Albert Heijn Employee Reviews

Found 69 reviews matching the search See all 2.479 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afstand tussen vast personeel en studenten/interims
Verkoopklaar/vuller (Former Employee) –  Olen15 October 2019
Er is een belangrijke afstand tussen het vaste personeel en de interims en/of studenten. Logisch waarschijnlijk omdat de laatste groep nogal dikwijls muteert naar andere werkplaatsen.
Gevolg evenwel is dat interims/studenten al gauw aan hun lot worden overgelaten. Alles is afhankelijk van de goodwill van de collega's.
Pros
Maaltijdchecks
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
albert heijn
Vendeuse - Caissière (Former Employee) –  Zottegem3 October 2019
Les collègues était tres sympa, j'ai bien aimée le contact avec les clients.
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe werksfeer
Jobstudent (Former Employee) –  Kortrijk30 September 2019
De collega's zijn er leuk om mee te werken. De werksfeer is er ook niet mis.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Persoonlijk ervaring
Winkelmedewerker (Former Employee) –  België17 September 2019
Het was heel leuk om bij Albert Hein te werken, iedereen was vriendelijk en de winkel zelf was heel mooi. Het zou me echt nog plezier doen om daar weer terug te gaan werken.
Pros
De geoderen waren makkeijkbte vinden. Het team zelf was heel vriendelijk en behulpzaam
Cons
Ik kon de karretje niet echt duwen maar mijn team genoten hadden me wel geholpen en dat was goed.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke en vlotte werkomgeving
Kassamedewerkster - Bediende (Former Employee) –  westmalle16 September 2019
Toffe werksfeer in een sfeervolle winkel, waar klanten nog steeds belangrijk zijn
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's
Rekkenvuller (Former Employee) –  Berchem2 September 2019
in Albert Heijn heb ik een leuke ervaring op gedaan met toffe collega's samen gewerkt
Pros
je had een koffie machine dus da moest je niet voor zien
Cons
als je iets om te eten wou moest je dat natuurlijk wel zelf betalen
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goeie werk en verloning. Maar geld over mensen mentaliteit
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Olen7 August 2019
Beloven veel ivm personeel als mensen te behandelen. Maar bijna niets daarvan is waar
Was this review helpful?YesNo 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel beloven maar weinig doen
Kassierster (Former Employee) –  Kassiers a3 August 2019
Beloven dat er wordt rekening gehouden met privé maar is onwaar want de regel is geen uitzondering !! Voor niemand! Beloven maar niet nakomen. En elke manager is anders en die wisselen constant. Ga na een maand of 2,3 dezelfde winkel binnen en personeel veranderd voortdurend . Is echt niet plezant. Veel vriendjespolitiek .
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Er is goede communicatie en structuur op de werkvloer
teamleider verkoopklaar (Current Employee) –  Antwerpen (stad)21 July 2019
Er wordt rekening mee gehouden met de privéleven van het personeel
Pros
Maandelijks lunch
Cons
Moeilijk doorgroeien voor de functie assistent bij ah als je goed bent als teamleider
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige en leuke sfeer onder de collega's dat ook bij de mensen zo over komt
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Lier5 July 2019
Toffe collega's, lieve klanten, goede sfeer, er is altijd wel werk om op te knappen. Het moeilijkste vond ik zelf om de speciale voeding aan te vullen van wegen het grote assortiment. Het leukste vond ik dat we zo goed overeen kwamen met alles collega's en uitstapjes deden o.a. naar een pretpark, naar de cinema of het WK samen gaan kijken op een groot scherm. Ook super vind ik om te zien dat er alles nationaliteiten welkom zijn om aan het werk te kunnen er is geen vooroordeel.
Pros
gratis koffie voor de klanten
Cons
geen korting op je producten als je aan het werk bent.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ah
Deli Medewerker/Verkoper (Former Employee) –  DELI13 June 2019
Werken meestal met interim.
Dit is wel een goede start als eerste job voor de ervaring.
Pros
ervaring opdoen
Cons
werkuren
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename en goeie samenwerking tussen collega's
Kassier (Former Employee) –  Berchem26 May 2019
ik heb hier geleerd dat samenwerken in een goede en leuke omgeving met respectvolle collega's zorgt voor een aangename werkplaats.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk voor te werken
Rekkenvuller (Former Employee) –  Ternat6 March 2019
Leuk om er te werken leuke collegas aangename werksfeer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slavendrijvers
Team Leader (Former Employee) –  Ronse24 February 2019
Ik ben in september gestart met een opleiding voor Albert Heijn te Roeselare om dan in oktober in Ronse aan de slag te kunnen.
Ik heb hiervoor mijn goed betaalde job opgegeven om dichter bij huis aan de slag te kunnen.
Zo teleurgesteld in dit bedrijf! Het ging van kwaad naar erger . Van niet op tijd betaalde lonen naar massa ontslagen! We zijn begonnen met een ploeg van 30 man en eindigden uiteindelijk met een klein aantal van rond de 10 a 15 personeelsleden! Overuren konden niet gerecupereerd worden en werden ook nooit uitbetaald, naar toilet gaan mocht enkel tijdens de pauzes. Door de hoge werkdruk en te weinig personeel stonden rekken continu leeg. Klanten liepen alle dagen te klagen, wat ook normaal is. En wij mochten het aanhoren. Om 8u ging de winkel open en er stonden welgeteld 3 mensen op de werkvloer.
Echte slavendrijvers!
Pros
Geen
Cons
Alles
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
op het werk
winkelmedewerker (Former Employee) –  Kortrijk13 February 2019
In het begin ging het wat moeilijk maar met de tijd ging het steeds makkelijker. Collega's waren ook heel vriendelijke mensen.
Pros
contact met mensen in de winkel
Cons
teamleider is streng
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ah
bcassierce (Former Employee) –  Antwerpen (stad)12 February 2019
ik deed men job heel graag maar de werkomstandigheden worden
alleen maar erger
ik heb heel veel geleerd uit mezelf want opleiding bij ah laat ter wensen over
het management trekt op niks
veel beloftes maar niks is minder waar
heel hard werken maar geen waardering of respect krijgen
Pros
super collegas
Cons
alles
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afzetters
Teamleider (Former Employee) –  Brasschaat23 January 2019
Natuurlijk hangt dit af van filiaal tot filiaal.
Maar de filialen in Stabroek en Brasschaat zijn afzetters.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
onaangenaam
Schappenvuller en spiegelen (Former Employee) –  Gemeente Baarle-Nassau23 December 2018
De leiders waren bazig en niet zo vriendelijk als iets verkeerd deed
Het team was wel oke alleen erg opzich zelf
Pros
elke vrijdag middag gratis lunch
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Intressante en veelvoudige job
Winkelbediende (Former Employee) –  Brasschaat19 December 2018
Geleerd om kassa te bedienen.
Vriendelijk zijn tegen de klanten ook al komen er sommige heel moeilijk over.
Op het eindejaar een feest voor alle werknemers van Albert Heijn Brasschaat en Stabroek.
Pros
Gratis koffie en thee, en goede samenwerking met de collega's
Cons
Sommige klanten konden heel onvriendelijk doen, toch kon ik op die momenten zeer vriendelijk blijven
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
winkelbediende
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen (stad)22 November 2018
leuke werkplek wel zeer druk, stressbestendigheid is een must have
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Albert Heijn. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 2.479 reviews
5523
41K
3673
2181
185

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture