ALDI Employee Reviews

Found 91 reviews matching the search See all 6.263 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (Current Employee) –  Medewerker10 October 2019
Ik werk graag bij Aldi. Het is half zwaar werk met veel variatie en een mooi loon
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hoge werkdruk
Verkoopsmedewerker (Current Employee) –  Verkoopsmedewerker5 October 2019
Als je in een rustig filiaal werkt is de werkdruk oke, in een druk filiaal moet je voor 2 werken.
Klanten zijn onbeschoft.
Je bent maar een nummer.
Overuren moeten worden opgenomen wanneer het hun uitkomt.
Ze willen te veel met te weinig personeel.
Ze willen lidl nadoen, maar dan wel met de helft van het personeel dat hiervoor nodig is, daardoor is de werkdruk veel te hoog.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collega's, geen goede ervaring met leidinggevenden
Bediende-verkoopster (Former Employee) –  Vlaams-Brabant24 September 2019
Beginnen is meestal aan contract van 28h. Dit wordt niet snel verhoogd tenzij je goed staat bij de leidinggevenden. Ook wordt er heel achterbaks omgegaan met overuren en alleen de lievelingetjes mogen thuis blijven of vroeger naar huis gaan.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail chez aldi
Préparation de commandes (Former Employee) –  Namen (provincie)5 August 2019
J'ai travailler chez aldi 17an on me prenait comme un chien si tu ne fe sais pas des heures il rouspéter je voulais mourir j'ai pris des médicaments à cosses aldi
Pros
Salaires
Cons
Les collègues
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agréable
Caissier Réassortisseur (Former Employee) –  bruxelles27 February 2019
environnement de travail agréable expérience positive
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
was een boeiende job
Assistant manager en vliegend invaller (Former Employee) –  Heusden23 January 2019
was een prachtige job, goed verloond, maar persoonlijk contact met leiding was niet goed hetgeen tot een burnout heeft geleid.
Pros
contact klanten
Cons
persoonlijk contact met leiding
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werkdruk
Orderpicker (Former Employee) –  Cargovil14 November 2018
Teveel nadruk gelegd op Quantiteit dan op Qualiteit waardoor de werkdruk heel hoog is voor het behalen van Quota
Aangename collega's en de werksfeer was er zeer top.
Pros
Nachtwerk, gratis koffie.
Cons
te hoge werkdruk
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Als je geen gezin hebt
Verzamelaar (Former Employee) –  Roeselare14 October 2018
Dit werk was zalig als je geen gezin had.
Partner werkt in ploeg en was niet meer combineerbaar.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet wat ik mijn hele leven wil doen
Assistent Winkelmanager (Former Employee) –  Heusden10 October 2018
de winkel runnen als de filiaalleider er niet is, kassawerk, winkelrekken aanvullen, kleine administratieve taken, financiële handelingen
Pros
op 3 dagen contracturen gepresteerd
Cons
onstabiele omgeving
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail agreable
Collaboratrice de vente (Former Employee) –  jette et tubize3 September 2018
polivalence et bon salaire ,recuperation d'heures suplementaires en jours de congé
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Agreable
Chauffeur livreur Adjoint service expédition (Former Employee) –  Gembloux Isnes22 August 2018
Société responsable de ces engagements et respects
Pros
chèques repas 8 euros cantine avec repas chaud le midi 3 euros
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer.
Kassier, winkelmedewerker (Former Employee) –  Mortsel20 August 2018
Aangename werksfeer, geen al te hoge werkdruk.

Contact met mensen.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aldi
Magasinier vendeur (Former Employee) –  Anderlues6 July 2018
Je pense que ALDi et un bon poste c'est un bon magasin
Pros
Super
Cons
Auncun
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
hard werken voor normaal loon
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Gent25 June 2018
Bij aldi werken brengt niet veel verandering te week, een gewone dag is rekken vullen en kassawerk, verder is er een hoge tijdsdruk... zoveel min per palet...
Pros
gratis koffie en water
Cons
je bent maar een nummer
Was this review helpful?YesNo 4Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collegas maar dat is alles
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Kontich16 May 2018
De mensen waren aardig. Werk druk te hoog. Wordt niet aan je gedacht als individu
Pros
geen
Cons
hoge werk druk
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
envirronement de travail agréable
Préparateur (Former Employee) –  Isnes22 April 2018
Très grande entreprise,travail de jour ou de nuit.
Pros
grand réfectoir
Cons
aimer se lever à 2h30 du matin pour commencer à 3h30 du matin
Was this review helpful?Yes 3NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail usant de part les manigences du personnel et la hierarchie, manque d’hônneteté, mauvaise ambiance de travail
Aldi S.A. Assistant Gérant et Collaborateur (Former Employee) –  Montigny-le-Tilleul, Pont-de-Loup9 April 2018
Pas besoin de dire plus, j’ai résumé en quelques mots ci-dessus.
Pros
Salaire, congés
Cons
Mauvaise ambiance, mauvaise mentalité employés/direction, manque de franchise totale, chacun se tire dans pattes.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Saaie werkomgeving
Medewerker verdeelcentrum Aldi (Current Employee) –  Heusden-Zolder28 March 2018
De dag begint om 5.30h.
Wat ik geleerd heb, is je job zo goed mogelijk proberen uit te voeren, en problemen zelf op te lossen. Dit alles onder een zwak beleid.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Remplacement
Caissière (Former Employee) –  Ghlin27 March 2018
Période de remplacement où j'étais principalement en caisse
Was this review helpful?YesNo 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goeie werksfeer
Gerant (Former Employee) –  Epe mere1 March 2018
Altijd graag gewerkt maar geen doorgroeimogelijkheden
Pros
Mooie wedde
Cons
Geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ALDI. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,4
Based on 6.263 reviews
51,4K
41,8K
31,5K
2734
1746

Ratings by category

2,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,0Management
3,1Culture