Action Employee Reviews

Found 147 reviews matching the search See all 818 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Onvriendelijk
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Antwerpen (stad)12 April 2019
De werkdruk is hoog je moet je tijden halen zoniet lig je buiten. Niet aangenaam om te werken. Altijd maar andere collegas. Dus dat wil iets zeggen....Geen aangename leidinggevende
Pros
Er zijn geen pluspunten
Cons
Geen sfeer
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Never again
Medewerker (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen7 April 2019
1 pot nat daar. In 3 action winkels gewerkt, overal hetzelfde. Vriendjespolitiek.
De ene krijgt zomaar een full time uren contract terwijl je zelf je daar kapot moet werken aan een part time contractje. Juist het zelfde met doorgroeien, de ene word daar zomaar leidinggevende, terwijl jij de puntjes op de i zet en je werk nauwkeurig en proper uitvoert. De leidinggevenden zijn baas, zij hebben een absoluut autoritair gedrag. Ook wanneer je iets aan je baas moet vragen moet je al genoeg moed in je schoenen hebben en hopen dat je niet word afgeblaft. Op de dag zelf vragen ze je om over te werken en wanneer je dat niet kan dan word je scheef bekeken en moet bijna ook een verantwoording afleggen waarom je niet kunt overwerken. Verder is er ook een veel te grote werkdruk, op alles word een tijd gezet (vrachten, mensen afrekenen aan de kassa, spiegelen) zo heb je bijvoorbeeld 1u de tijd om 50 dozen aan te vullen (1 minuut ongeveer om 1 doos aan te vullen, jammer als je het artikel niet vind in de rekken). Wanneer je ziek bent word je hier ook over aangesproken wanneer je terug komt werken, zo is er bijvoorbeeld het welzijns gesprek dat in uw personeelsdossier komt en vertelt hoeveel keer je ziek bent geweest. Verder is er ook gebrek aan communicatie (jij zegt bijvoorbeeld aan de klant dat ze vepakkingen niet mogen openen, dan komt je leidinggevende de verpakking toch openen terwijl er eerst duidelijk werd gecomuniceerd dat verpakkingen openen niet toegestaan is).
Pros
Beter betaalde job in de supermarkt sector
Cons
Alles wat in de tekst staat
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
action
Magasinier (Former Employee) –  Dilbeek9 March 2019
rein a dire jusque en temps que inte il faux pas travaille parceque on est que des munero
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Envrionnement agréable de travail
Vendeuse (Former Employee) –  Mouscron25 February 2019
- Début à 6h, terminé à 14h
- J'étais là simplement en job étudiant
- Les boss présents dans le magasin sont ferme mais sympa
- Efficacité
- La répétition des taches
Pros
Flexibilité dans les horaires
Cons
Débute très tôt (6h)
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ne pas y travailler
Caissière/vendeuse (Former Employee) –  Ronse22 January 2019
pas eue une super expérience chez Action Renaix.
ambiance pas terrible.
on ne peut pas prendre d'initiative.
comportement d'une collègue qui relève à du harcèlement morale, les faits signalé mais pas eue de changement.
le travail en lui même est bien
Pros
payé correctement
Cons
la mentalité
Was this review helpful?Yes 6NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement très agréable
Vente job étudiant (Current Employee) –  Sint-Jans-Molenbeek30 December 2018
J'ai beaucoup aimée cette entreprise , il y a une esprit d'équipe
Pros
Achat personnel
Cons
Repat payant
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke studentenjob waar ge met verschillende mensen in contact komt.en gevarieerde job
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Lier7 December 2018
Een leuke afwisselende job met sociale mensen.ook niet te ver.
Pros
Binnenwerk
Cons
Soms gn pauze
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail en équipe
vendeuse ACTION d'ANDERLUES (Former Employee) –  Anderlues25 October 2018
-Tenue de la caisse
-Mise en rayon + Réassort
-Réception de la marchandise du camion
-Dépotage des rolls
-Nettoyage du magasin
Pros
Chèques repas
Cons
Passage de la machiene et nettoyage des vitres
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Employeur de mazasin
Employeur de mazasin (Former Employee) –  Elsene22 October 2018
Je travaille che action juste quelque temps seulement mais je bien aime mon secteur je travaille en équipe
Pros
Pas mal du tout
Cons
Trop tresse
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker, horeca (Former Employee) –  Ronse18 October 2018
het moeilijkste van job is dat ik klein ben en ik niet aan hoge dingens kan gerak als ik rekken moet vullen.
Pros
behulpzaam
Cons
geen deftige pauze
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werk hier nooit
Student job (Former Employee) –  Beveren21 September 2018
Ik als jobstudent van 16 jaar werd gebruikt als slaaf dikke rekken dragen alles snel snel doen terwijl zij lekker zaten te praten en te lachen zo gezegd zo gedaan. Na sluit moesten we alles 'spiegelen' flesjes netjes naar voor op 1 rij ik deed zo mn best maar nee hoor 1 meid die daar werkt gaf heletijd commentaar en kleineerde mij totaal heb 6 uur gewerkt daarna was het over voor mij ik kan het nogsteeds niet geloven want DIT IS NIET NORMAAL.
Pros
Geeeennn
Cons
Gewoon alles
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een goede plek voor tussen 2 jobs te werken
Verkoper (Former Employee) –  Lier19 September 2018
Een leuke winkel om te werken. Toch is het soms zeer eentonig en saai werk.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bien
Serveuse,caissière (Current Employee) –  Verviers7 August 2018
Une expérience très bien avec des collègues extra. Trés rémunéré!
Pros
Des pauses satisfesantes
Cons
aucun
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel bijleren
Winkelmedewerker (Current Employee) –  Asse25 June 2018
Mijn eerste baan was bij de Action, en ik heb immens veel bijgeleerd. Heel veel behulpzame medewerkers.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename sfeer
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Izegem17 June 2018
Het was zeer leuk om hier te werken maar ik was naar mijn gevoel te weinig geïnformeerd.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Easy job
Rekken vullen en kassa (Current Employee) –  Sint-Niklaas15 June 2018
Eenvoudig werk, laag loon maar dat zal wel overal zo zijn. Correcte behandeling personeel, als het je niet aanstaat luisteren ze blijkbaar ook echt. Passen je uurrooster aan om te cobineren met prive.
Geen contact met medewerkers dat vind ik positief, geen tijd voor gezeur en achterklap.
Pros
Eenvoudig werk
Cons
Pauzes opgesplist in telkens 15 minuten
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vendeuse
medewerker winkel (Former Employee) –  sint-pitersleeuw10 June 2018
Travaille en magasin est juste superbe cela te permets d'être en contacte avec les client.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail agréable et être dynamique
Caissière-réassortisseuse (Former Employee) –  Messancy29 May 2018
Savoir ranger dans les rayon a temps et correctement.
avoir une bonne communication avec le personnelle et les clients.
Was this review helpful?Yes 12No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Réassortisseur/caissier (Former Employee) –  Dampremy28 May 2018
Cela a été une bonne expérience de travailler chez action car l'environnement avec les employés et la direction était très bien. le travail en lui même n'a rien de difficile, c'est très agréable de pouvoir conseiller, guider les clients vers les produits dont ils ont besoin et qu'ils soient content de la qualité du produit. le contact est très important pour moi, car c'est grâce à cela que nous pouvons vendre nos produits. dans ce genre de travail, on ne peut qu'exceller !
Pros
contact avec la clientèle
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Peu de sécurité de l'emploi
Vendeuse non food (Former Employee) –  Brainel'Alleud Ophain-Bois-Seigneur-Isaac23 May 2018
Journées complètes et chargées. Délais courts à respecter, organisation des équipes correcte. Ambiance entre collègues moyenne. Respect des systèmes de pause. Jeune managment en 2013, menant à plusieurs soucis. Missions intérim à rallonge, promesses non tenues, etc.
Pros
Horaires de jour
Cons
Stres
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Action. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,3
Based on 818 reviews
5149
4256
3211
285
1117

Ratings by category

3,2Work/Life Balance
3,2Salary/Benefits
2,9Job Security/Advancement
2,9Management
3,2Culture