Albert Heijn
3.7 out of 5 stars.
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Albert Heijn Careers and Employment

About the company

 • CEO
  Marit van Egmond
  73%
  approve of Marit van Egmond's performance
 • Founded
  1887
 • Company size
  more than 10,000
 • Revenue
  more than $10B (USD)
 • Industry
  Retail & Wholesale
Learn more

Jobs

We were not able to detect your location. You can browse through all 254 jobs Albert Heijn has to offer

Browse jobs by category

Retail

148 jobs

Reviews

Bakkerij, bediende in Olen
on 15 April 2020
The work was okay
Work wasn't so bad, but most of the people weren't very friendly. And some of them don't really pay attention when arranging the food, like you'll find expired food at the very back.
Medewerker in Maasmechelen
on 3 December 2021
Onrespectvol ten opzichte van Personeel
Ik werkte bij de Albert Heijn als vakkenvuller. Dit deed ik een half jaar lang en deed ik graag. Heb ook nooit klachten gehad van ander personeel of teamleaders. Toen kwam corona en moesten karren gepoetst worden ik werd hier voor gevraagd omdat andere medewerkers dit niet wouden en ik deed dit een maand lang zonder klagen en vond dit totaal niet erg. Op een dag kom ik aan op werk en zei de baas tegen mij dat ik iets gemotiveerder mag zijn als ik de karren ben aan het poetsen. Dit vond ik heel raar want heb nooit geklaagd over mijn takenpakket.. Toen ging ik op vakantie 1 week daarna kwam ik terug en ben ik nooit meer ingepland. Ze hebben me dus nooit ontslagen maar gewoon niet meer ingepland. Heel jammere zaak want ik deed mijn werk graag alleen een vervelende baas
Winkelmedewerker in Winkel
on 2 December 2021
Onaanvaardbaar managent.
ALBERT HEIJN XL Mechelen. Om te beginnen moet ik zeggen personeel en werkuren zijn zeker in orde. Job op zich heeft ook variatie en was zeker interesant. Maar het managment is alles behalve zuiver. Begonnen als interim kracht 5 dagen proef week om te beginnen en ze hadden op het interview gezegt dat het de bedoeling was dat ik op termijn vast in dienst ging. Eerste 2 dagen gedaan 3de dag krijg je telefoon ja ze hebben beslist u contract stop te zetten. Reden? Wel ze waren niet concreet maar zeiden dat je de verwachtingen niet kon waarmaken.... Verwachtingen? Na 2 dagen? Dit mag je me nu toch eens uitleggen. Hoe kan een manager na 2 dagen al zeggen dat ik de verwachtingen niet waarmaakt ik ben er net. Ben ondertussen nog alles aan het leren hoe de winkel werkt waar alles staat noem maar op. Ben blijkbaar niet de eerste die zich daar slecht behandeld voelt. Manager van deze winkel heeft alles behalve visie. Als dat wel zo was zou deze persoon mij tenminste de tijd geven om het juiste ritme en de juiste kennis van de winkel te kennen. Begeleiding krijg je daar dus ook niet. Ze verwachten dat je vanaf dag 1 perfect bent. Heb nog nooit in heel mijn leven een manager gehad die na 2 dagen al zegt dat ik niet aan zen verwachtingen voldoe we zijn mensen geen robots. Ik raad mensen alvast niet aan daar aan de slag te gaan aangezien de kans groot is dat ze je direct terug laten vertrekken. Denk niet dat deze persoon effectief begrijpt wat het is om te werken in de winkel aangezien hij heel de dag achter de bureau zit. Heb ondertussen al wel een paar jobs gehad in de verkoop en ze waren altijd tevreden over het werk dat ik verricht heb. Vrees dat met dit soort manager veel werk krachten zal kwijt raken omdat hij geen inzicht heeft. Jammer want ik voelde me daar meteen wel goed. Niet moeilijk dat jonge mensen zoals ikzelf die 25 zijn geen motivatie vinden om werk te zoeken. Als je op deze manier behandeld word. Geen feedback gekregen over wat ik niet goed deed niks. Slechtste werk ervaring die ik tot nu toe heb gehad.
Kassierster in Wemmel
on 23 November 2021
Fijne job, zat heel graag aan de kassa
Heb er heel graag gewerkt.Maar op het ment dat het over een vast contract ging zijn de 55 plussers van aan de kassa bedankt geweest voor 3 jaar trouwe dienst.Ben er nog altijd kwaad om.
Teamleider in Maaseik
on 22 November 2021
Komen afspraken niet na en vertellen niet alles bij sollicitatie
Goed gesprek gehad bij sollicitatie als teamleider. Moest mensen aansturen, klanten helpen, planning maken e.d. Loon afgesproken was ook goed.Werkuren zouden van 6:00-13:30, overdag of van 12:30 - 20:00 zijn.Toen ik begon kreeg ik een contract met een veel minder salaris dan afgesproken.Daarnaast kwam dat ik alleen maar rekken moest vullen de hele dag.Ik kreeg ook geen opleiding wat beloofd was.Als je om 6 uur moet beginnen, moet je al rond 5:40 ten laatste aanwezig zijn. Je krijgt pas vanaf 6 betaald.Kwartier vroeger of later krijg je niet betaald.Om 20:00 stoppen moet je wachten dat de winkel werlkelijk gesloten is en de lichten uit. Je bent dus ten vroegste rond 20:15-20:30 buiten.Soms heb je de late en de dag erna de vroege. Weinig tijd om te slapen dus.Al bij al ben ik dus zeer snel gestopt hier. Je krijgt echt minimum voor veel uren.

What would you say about your employer?

Help fellow job seekers by sharing your unique experience.

Questions and answers

People have asked 15 questions about working at Albert Heijn. See the answers, explore popular topics and discover unique insights from Albert Heijn employees.

See questions about:

 • Benefits
 • Office Locations
 • Working Culture
 • Hiring Process
 • Interviews
 • Salaries
 • Working Environment
 • Work Life Balance

Interview insights

Insights from 189 Indeed users who have interviewed with Albert Heijn within the last 5 years.

Average experience
Interview is average
Process takes about a day or two

People also viewed

 • Companies
 • Albert Heijn