Alcon Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.160 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
helemaal niet goed voor te werken
japanlijn oogdruppels controleren (voormalige medewerker) –  Puurs16 januari 2018
had een volledig uurrooster gekregen maar als het er op aan kwam belde ze me de dag zelf of dag voordien voor te zeggen je moet niet komen we hebben te weinig klanten.
Pluspunten
wagen van het bedrijf
Minpunten
geen werk en niet als ze geen werk hadden voor mij
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Product manager medical devices
Product manager Surgical (huidige medewerker) –  Vilvoorde2 februari 2016
I love what I am doing as a product manager for medical devices in eye suregery. But what I do not like at the moment in the company is the way things are going. Not the right way of doing business and I do not see me working for this company anymore. My daily job consists of helping the sales force sell big equipment, disposables, custom paks,...
I also am organizing events such as courses, round tables, congresse, scientific meetings,...
I am closely working with several people internally : sales force, junior product manager, customer service, finance, tender manager,...
I am learning every day and that is what I like most in medical.
I am at the moment in severe back order situation due to a global issue and this is for everybody very time consuming and frustrating.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een geweldige firma met veel voordelen en een hoge verloning
operatrice (voormalige medewerker) –  Puurs, VLG22 december 2015
Ik vond het er zeer leuk werken het enige wat me stoorde is dat ze niet zozeer op je werk werd beoordeeld maar vooral op je persoonlijkheid.
Pluspunten
gratis fitness
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Laborant (voormalige medewerker) –  Puurs,2 september 2015
1woord:SUPER , alles is tiptop , en wat heel belangrijk is is de hygiënevoorwaarden en die volstaat zeker in dit bedrijf
Pluspunten
er is een keuken, cafetaria
Minpunten
geen champange
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel goede werkomgeving
QA Document Center Proofreader (huidige medewerker) –  Puurs29 juni 2015
Bij Alcon leer ik iedere dag nog nieuwe dingen. De collega's zijn zeer behulpzaam en beantwoorden al mijn vragen. Ik doe deze job wel graag omdat ik dit op mijn vorig werk (MSD) al reeds 8jaar deed
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Te grote afstand van woon-werk. (spijtig)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke bezigheden
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Puurs, VLG12 december 2014
We stonden met heel veel mensen samen te werken vooral vrouwen en dat kon er druk aan toegaan
Pluspunten
goede verdiensten
Minpunten
zeer zwaar fysiek werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met toffe collega's
Operatrice (voormalige medewerker) –  puurs27 maart 2014
Het enige nadeel is dat ze lang wachten om goede werkkrachten een vast contract te geven en dat men bij ziekte(zelfs als werknemer moet geopereerd worden)de samenwerking beeindigen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde job
Productie operator (voormalige medewerker) –  Puurs, VLG24 februari 2014
Mijn job op Alcon was een tussentijdse oplossing.
Al bij al viel het werk toch nog mee.
Als je graag veel verdient en graag in ploegen werkt, dan is Alcon zeker en vast geen slechte plaats om te werken.
Pluspunten
Loon
Minpunten
Weinig of geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en zeer afwisselende werkomstandigheden
Operator cleanroom (voormalige medewerker) –  Puurs, VLG29 oktober 2013
Ik werkte in 2 ploegen bij het bedrijf Alcon, deze ploegen bestond uit de vroege shift (6 tot 14u) en de late shift (14 tot 22u). Doordat men in ploegen werkt krijg je een extra ploegenpremie waardoor de verloonste zeer aangenaam was.

Ik ben de eerste dag vanaf 0 moeten beginnen. Alles wat ik op Alcon geleerd heb, heb ik te danken aan mijn toenmalige collega's. Mijn functie bestond uit het afvullen van de zalven in de daarvoor bestemde tubes en dit moet op een zo steriel mogelijke wijze gebeuren. Doordat je in een cleanroom werkt moeten er op bepaalde tijdstippen stalen genomen worden, dit van zowel je werkomgeving als van je kledij en dit om na te gaan of de steriliteit van deze omgeving nog steeds optimaal is.

Op Alcon had ik zeer leuke collega's, we waren een zeer hechte groep. Dit mede doordat we één van de kleinste groepen waren binnen het bedrijf, daarbuiten werd er vooral veel geroddeld (beetje typisch voor in een fabriek).

Het moeilijkste van de baan was dat ik in het begin zeer onzeker was doordat ik alles nog moest aanleren en ik in het begin paar foutjes maakte. Maar mijn collega's stelden me gerust dat dit normaal was en ze vertelden me dat ik snel leerde dus dit gaf me weer zelfvertrouwen.

Het leukste aan de baan was dat je heel veel afwisseling had, geen enkele dag was dezelfde. Elke zalf/ elk order had zijn eigen moeilijkheden en typische kenmerken waardoor er een constante afwisseling was van werkomstandigheden.
Pluspunten
Zeer goede verloonste en leuke werkomgeving
Minpunten
Veek geroddel tussen de werknemers
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technical Support
Programmer/Support (voormalige medewerker) –  Puurs, VLG13 augustus 2013
Management were fine to work with but can change their minds without letting you know.

Nice company.
Pluspunten
Good company.
Minpunten
Remote area
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele cleane firma
Bediende ,Qa (voormalige medewerker) –  verschillende1 maart 2013
Ik heb er kans gekregen verschillende jobs te mogen ervaren
Pluspunten
maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, winkeltje met produktenverkoop, uitgebreide maaltijden in aanbod zowel warm als koud, ruime parkeergelegenheid bij de firma, fitneszaal, douches, kleedruimtes ....
Minpunten
je keeg er heeeel moeilijk een vast contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede verdienste maar slechte werksfeer
operator (voormalige medewerker) –  puurs9 augustus 2012
Interessant in het begin, maar eens je de functie door en door kent, is er weinig kans om nieuwe dingen bij te leren. Ook is er voor arbeiders via Interimkantoren geen kans op een vast contract.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
werksfeer, en geen zicht op vaste job
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spijtig dat ik daar op pensioen moest gaan.
operator (voormalige medewerker) –  Puurs17 juli 2012
prima bedrijf alles perfect georganiseerd vele mogelijkheden om
vanalles bij te leren. Altijd verbeteringen echt de perfectie.
Pluspunten
cafetaria aan het bedrijf waar je voor een prijsje goed kon eten.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Arbeider (voormalige medewerker) –  Puurs30 juni 2012
Ik heb bij Alcon gewerkt als een arbeider, dagelijkse taak was oogdruppels controleren voor het land Japan. Ik vond het niet zo tof, ik heb het niet lang volgehouden. Het was mijn goesting niet.
Pluspunten
maaltijdcheqeus
Minpunten
late ploeg
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Alcon

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Alcon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 1.160 reviews
5403
4381
3243
273
160

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Alcon gesorteerd op locatie