ALDI Reviews

79 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.015 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aldi
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Anderlues6 juli 2018
Je pense que ALDi et un bon poste c'est un bon magasin
Pluspunten
Super
Minpunten
Auncun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas maar dat is alles
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Kontich16 mei 2018
De mensen waren aardig. Werk druk te hoog. Wordt niet aan je gedacht als individu
Pluspunten
geen
Minpunten
hoge werk druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
envirronement de travail agréable
Préparateur (voormalige medewerker) –  Isnes22 april 2018
Très grande entreprise,travail de jour ou de nuit.
Pluspunten
grand réfectoir
Minpunten
aimer se lever à 2h30 du matin pour commencer à 3h30 du matin
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail usant de part les manigences du personnel et la hierarchie, manque d’hônneteté, mauvaise ambiance de travail
Aldi S.A. Assistant Gérant et Collaborateur (voormalige medewerker) –  Montigny-le-Tilleul, Pont-de-Loup9 april 2018
Pas besoin de dire plus, j’ai résumé en quelques mots ci-dessus.
Pluspunten
Salaire, congés
Minpunten
Mauvaise ambiance, mauvaise mentalité employés/direction, manque de franchise totale, chacun se tire dans pattes.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saaie werkomgeving
Medewerker verdeelcentrum Aldi (huidige medewerker) –  Heusden-Zolder28 maart 2018
De dag begint om 5.30h.
Wat ik geleerd heb, is je job zo goed mogelijk proberen uit te voeren, en problemen zelf op te lossen. Dit alles onder een zwak beleid.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Remplacement
Caissière (voormalige medewerker) –  Ghlin27 maart 2018
Période de remplacement où j'étais principalement en caisse
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer
Gerant (voormalige medewerker) –  Epe mere1 maart 2018
Altijd graag gewerkt maar geen doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Mooie wedde
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk omgeving
Magazijnier ordenpicker (voormalige medewerker) –  cargovil zemst19 februari 2018
ik werkte daar heel graag
toffe mensen en basen ik zou daar graag terug willen werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon avis
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Wolvertem16 februari 2018
une très bonne experience au sein de la societe
bonne formation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise a fuir
chauffeur (huidige medewerker) –  vaux sur sure7 januari 2018
très mauvaise ambiance de travail mise en concurrence avec les collègues pression constante de la part des chefs .Seul le salaire nous retiens et ALDI la bien compris.
Pluspunten
salaire
Minpunten
management
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail polyvalent
Assistante gérante (voormalige medewerker) –  Tilff- Bastogne-Libramont2 januari 2018
Aldi est une bonne société mais avec un travail difficile, éprouvant aux files des années. Sinon, un travail varié au quotidien avec toujours de nouveau challenge.c'est un travail en équipe ce qui est agréable, c'est aspect là du travail me plaisait beaucoup.
Pluspunten
salaire et souplesse des horaires
Minpunten
travail éprouvant avec des charges lourdes au quotidien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement pas agreable
Caissiere (voormalige medewerker) –  Waterloo15 december 2017
Mauvaise équipe. Travaille chronomètre. Pas bonne expérience
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail dur physiquement et moralement
Gérante (voormalige medewerker) –  wallonnie30 november 2017
Gérer une journée est chaque fois un défit! Entre les livraisons, le personnel, le management et les clients, sans compter les imprévus comme le vol, il n'y a pas assez d'heures dans une journée. Difficile de se mettre un arrêt.
Par contre, très bonne école si on veut savoir ce que c'est de travailler sans recevoir de compensation, même verbale.
Evolution rapide pour personne motivée, physiquement et moralement, qui adhère à ce genre de management.
Pluspunten
travail varié et constant
Minpunten
physiquement dur.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
ORDERPICKER (voormalige medewerker) –  Erpe-Mere22 september 2017
toffe werksfeer
vroege uren kunnen doen
zoveel bestellingen per u verwerken
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukte,afjagers
interiem (voormalige medewerker) –  Virton12 augustus 2017
werken okè,maar laten behendelen als een beet neen
Pluspunten
geen
Minpunten
geen koffie geen pauze, pauze bij de klant (wat niet mogelijk is
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste job voor mij en onze toekomst
Medewerker (voormalige medewerker) –  Aalst7 augustus 2017
Dit werk bijt nog elke dag in men been.
Leuke collega's. Toffe klanten en meestal vaste klanten.
Soms wat andere talen.

Je word voorzien van werkschoenen en werkkleding
Elke dag heb je wel wat boodschappen mee van je werk bovenop je salaris en je helpt er de bevolking elke dag mee hun bestellingen en aankopen zo snel mogelijk te verwerken.
En ook een hele positieve samenwerking met medio. Al hun elektrische apparaten komen van daar of zijn van dat merk.

En de Aldi is opgericht door 2 Duitse broers. Dat verhaal zet me nog steeds aan het denken en is ook wereldwijd enorm goed bezig.
Pluspunten
Eten van de zaak
Minpunten
Geen minpunten, mss enkel de codes die je vanbuiten moet leren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail de bureau
Employé à l'administration (voormalige medewerker) –  Spy12 juli 2017
Toujours le même travail. Aucune proposition de formation pour un éventuel enrichissement personnel.
L'ambiance de travail n'était pas agréable avec certains responsables.Harcèlement moral
Pluspunten
Salaire et avantages
Minpunten
Mauvaise ambiance
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tevreden
Order picker (huidige medewerker) –  Erpe24 juni 2017
Ik ben over algemeen tevreden van aldi
Enkel de werk uren zijn moeilijk te combineren nu met een kind
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieviteit en klantvriendelijkheid staan centraal. Goede verdiensten maar productieviteit en inzicht zijn vereist.
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Heusden-Zolder14 juni 2017
Sterke bedrijfscultuur waar je weinig of niets tegen in kan brengen.Meegaan met de leiding of je houdt het niet vol.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cadre agréable
Cariste (voormalige medewerker) –  Isnes12 juni 2017
Société sérieuse et bien entretenue bon outils pour travailler
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 4.017 reviews
5945
41.239
31.016
2436
1381

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur