AkzoNobel Employee Reviews

Found 12 reviews matching the search See all 1.334 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Un peu agréable
Opérateur Machine- production en peinture (Former Employee) –  Machelen5 November 2019
Ça va ni plus ni moin le travaille asser facile pas de dialogue entre les gens tj meme travaille
Pros
Pas loin de chez moi
Cons
Nn pas tros
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Négatifs
Cariste, préparateur de commande (Former Employee) –  Ghlin4 September 2019
Très mauvaise ambiance dans cette boîte très mauvais très grand manque d'organisation j'ai travaillé pratiquement 5 ans dans cette boîte je n'en pouvais plus
Pros
Salaire je peux pas 13e et 14e mois
Cons
Mauvaise ambiance de travail plus sur charge
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Collaborateur
, opérateur de Production (Former Employee) –  Ghlin12 December 2016
Collaborateur : souriants,

présent, il y à toujours quelqu’un pour vous tendre une oreille attentive ou vous prêter main forte.
Pros
nombreux avantage Chèque repas etc...
Cons
un poste qui demande assez de flexibilité, car il faut bien mettre un point négatif
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het is vele jaren een aangename omgeving geweest om in te werken, leuke collega's, leuke directie, veel mogelijkheden.
Productmanager (Former Employee) –  Vilvoorde14 October 2016
Jaren een zeer aangename en stimulerende omgeving geweest waarbinnen je kansen kreeg en gewaardeerd werd. Met de laatste fusie kregen procedures de overhand en was de Fun eruit. Teveel overleg, teveel verspilde tijd, teveel onmogelijke doelen en teveel verspilde energie.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
groot teamwerk samen aan machine staan zwaar werk in de productie
productie arbeider (Former Employee) –  machelen3 May 2015
groot teamwerk samen aan machine staan zwaar werk in de productie
Pros
frans nederlands
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Akzo Nobel is een aangename, internationale verfprocucent die heel wat mogelijkheden biedt aan zijn werknemers.
COLOR MANAGER (Former Employee) –  Vilvoorde, VLG30 October 2014
Akzo Nobel is zeer strikt met het behalen van zowel persoonlijke als gezamelijke doelstellingen. Maar anders laat deze firma je heel wat vrijheid om met nieuwe ideeen te komen. Je mag er heel zelfstandig werken, en als je advies nodig hebt van een expert zijn die er ook.
Pros
Veel opleidingsmogelijkheden
Cons
Zeer weinig Frans gebruik binnen de firma
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede stabiele werkervaring gedurende 34 jaar
Technisch adviseur (Former Employee) –  Vilvoorde, VLG1 July 2014
Aangename werkgever jammer dat owv reorganisatie de tewerkstelling is gestopt.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer aangename werkomgeving
verfproducent Levis, Trimetal, Sikkens, Herbol (Former Employee) –  Training- and Advice-assistant2 April 2014
Het was zeer aangenaam om er te werken! Zeer goede collega's! Vooral de collega waar ik mee werkte was zeer sociaal en begripvol!
Ook het contact, zowel met externe personen en andere collega's verliep zeer vlot!
Spijtig genoeg had ik niet de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen!
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vu globale du travaille a akzo
cariste (Former Employee) –  Baudour, WAL16 September 2013
usine agréable comme cariste notre tache est de chargé est déchargé les camions de vérifier si les chauffeurs sont en ordre de documents : CMR+ ADR préparé le travaille pour le chargement est de mettre les pallettes déchargé dans les zones prévues a cet produits.
Pros
solidarité ambience agréable
Cons
pas d'assurrance groupe pour l'interimaire
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangenaam bedrijf met leuke mensen
spacemanger (Current Employee) –  Vilvoorde, VLG27 July 2013
een typische dag op het werk is als volgt:

eerst gebeurd het lezen van mails,terwijl wat bijpraten met de naaste collega's..dan volgt de eerste meeting waarin onze volgend productlancering aanbod komt.Hier krijg ik al de richtlijnen om een stevig onderbouwd schappenplan te kunnen maken.Vervolgens is het middag en begeef ik me naar de lokale Gym om ene uurtje te sporten.Terug op kantoor begin ik met de opbouw van het schappenplan waarbij ik rekening hou met de CDT(customer decision tree).En dit tot het einde van de dag.

Ik werk met stuk voor stuk fantastische collega's die het werk elke dag aangenaam maken.

Het moeilijkste van de baan is het interpreteren van de shopperinsights en deze te vertalen naar het schappen plan maar dit is dan ook tevens het leukste aan de baan!!
Pros
dicht bij huis
Cons
Geen airco
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
alles ging goed tot ....
bediende (Former Employee) –  vilvoorde13 February 2013
fijne collega directie om de 6 maand anders leveringen altijd dringend eigen baas
Pros
vloeiende uren
Cons
ontslag wegens reorganisatie
Was this review helpful?Yes 2No 1Report

See more AkzoNobel reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at AkzoNobel. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 1.334 reviews
5470
4478
3267
271
148

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,5Management
3,7Culture

AkzoNobel Reviews by Location