ALDI Reviews

87 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.844 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail chez aldi
Préparation de commandes (voormalige medewerker) –  Namen (provincie)5 augustus 2019
J'ai travailler chez aldi 17an on me prenait comme un chien si tu ne fe sais pas des heures il rouspéter je voulais mourir j'ai pris des médicaments à cosses aldi
Pluspunten
Salaires
Minpunten
Les collègues
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Caissier Réassortisseur (voormalige medewerker) –  bruxelles27 februari 2019
environnement de travail agréable expérience positive
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdruk
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Cargovil14 november 2018
Teveel nadruk gelegd op Quantiteit dan op Qualiteit waardoor de werkdruk heel hoog is voor het behalen van Quota
Aangename collega's en de werksfeer was er zeer top.
Pluspunten
Nachtwerk, gratis koffie.
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je geen gezin hebt
Verzamelaar (voormalige medewerker) –  Roeselare14 oktober 2018
Dit werk was zalig als je geen gezin had.
Partner werkt in ploeg en was niet meer combineerbaar.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet wat ik mijn hele leven wil doen
Assistent Winkelmanager (voormalige medewerker) –  Heusden10 oktober 2018
de winkel runnen als de filiaalleider er niet is, kassawerk, winkelrekken aanvullen, kleine administratieve taken, financiële handelingen
Pluspunten
op 3 dagen contracturen gepresteerd
Minpunten
onstabiele omgeving
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agreable
Collaboratrice de vente (voormalige medewerker) –  jette et tubize3 september 2018
polivalence et bon salaire ,recuperation d'heures suplementaires en jours de congé
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agreable
Chauffeur livreur Adjoint service expédition (voormalige medewerker) –  Gembloux Isnes22 augustus 2018
Société responsable de ces engagements et respects
Pluspunten
chèques repas 8 euros cantine avec repas chaud le midi 3 euros
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer.
Kassier, winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Mortsel20 augustus 2018
Aangename werksfeer, geen al te hoge werkdruk.

Contact met mensen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aldi
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Anderlues6 juli 2018
Je pense que ALDi et un bon poste c'est un bon magasin
Pluspunten
Super
Minpunten
Auncun
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor normaal loon
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Gent25 juni 2018
Bij aldi werken brengt niet veel verandering te week, een gewone dag is rekken vullen en kassawerk, verder is er een hoge tijdsdruk... zoveel min per palet...
Pluspunten
gratis koffie en water
Minpunten
je bent maar een nummer
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas maar dat is alles
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Kontich16 mei 2018
De mensen waren aardig. Werk druk te hoog. Wordt niet aan je gedacht als individu
Pluspunten
geen
Minpunten
hoge werk druk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
envirronement de travail agréable
Préparateur (voormalige medewerker) –  Isnes22 april 2018
Très grande entreprise,travail de jour ou de nuit.
Pluspunten
grand réfectoir
Minpunten
aimer se lever à 2h30 du matin pour commencer à 3h30 du matin
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail usant de part les manigences du personnel et la hierarchie, manque d’hônneteté, mauvaise ambiance de travail
Aldi S.A. Assistant Gérant et Collaborateur (voormalige medewerker) –  Montigny-le-Tilleul, Pont-de-Loup9 april 2018
Pas besoin de dire plus, j’ai résumé en quelques mots ci-dessus.
Pluspunten
Salaire, congés
Minpunten
Mauvaise ambiance, mauvaise mentalité employés/direction, manque de franchise totale, chacun se tire dans pattes.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saaie werkomgeving
Medewerker verdeelcentrum Aldi (huidige medewerker) –  Heusden-Zolder28 maart 2018
De dag begint om 5.30h.
Wat ik geleerd heb, is je job zo goed mogelijk proberen uit te voeren, en problemen zelf op te lossen. Dit alles onder een zwak beleid.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Remplacement
Caissière (voormalige medewerker) –  Ghlin27 maart 2018
Période de remplacement où j'étais principalement en caisse
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer
Gerant (voormalige medewerker) –  Epe mere1 maart 2018
Altijd graag gewerkt maar geen doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Mooie wedde
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk omgeving
Magazijnier ordenpicker (voormalige medewerker) –  cargovil zemst19 februari 2018
ik werkte daar heel graag
toffe mensen en basen ik zou daar graag terug willen werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon avis
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Wolvertem16 februari 2018
une très bonne experience au sein de la societe
bonne formation
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise a fuir
chauffeur (huidige medewerker) –  vaux sur sure7 januari 2018
très mauvaise ambiance de travail mise en concurrence avec les collègues pression constante de la part des chefs .Seul le salaire nous retiens et ALDI la bien compris.
Pluspunten
salaire
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail polyvalent
Assistante gérante (voormalige medewerker) –  Tilff- Bastogne-Libramont2 januari 2018
Aldi est une bonne société mais avec un travail difficile, éprouvant aux files des années. Sinon, un travail varié au quotidien avec toujours de nouveau challenge.c'est un travail en équipe ce qui est agréable, c'est aspect là du travail me plaisait beaucoup.
Pluspunten
salaire et souplesse des horaires
Minpunten
travail éprouvant avec des charges lourdes au quotidien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 5.844 reviews
51.324
41.724
31.446
2679
1671

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur