Action Reviews

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 721 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename sfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Izegem17 juni 2018
Het was zeer leuk om hier te werken maar ik was naar mijn gevoel te weinig geïnformeerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Easy job
Rekken vullen en kassa (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas15 juni 2018
Eenvoudig werk, laag loon maar dat zal wel overal zo zijn. Correcte behandeling personeel, als het je niet aanstaat luisteren ze blijkbaar ook echt. Passen je uurrooster aan om te cobineren met prive.
Geen contact met medewerkers dat vind ik positief, geen tijd voor gezeur en achterklap.
Pluspunten
Eenvoudig werk
Minpunten
Pauzes opgesplist in telkens 15 minuten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vendeuse
medewerker winkel (voormalige medewerker) –  sint-pitersleeuw10 juni 2018
Travaille en magasin est juste superbe cela te permets d'être en contacte avec les client.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable et être dynamique
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Messancy29 mei 2018
Savoir ranger dans les rayon a temps et correctement.
avoir une bonne communication avec le personnelle et les clients.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Réassortisseur/caissier (voormalige medewerker) –  Dampremy28 mei 2018
Cela a été une bonne expérience de travailler chez action car l'environnement avec les employés et la direction était très bien. le travail en lui même n'a rien de difficile, c'est très agréable de pouvoir conseiller, guider les clients vers les produits dont ils ont besoin et qu'ils soient content de la qualité du produit. le contact est très important pour moi, car c'est grâce à cela que nous pouvons vendre nos produits. dans ce genre de travail, on ne peut qu'exceller !
Pluspunten
contact avec la clientèle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Peu de sécurité de l'emploi
Vendeuse non food (voormalige medewerker) –  Brainel'Alleud Ophain-Bois-Seigneur-Isaac23 mei 2018
Journées complètes et chargées. Délais courts à respecter, organisation des équipes correcte. Ambiance entre collègues moyenne. Respect des systèmes de pause. Jeune managment en 2013, menant à plusieurs soucis. Missions intérim à rallonge, promesses non tenues, etc.
Pluspunten
Horaires de jour
Minpunten
Stres
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden
Rayonleidster (voormalige medewerker) –  Antwerpen14 mei 2018
goede normen en waarden binnen het bedrijf, welke altijd nagestreefd worden.
Als Rayonleidster, is de balans werk prive lastig te vinden, aangezien je een telefoon van de zaak hebt en je bereikbaar dient te zijn voor jouw winkels.
Management is prima, open en duidelijk, respect staat hoog in het vaandel en heb ik ook als zeer prettig ervaren.
Diverse jobs met veel mogelijkheden, hard werken wordt wel degelijk beloond hier.
Pluspunten
respect, gehoord worden, fijne samenwerking
Minpunten
de job welke ik wilde en ook verplicht was om mij te geven bestond helaas niet meer, en dan duurt het lang voordat je duidelijkheid krijgt, detachering in buitenland heeft financiele nadelen ivm belastingaangiftes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niks
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Temse9 mei 2018
Het was heel leuk om daar te werken
Maar alleen geven ze je de kans niet om bij te leren
Ze geven je een kassa zonde Bancontact en je moet je plan maar trekke terwijl je het nooit gedaan hebt en geen code gekregen hebt om kassatreining te doen!
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Iedereen de kans geven die ze moeten hebben
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
no
vendeur (voormalige medewerker) –  Roeselare5 mei 2018
j'ai étais pas contente de mon travaille car ils étant pas sympa avec moi
Pluspunten
social
Minpunten
racisme
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas agreable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Manage3 mei 2018
conclure des vente.

pas beaucoup de développement possible

pas terrible

lieu calme et culture négative

être traiter comme négativement .

les collègue
Pluspunten
cheque repas
Minpunten
pas d'evolution possible
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job qui nécessite un sang froid.
caisse, rangement rayons, gestion des stocks (voormalige medewerker) –  Ronse12 april 2018
De facon général, c'est un job assez agréable en tant qu'étudiants, malgré les horaires de travail et le manque d'explication du personnel lors du 1e jour. heureusement que les autres employés sont la! sinon de manière globale c'est assez chouette d'y travailler!
Pluspunten
belle équipe :)
Minpunten
pas d'avantage
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) –  Marche-en-Famenne10 april 2018
Sportdirect : A l'écoute des étudiants et ils expliquent correctement tout.
Action: Niveau organisation pas top, ils disent aux étudiants de se débrouiller et pour la caisse heureusement que d'autres étudiants sont là.
Pluspunten
Bonne humeur
Minpunten
Peut-être l'organisation a revoir. ( ACTION)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
En demande toujours plus
Co worker (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw23 maart 2018
Manager du magasin en demande toujours plus même si on sinvesti à 100%
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Responsable de magasin (voormalige medewerker) –  mouscron21 maart 2018
journée de travail bien remplit, poste évolutif,travail varié avec beaucoup de responsabilité. beaucoup d'heure supplémentaire.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Péruwelz20 maart 2018
le matin quand je commence a 06h , on range les carton déposé la veille en rayon et on fait le livling , ensuite on nettoye le magasin a l'aide du mop , puis celui ou celle qui est en caisse fixe par a sa caisse pour la préparer
Pluspunten
équipe
Minpunten
changement de personne en caisse
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail désagréable et profit des stagiaires
Vendeuse réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Manage9 maart 2018
En tant que vendeuse réassort ainsi qu’ayant suivi une formation « caisse » je faisait la femme de ménage dans le magasin de 7h à 15h.
Exploitation du personnel.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Wetteren1 maart 2018
Toffe sfeer om te werken, heel flexibele uren.
Heel veel beleving qua klanten en collega’s.
Pluspunten
Uurregeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was niet zo aangenaam
Jobstudente (voormalige medewerker) –  Knokke-Heist12 februari 2018
Het was mijn eerste studentenjob daar en ze geven je geen mogelijke kansen om te kunnen doorgroeien
Pluspunten
Mooi salaris!
Minpunten
Toffe collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor tijdelijke job
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Aarschot31 januari 2018
Ik deed deze job graag voor een korte periode later zou ik aan de kassa worden gezet en dit deed ik liever niet dus ben ik moeten stoppen.
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
Verplicht aan de kassa zitten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le travaille en lui même
Caissier (voormalige medewerker) –  Bruxelles Evere23 januari 2018
Le travaille était agréable être en contact des clients était un plaisir pour moi.
Je suis assez sociable donc voir d’autre personne du milieu professionnel et une motivation pour travaillé.
Le boulot était pas très compliqué je touchais à tous du stock à la caisse.
Mais le salaire ne me convenait pas, trop juste pour un travaille assez sportive ou le dynamisme et les connaissances sont exigées.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Action. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 721 reviews
5145
4241
3183
274
178

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur