- Efficacité
- La répétition des taches
Pluspunten
Flexibilité dans les horaires
Minpunten
Débute très tôt (6h)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ne pas y travailler
Caissière/vendeuse (voormalige medewerker) –  Ronse22 januari 2019
pas eue une super expérience chez Action Renaix.
ambiance pas terrible.
on ne peut pas prendre d'initiative.
comportement d'une collègue qui relève à du harcèlement morale, les faits signalé mais pas eue de changement.
le travail en lui même est bien
Pluspunten
payé correctement
Minpunten
la mentalité
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable
Vente job étudiant (huidige medewerker) –  Sint-Jans-Molenbeek30 december 2018
J'ai beaucoup aimée cette entreprise , il y a une esprit d'équipe
Pluspunten
Achat personnel
Minpunten
Repat payant
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke studentenjob waar ge met verschillende mensen in contact komt.en gevarieerde job
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Lier7 december 2018
Een leuke afwisselende job met sociale mensen.ook niet te ver.
Pluspunten
Binnenwerk
Minpunten
Soms gn pauze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail en équipe
vendeuse ACTION d'ANDERLUES (voormalige medewerker) –  Anderlues25 oktober 2018
-Tenue de la caisse
-Mise en rayon + Réassort
-Réception de la marchandise du camion
-Dépotage des rolls
-Nettoyage du magasin
Pluspunten
Chèques repas
Minpunten
Passage de la machiene et nettoyage des vitres
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employeur de mazasin
Employeur de mazasin (voormalige medewerker) –  Elsene22 oktober 2018
Je travaille che action juste quelque temps seulement mais je bien aime mon secteur je travaille en équipe
Pluspunten
Pas mal du tout
Minpunten
Trop tresse
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker, horeca (voormalige medewerker) –  Ronse18 oktober 2018
het moeilijkste van job is dat ik klein ben en ik niet aan hoge dingens kan gerak als ik rekken moet vullen.
Pluspunten
behulpzaam
Minpunten
geen deftige pauze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk hier nooit
Student job (voormalige medewerker) –  Beveren21 september 2018
Ik als jobstudent van 16 jaar werd gebruikt als slaaf dikke rekken dragen alles snel snel doen terwijl zij lekker zaten te praten en te lachen zo gezegd zo gedaan. Na sluit moesten we alles 'spiegelen' flesjes netjes naar voor op 1 rij ik deed zo mn best maar nee hoor 1 meid die daar werkt gaf heletijd commentaar en kleineerde mij totaal heb 6 uur gewerkt daarna was het over voor mij ik kan het nogsteeds niet geloven want DIT IS NIET NORMAAL.
Pluspunten
GEEEENNN
Minpunten
Gewoon alles
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Serveuse,caissière (huidige medewerker) –  Verviers7 augustus 2018
Une expérience très bien avec des collègues extra. Trés rémunéré!
Pluspunten
Des pauses satisfesantes
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel bijleren
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Asse25 juni 2018
Mijn eerste baan was bij de Action, en ik heb immens veel bijgeleerd. Heel veel behulpzame medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename sfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Izegem17 juni 2018
Het was zeer leuk om hier te werken maar ik was naar mijn gevoel te weinig geïnformeerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Easy job
Rekken vullen en kassa (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas15 juni 2018
Eenvoudig werk, laag loon maar dat zal wel overal zo zijn. Correcte behandeling personeel, als het je niet aanstaat luisteren ze blijkbaar ook echt. Passen je uurrooster aan om te cobineren met prive.
Geen contact met medewerkers dat vind ik positief, geen tijd voor gezeur en achterklap.
Pluspunten
Eenvoudig werk
Minpunten
Pauzes opgesplist in telkens 15 minuten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vendeuse
medewerker winkel (voormalige medewerker) –  sint-pitersleeuw10 juni 2018
Travaille en magasin est juste superbe cela te permets d'être en contacte avec les client.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable et être dynamique
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Messancy29 mei 2018
Savoir ranger dans les rayon a temps et correctement.
avoir une bonne communication avec le personnelle et les clients.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Réassortisseur/caissier (voormalige medewerker) –  Dampremy28 mei 2018
Cela a été une bonne expérience de travailler chez action car l'environnement avec les employés et la direction était très bien. le travail en lui même n'a rien de difficile, c'est très agréable de pouvoir conseiller, guider les clients vers les produits dont ils ont besoin et qu'ils soient content de la qualité du produit. le contact est très important pour moi, car c'est grâce à cela que nous pouvons vendre nos produits. dans ce genre de travail, on ne peut qu'exceller !
Pluspunten
contact avec la clientèle
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Peu de sécurité de l'emploi
Vendeuse non food (voormalige medewerker) –  Brainel'Alleud Ophain-Bois-Seigneur-Isaac23 mei 2018
Journées complètes et chargées. Délais courts à respecter, organisation des équipes correcte. Ambiance entre collègues moyenne. Respect des systèmes de pause. Jeune managment en 2013, menant à plusieurs soucis. Missions intérim à rallonge, promesses non tenues, etc.
Pluspunten
Horaires de jour
Minpunten
Stres
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Action. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 836 reviews
5152
4258
3213
290
1123

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur