Adecco Reviews

93 review gevonden voor deze zoekopdracht93 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14.142 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Maintenance and service
Mechanical maintenance (voormalige medewerker) –  Any where23 januari 2019
I have been working with many oil services companies before,
With LCM oil service company for fields maintenances and one year with Etelaf oil service company
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
Long hours
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emploie
Serveur - Barman (voormalige medewerker) –  Gosselies3 december 2018
j ai trouve cette aventure avec la société Adecco très satisfaisante.
Je suis arrive dans cette fonction sans parle l anglais et avec de l exercices je suis parvenu a comprendre les termes de bases des clients Anglophone.
Pluspunten
repas sur place gratuits
Minpunten
etres rapeler a toutes heure du jour ou de la nuits
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weer te maken met racisme en geen kantoorhouder , collega's veegden hun voeten aan alles
Recruitment Consultant (voormalige medewerker) –  Mechelen13 oktober 2018
2 collega's in burn out
niet iedereen mocht gescreend worden
geen kantoorhouder
collega's die er met hun klak naar smeten , terwijl ik het heel serieus nam en wel iedereen wou screenen
gepest geweest omdat ik men werk correct deed
Pluspunten
groot bedrijf met een goede reputatie
Minpunten
slechte sfeer
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
job étudiant (voormalige medewerker) –  Bruxelles9 oktober 2018
Environnement de travail agréable et nous permettant de faire nos preuves
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adecco
Caissier-Réassort - Missions (voormalige medewerker) –  Tubize Saintes5 oktober 2018
Intérim pour le magasin Traffic et Sportsdirect.com
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk .
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Kapellen25 september 2018
leuke posten .alleen soms sloegen de collega s tegen .
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagcontracten, ontslagen vliegen de deur uit, geen rekening priveleven
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Hoboken23 augustus 2018
Ik werkte voltijds met overuren en verdiende schandalig 280- per maand. Ik moest hiermee mij en mijn vrouw onderhouden.
Soms is er niet genoeg werk en dan word je niet opgebeld. Ze geven enkel dagcontracten ook al werk je er jaren. Collaga's zie je dus maar voor maximum enkele weken en dan zijn zij, of jezelf, ontslagen.
De dag van mijn trouwfeest ( die al lang op voorhand was doorgegeven) riepen ze me op om te komen werken- wat gewoon absurd is- en doordat ik niet ben komen opdagen hebben ze mij ontslagen. Het enigste positieve(?) dat ik kan zeggen is dat ze snel een C4 opsturen.
Pluspunten
geen
Minpunten
onaangename werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Service à la clientèle (voormalige medewerker) –  Neufchâteau19 augustus 2018
Travail enrichissant, contact avec la clientèle, apprentissage des bases de la boucherie. Travail agréable.
Pluspunten
Service
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bon
Cuisinier de collectivité (voormalige medewerker) –  Vottem9 juli 2018
Manque de suivi de l'intérim un fois la mission accomplie sinon bonne agence, communication bien honorée lors de mission avec eux
Pluspunten
transmission de l'information sur le déroulement de la mission
Minpunten
Pas de suivi
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieu de travaille
Technicien de maintenance en informatique (voormalige medewerker) –  Angleur15 mei 2018
Très agréable, environnement intéressant et pas mal de soutien dans l'apprentissage des compétences
Pluspunten
chèques repas intéressant
Minpunten
n'engage pas facilement
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnier, orderpicken (voormalige medewerker) –  Lummen5 april 2018
Geen maaltijdcheques en kreeg weinig betaald in Febelco.
Pluspunten
Iedereen is vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Envernement de travaille agréable
nettoyage industriel (huidige medewerker) –  Brussel29 maart 2018
Culture de lieu de travaille pas très loin à la région de Bruxelles
Pluspunten
pas chèque repas
Minpunten
pas avantage de nature
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable.
Cariste Mydibel Mouscron (voormalige medewerker) –  Moeskroen15 maart 2018
Agréable, suivant l'endroit où vous vous trouvez !
Pluspunten
Chèques repas.
Minpunten
Régulièrement amené au travail à pause.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
efficacité
cariste magasinier (voormalige medewerker) –  Verviers6 maart 2018
si compétant le travail tombe régulièrement ils sont créatifs et offre un très bon service
Pluspunten
travail salaire
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Poste interimaire (voormalige medewerker) –  arlon16 februari 2018
ce n'était que en job étudient, mais cela m'a permit de voir ce qu'est la vie active dans le monde du travail
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne communication
Diverses missions intérim (voormalige medewerker) –  Tournai Froyennes11 februari 2018
Bonne expérience ! beaucoup de missions proposées!
Pluspunten
cheques repas
Minpunten
pas
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emplois divers
intérim (voormalige medewerker) –  hubo de Ben-Ahin17 januari 2018
j'ai eue un poste dont le salaire était pitoyable pendant 15 jours,
j'ai préférer trouver un travail par moi même.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis
HR Officer Wallonnie (huidige medewerker) –  Wallonië16 januari 2018
Bonne société au niveau avantages et équilibre vie professionnelle, vie privée
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas d avis
Intérim (voormalige medewerker) –  tournai24 december 2017
les premier jours était bien après il parlait sur le dos de tout le monde honteux sa donne pas envies de travailler dans cette entreprise la
Pluspunten
pas de point positif
Minpunten
la mantalite
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'environnement du travail
Intérimaire Titre Services (voormalige medewerker) –  Malmédy19 december 2017
Le travail qu'on nous propose ne se trouve pas loin de notre domicile et ils essayent toujours de nous trouver quelque chose et ils sont toujours là pour nous aider.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Adecco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 14.143 reviewGebaseerd op 14.143 reviews
54.880
44.304
33.139
2889
1931

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur