Action Reviews

39 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Rekkenvuller (voormalige medewerker) –  Oudenaarde21 november 2017
Het was top om bij de action oudenaarde te werken ze waren heel aardig
Pluspunten
Top werknemers
Minpunten
Niets
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journee typique
vendeuse, caissiere (voormalige medewerker) –  Moeskroen3 november 2017
mon avis sur mon experience en fonction de action quand j'ai traviller la bas sa ma donner une bonne experience professionnelle je voudrais continuer dans ce domaine la
ou dans le domaine dans lusine en emballage ou au laboratoire apprendre plus
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
discriminations
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Gembloux Lonzée26 oktober 2017
Si vous etes un peu trop chic bon genre,et si vous etes de taille fine ne croyez pas etre prise.
ils vous relook de la tete au pied et si vous n'etes pas asser balaise ils ne prennent pas la peine de vous mettre a l essai!!
mauvaise experience dès l entretiens!
Le district vous prend de tres tres haut...
j etais presque mal a l aise d etre une femme qui prend soi de moi!
Pluspunten
l autonomie
Minpunten
nous somme des numeros
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Messancy31 augustus 2017
J'ai travaillé chez action 3 petites semaines, non pas que je n'aimais pas au contraire j'ai adoré , j'ai du arrêter mon contrat suite à un début de grossesse et j'adorerais y retourner
Pluspunten
Diversité du travail
Minpunten
Je n'en trouve pas
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelig
Sorteerder (huidige medewerker) –  Lier22 augustus 2017
Zeer leuk en goede personeel,altijd sfeer met collega's
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
/
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travaille très agréable
Caissière (voormalige medewerker) –  Perwez4 augustus 2017
Très belle expérience, j'ai beaucoup appris sur le monde du travaille grave à ce job.
Pluspunten
15% sur les articles
Minpunten
Les horaires étudiants ne durent que 6h
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rapidité et rentabilité
Intérimaire (voormalige medewerker) –  Leuze2 juni 2017
Toujours sous les coups de feu et une équipe qui s'entraide vraiement
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet zo gezellig
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Schoten1 juni 2017
Ze leggen niets uit aan beginnelingen zoals my
Ik wist niet wat ik moest doen of waar ik moest beginnen
Veel te weinig uitleg over wat ik moest doen
De winkelverantwoordelijke schreeuwde tegen my omdat een kind mijn kar weg duwde maar er zaten geen remmen aan de kar en de gang was zeer smal.
Dus een gebrek aan ruimte ook. Ze zetten onervaren werkers aan de moeilijke kant en de ervaren aan de makkelijke.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Alles
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
étu (voormalige medewerker) –  Hornu3 mei 2017
Le travail en lui même était facile pour moi, mais une très mauvaise contact entre Ranstad et Action
Pluspunten
cadeau de fin d'année
Minpunten
Organisation
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Point de vue
Rayon, caisse, nettoyage (voormalige medewerker) –  Gare de l'ouest (Molenbeek)24 april 2017
J'ai bien aimée de travailler dans ce domaine ceci m'intéresse beaucoup, j'ai appris beaucoup de choses. Et je suis trés déterminé et motivée pour réaliser de nouvelle expérience.
Pluspunten
Très sociable
Minpunten
Beaucoup de gens
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
action
Vendeuse (voormalige medewerker) –  grâce-hollogne13 maart 2017
bonne entreprise et tres bien payé pour un mi-temps.
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable
Vendeuse polyvalente (voormalige medewerker) –  Gilly4 maart 2017
j'ai commencé à 10 h il y avait plusieurs personnes comme moi qui venait de commencé ont nous a enfilé un pull avec le logo et ont a commencé a travaillés
Pluspunten
commebnc
Minpunten
vitesse
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is zeer aangenaam om te werken, leuke sfeer en je leert elke dag wat bij.
Bediende verkoopster (huidige medewerker) –  Temse1 maart 2017
Het is zeer leuk en aangenaam omdat de leidinggevenden/assistenten iedereen gelijk behandeld, lief zijn en altijd glimlachen (als je het verdient natuurlijk).

Ik werk zeer graag in action. Ik heb geleerd hoe ik op de juiste manier moet spiegelen, vrachten en stocken. Ook heb ik geleerd hoe ik met problemen moet omgaan aan de kassa.
Pluspunten
Personeelskorting
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horaire
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Péruwelz27 februari 2017
Travail idéal pour rentrer dans la vie active, salaire avantageux et horaires flexibles. Malheureusement, pas d'explications sur le travail à fournir, aucune présentation le premier jour, je n'ai jamais eu de badge
Minpunten
Aucune explication sur le travail à fournir
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) –  Mouscron25 januari 2017
l aspect plus agréable à ce poste c est avoir le contacte clientèle
le plus difficile je n ai pas
bonne ambiance et esprit d équipe
Pluspunten
conviviale
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Diest23 januari 2017
Leuk werk, en vooral een fantastische werksfeer! Super collega's gehad!
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid en werk
Kassierster (huidige medewerker) –  Menen19 januari 2017
Er word gewerkt zoals het moet en de sfeer blijft er in. Je leert er ook omgaan met klanten. Je moet wel 2 talen kennen (namelijk Frans en Nederlands)
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je kunt evolueren
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw8 december 2016
Action is in het algemeen een leuke bedrijf. Team werk is heel belangrijk anders zul je u down voelen.
Heel gezellig als het kan, maar is niet altijd leuk om daar te werken.
Teveel stress en teveel negativiteit ...
Minpunten
teveel stress
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Perwez27 oktober 2016
S était une ambiance très agreable l organisation je trouvais sa super.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Caissière - Vendeuse, changement,... (huidige medewerker) –  Schaarbeek17 oktober 2016
Travailler chez Action c'est bien car on est beaucoup occupé avec les clients.
On a des responsabilités.
C'est un job polyvalent.
Pluspunten
Un job polyvalent
Minpunten
On nest pas sur de travailler chaque week-ends
Was deze review nuttig?Ja 16Nee 9Rapporteren

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 322 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over Action gesorteerd op locatie