Alphatech machinebouw
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Alphatech machinebouw Careers and Employment

About us
Alphatech, dat is 3 generaties knowhow, technische ervaring en wijsheid die van vader op zoon doorgegeven werden. Geboren en getogen aan de vaart in Izegem en nu een vaste waarde in de regio.

Machines is ons vak en wij bieden enkel kwaliteit aan. Wij bouwen machines voor alle mogelijke sectoren en alle mogelijke toepassingen. U denkt het, wij maken
 – more... het.
Alphatech zorgt voor 1 aanspreekpunt. Een allround aanpak die de nodige dosis creativiteit en technische ervaring vereist en bovenal het gebruik van een modern machinepark en hoogwaardige materialen.

U geniet van een persoonlijke en flexibele aanpak bij een familiebedrijf, gecombineerd met de doorgedreven kennis van een ervaren technisch team.


Ontdek hier onze diversiteit van onze activiteit:

Textielindustrie, pretparken, houtindustrie, beschutte werkplaatsen, veevoederbedrijven, voedingsindustrie, interieur/grafische/kunstwereld, verpakkingsindustrie, transport, kartonindustrie, afvalverwerking, betonindustrie, aluminiumverwerkers, vlasindustrie, confectie, constructiewerkplaatsen, plastiekindustrie, …


Om onze groei te kunnen blijven aanhouden, zijn wij steeds op zoek naar ervaren, gedreven mensen die ons team willen aanvullen. Ook u geniet van een persoonlijke en flexibele aanpak gecombineerd met een mooi gamma aan werktuigen, werk in de streek en een interne opleiding.

Bezoek zeker eens onze jobs pagina voor meer info of contacteer ons via het nummer 0471 70 33 57.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Alphatech machinebouw?

4,5
Work/Life Balance
4,0
Salary/Benefits
3,0
Job Security/Advancement
4,0
Management
5,0
Culture